ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دروغ ثبت کنندگان سود جو دامنه تا کی؟

justsupport
November 19th, 2017, 11:54
درود
همون طور که اطلاع دارید ریسلو چند ماه گذشته اطلاعیه ای داد که دیگر دامنه جدید ثبت نخواهد کرد. یعنی دامنه های قدیمی هیچ مشکلی تا زمانی که اعتبار دارند نخواهند داشت.
ولی بعضی از سایت های سود جو اومدن گفتن باید همین الان دامنه خودتون انتقال بدید که همه میدونیم فقط میخواستن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
بنده زمانی که متوجه این دروغ بزرگ شدم اعتمادم نسبت به اون سایتی که برای بنده دامنه ثبت کرده بود سلب شد و تصمیم گرفتم دیگه با این سایت کار نکنم.
و زمانی که این سایت متوجه شد که دیگر نمیخوام به دلیل دروغ بزرگشون باهاشون کار کنم دیگه نمیخواد کد انتقال دامنه و یا پنل اصلی دامنه بنده رو بده و ادعا میکنه که چون همون 4 ماه پیش بهشون باج ندادم دیگر نمیشه کد انتقال و یا پنل اصلی بدن

البته اصلا این دامنه بنده در ریسلو نیست و در PublicDomainRegistry.com هستش

از اونجایی که این شخص در این وب سایت رفت و آماد زیاد داره تصمیم گرفتم تا اگر از این حرکتش دست برنداره اطلاعاتش که دروغ گفته در همین وب سایت بزارم تا دیگر نتونه سر بیقه هم کلاه بزاره

از دوستان اگه کسی میدونه چطوری از این ثبت کننده PublicDomainRegistry.com پنل اصلی دامنم بگیرم راهنمایی کنه ممنونم میشم.

a1994n1373
November 19th, 2017, 12:14
سلام دوست عزیز . تا جایی که اطلاع دارم در صورتی که پاسپورت یا مدرکی که ثابت کنه دامنه مال شما هست به پشتیبانیشون ارسال کنید بهتون کد انتقال میدن .

justsupport
November 19th, 2017, 12:29
شما وقتی یک دامنه میخواید ثبت کنید و به یک سایت ایرانی اعتماد میکنید، از اون سایت پاسپورت یا مدرکی میگیرید؟
البته ایمیل خود بنده روی این دامنه هستش به وسیله ایمیل امکان پذیر هست؟
متنی که باید ارسال کنم میفرمایید؟

RoobinaServer
November 19th, 2017, 13:11
درود
همون طور که اطلاع دارید ریسلو چند ماه گذشته اطلاعیه ای داد که دیگر دامنه جدید ثبت نخواهد کرد. یعنی دامنه های قدیمی هیچ مشکلی تا زمانی که اعتبار دارند نخواهند داشت.
ولی بعضی از سایت های سود جو اومدن گفتن باید همین الان دامنه خودتون انتقال بدید که همه میدونیم فقط میخواستن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
بنده زمانی که متوجه این دروغ بزرگ شدم اعتمادم نسبت به اون سایتی که برای بنده دامنه ثبت کرده بود سلب شد و تصمیم گرفتم دیگه با این سایت کار نکنم.
و زمانی که این سایت متوجه شد که دیگر نمیخوام به دلیل دروغ بزرگشون باهاشون کار کنم دیگه نمیخواد کد انتقال دامنه و یا پنل اصلی دامنه بنده رو بده و ادعا میکنه که چون همون 4 ماه پیش بهشون باج ندادم دیگر نمیشه کد انتقال و یا پنل اصلی بدن

البته اصلا این دامنه بنده در ریسلو نیست و در PublicDomainRegistry.com هستش

از اونجایی که این شخص در این وب سایت رفت و آماد زیاد داره تصمیم گرفتم تا اگر از این حرکتش دست برنداره اطلاعاتش که دروغ گفته در همین وب سایت بزارم تا دیگر نتونه سر بیقه هم کلاه بزاره

از دوستان اگه کسی میدونه چطوری از این ثبت کننده PublicDomainRegistry.com پنل اصلی دامنم بگیرم راهنمایی کنه ممنونم میشم.

با سلام

کاربر عزیز در مورد انتقال دومین های رسیلو مجموعه ما نیز چنین پیامی داده است :

لینک خبر : http://roobinapanel.ir/index.php?rp=/announcements/180/---------.html

اما مطمئن باشید ربطی به سودجویی ندارد طبق صحبتی که با رجیسترار شده ذکر کردند که رسیلو به دومین های قدیمی که اعتبار دارند کار ندارد اما تا یه تاریخی میتوانند به شکایات و ... پاسخ ندهند و همش در حال بررسی بگذارند بعد از آن اگر هر سیاست جدیدی در رسیلو به وجود بیاید یا شکایتی مجدد از هر مرجعی بیاید و یا هر مشکل دیگری که باعث ایجاد مشکل در دومین های قدیمی که اعتبار دارند بشود مسئولیتی قبول نمیکنند. بنابراین بهترین راه کار انتقال دومین ها هست که در زمان انتقال نیز رجیسترار جدید یک سال دومین را باید تمدید کند.

کمترین مشکل : ممکن هست در هنگام تمدید امکان انتقال دومین دیگر نباشد!!!

این که میزبان ذکر کند به یک جای دیگری باید منتقل بشوید اسم آن سودجویی نیست.

موفق باشید

justsupport
November 19th, 2017, 14:17
با سلام

کاربر عزیز در مورد انتقال دومین های رسیلو مجموعه ما نیز چنین پیامی داده است :

لینک خبر : http://roobinapanel.ir/index.php?rp=/announcements/180/---------.html

اما مطمئن باشید ربطی به سودجویی ندارد طبق صحبتی که با رجیسترار شده ذکر کردند که رسیلو به دومین های قدیمی که اعتبار دارند کار ندارد اما تا یه تاریخی میتوانند به شکایات و ... پاسخ ندهند و همش در حال بررسی بگذارند بعد از آن اگر هر سیاست جدیدی در رسیلو به وجود بیاید یا شکایتی مجدد از هر مرجعی بیاید و یا هر مشکل دیگری که باعث ایجاد مشکل در دومین های قدیمی که اعتبار دارند بشود مسئولیتی قبول نمیکنند. بنابراین بهترین راه کار انتقال دومین ها هست که در زمان انتقال نیز رجیسترار جدید یک سال دومین را باید تمدید کند.

کمترین مشکل : ممکن هست در هنگام تمدید امکان انتقال دومین دیگر نباشد!!!

این که میزبان ذکر کند به یک جای دیگری باید منتقل بشوید اسم آن سودجویی نیست.

موفق باشید

دوست عزیز کار اون ها روی حساب کتاب هستش و مثل ایران نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیم جدید بگیرن
همون طور که دیدید برای ثبت دامنه جدید از قبل اطلاع دادن و اگر قرار باشه باز سیاست جدید (به قول شما) بزارن از قبلش باز اطلاع رسانی خواهند کرد.
پس اصلا این که نشود دامنه انتقال داد (حتی در حال حاظر) درست نیست و هنوز چنین چیزی نگفتن و حتم دارم نخواهند گفت
پس با توجه به این موارد میتوان گفت از آب گل آلود ماهی گرفتن دقیقا همین مورد هستش.

RoobinaServer
November 19th, 2017, 14:47
دوست عزیز کار اون ها روی حساب کتاب هستش و مثل ایران نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیم جدید بگیرن
همون طور که دیدید برای ثبت دامنه جدید از قبل اطلاع دادن و اگر قرار باشه باز سیاست جدید (به قول شما) بزارن از قبلش باز اطلاع رسانی خواهند کرد.
پس اصلا این که نشود دامنه انتقال داد (حتی در حال حاظر) درست نیست و هنوز چنین چیزی نگفتن و حتم دارم نخواهند گفت
پس با توجه به این موارد میتوان گفت از آب گل آلود ماهی گرفتن دقیقا همین مورد هستش.

با سلام

بله روی حساب کتاب هست و حساب آنها این هست که شما ایرانی هستید و نباید سرویس بدهند بنابراین همین که محلت انتقال میدهند و ... با شما راه می آیند.

بسیاری پنل های خارجی دیده شده که شب صاحبان آنها خوابیده اند و صبح دیده اند که بدون اعلام قبلی مسدود شده اند چون حساب کتاب آنها قبلا مشخص بوده که نباید به ایرانی ها سرویس داد حالا شما بر خلاف آنها عمل میکنید بنابراین هر زمان مسدود کردن و حذف پنل یا ایجاد هر مشکل دیگری برای شما توسط آنها برای خودشان محفوظ هست.(مثل پنل هتزنر آلمان یا ovh که برخی مواقع چنین کارهایی دیده شده)

به هر حال انتخاب با شماست، مشترک ما نیستید که بخواهیم بیشتر وقت بگذاریم، فقط خواستیم کمی برای شما روشن شود و کمک کرده باشیم، بهتر هست به میزبان خود قبل از خرید سرویس ابتدا اعتماد داشته باشید زیرا انتقال شما به رجیسترار جدید برای میزبان شما ارتقا شغلی ایجاد نمیکند و تجربه نشان داده که مشترکین اینچنینی اگر دومین آنها هم اکنون مشکل دار شود یک تاپیک میزنند با عنوان کم کاری میزبان یا هر عنوان دیگری که چرا میزبان ما از قبل چنین مواردی را پیشبینی و اطلاع رسانی و اقدام جدیدی نکرد.

پیشنهاد ما به چنین مشترکینی مانند شما که خارج کشور را خوب و میزبان ایرانی را بد میدانند این هست که مستقیم از خارج کشور خودتان خرید کنید و خودتان با مشکلات به صورت مستقیم رو در رو شوید.

از طریق ایمیلی که دارید با رجیسترار مستقیم هم اکنون به عنوان صاحب دومین ارتباط برقرار نمائید و مشکلات خود را برای آنها توضیح دهید تا پنل شما را جدا کنند و اقدامات بعدی که مایل هستید را انجام دهید.

موفق باشید

justsupport
November 19th, 2017, 15:47
با سلام

بله روی حساب کتاب هست و حساب آنها این هست که شما ایرانی هستید و نباید سرویس بدهند بنابراین همین که محلت انتقال میدهند و ... با شما راه می آیند.

بسیاری پنل های خارجی دیده شده که شب صاحبان آنها خوابیده اند و صبح دیده اند که بدون اعلام قبلی مسدود شده اند چون حساب کتاب آنها قبلا مشخص بوده که نباید به ایرانی ها سرویس داد حالا شما بر خلاف آنها عمل میکنید بنابراین هر زمان مسدود کردن و حذف پنل یا ایجاد هر مشکل دیگری برای شما توسط آنها برای خودشان محفوظ هست.(مثل پنل هتزنر آلمان یا ovh که برخی مواقع چنین کارهایی دیده شده)

به هر حال انتخاب با شماست، مشترک ما نیستید که بخواهیم بیشتر وقت بگذاریم، فقط خواستیم کمی برای شما روشن شود و کمک کرده باشیم، بهتر هست به میزبان خود قبل از خرید سرویس ابتدا اعتماد داشته باشید زیرا انتقال شما به رجیسترار جدید برای میزبان شما ارتقا شغلی ایجاد نمیکند و تجربه نشان داده که مشترکین اینچنینی اگر دومین آنها هم اکنون مشکل دار شود یک تاپیک میزنند با عنوان کم کاری میزبان یا هر عنوان دیگری که چرا میزبان ما از قبل چنین مواردی را پیشبینی و اطلاع رسانی و اقدام جدیدی نکرد.

پیشنهاد ما به چنین مشترکینی مانند شما که خارج کشور را خوب و میزبان ایرانی را بد میدانند این هست که مستقیم از خارج کشور خودتان خرید کنید و خودتان با مشکلات به صورت مستقیم رو در رو شوید.

از طریق ایمیلی که دارید با رجیسترار مستقیم هم اکنون به عنوان صاحب دومین ارتباط برقرار نمائید و مشکلات خود را برای آنها توضیح دهید تا پنل شما را جدا کنند و اقدامات بعدی که مایل هستید را انجام دهید.

موفق باشید

دوست عزیز اولا از زمانی که گذاشتید ممنون هستم
دوما شما ریجستر معرفی کنید که یهو دامنه بسته باشه نه دیتاسنتر..

دامنه قانون خودش داره سایت های هستن که از قانون کپی رایت اصلا رعایت نمیکنن هیچ توشن 100 تخلف کوچیک بزرگ دیگه داره شاید از طرف هاست به مشکل بخوره ولی هیچ گاه از طرف دامنه به مشکل نمیخورن چرا؟ چون قانونن طرف مالک دامنه هستش

این ریجستر ها توی اطلاعیه گفتن فقط دیگه کار نمیکنن دیتاسنتر ها هم میان میگن دیگه کار نمیکنیم و زمان برای انتقال سرور میدن
ولی این که اصلا دامنه حق ندارید انتقال هم بدید از اون حرف هاست و فقط یک ایرانی که این طوری میگه و یا میخواد بقیه فکر کنن که به این صورت هستش.(و تمام حرف من این هستش که نباید اینطوری بگید و آب گل آلود کنید)

در مورد کاربرانی که گفتید تا مشکلی پیش میاد پست جدید میزارن
خود بنده 40 نفر برای هاست 26 نفر برای سرور مجازی دارم وقتی سالم کار میکنم چرا یک نفر هم نبوده که بخواد پشت سرم بد بگه(در آخر شاید آیدی اصلی خودم بدم) و این که هرکسی هر فید بکی که داره بگه حقش هستش.

این مورد که هرکسی بخواد از عدم آگاهی هر کسی سو استفاده کنه اسم اول آخرش دز د هستش.

و برای همین موضوع اتفاقا دارم مستقیم میگیرم خیلی واقعا از اعتماد به ایرانی بهتر هستش

mizbanwebhost
November 19th, 2017, 16:02
باسلام .

جهت راهنمایی شما دوست عزیز . دقت کنید که بیشتر سرویس دهنده ها پس از اعلام تحریم ریسلو به کاربران خود توصیه کردند که حتی اگر چند سال دامنه آن ها فرصت دارد . باز هم تمدید کنند تا دامنه منتقل شود .

به نظر بنده این مسئولیت اون سرویس دهنده را نشان میده . نه سود جوئی آن .

به هر حال ما دقیقا نمی دانیم بین شما چه گذشته است . ولی توصیه این هست که تمدید کنید تا برای شما منتقل کنند . 2 ماه دیگه میتونید کد انتقال بگیرید و دامنه را منتقل کنید جای دیگر

abbas141
November 19th, 2017, 16:59
سلام

ما نه فروشنده هاست هستیم ، نه فروشنده دامنه ، مثل شما وبمستر هستیم و د خدماتی رو در حوزه وب ارائه میکنیم . با این حال ما هم به تمام مشتریان مون گفتیم که دامنه هاشون اگر ریسلو هست منتقل کنند به ثبت کننده های دیگر ، چون این ثبت کننده در اینده ای نه چندان دور با ایرانی ها به مشکلات شدید تری برخورد خواهد کرد .

قبول دارم که بعضی جا خیلی این موضوع رو گنده کرده اند

که همین باعث شده کاربران فکر کنند سودجویی و چنین افکاری وجود دارد ولی واقعیت این امر این هست که واقعا مشکلات شدیدی وجود دارد .

یه چا گفته بودید اونجا مثل ایران نیست ، بله اونجا ایران نیست ، از ایران خیلی اوضاع بدتر ، یک نگاه به وضعیت تجریم های ضالمانه ای که نسبت به ایرانی ها وضع شده خود این موضوع رو نشان میدهد ، مواردی که ایران تحریم شده و ایرانی ها ضربه اش رو خوردند زیاد هست . در انجمن موارد زیادیش هست .

کاش گردانندگان خیلی از این سایت ها ایرانی هایی بودند که میگید بد هستند ، حداقل مرام ، معرفت و... دارند . ولی خیلی از اون خارجی های خوب ، مرام ، معرفت و خیلی چیز ها رو ندارند عین مجسمه سنگی هستند که احساساتی وجود نداره .

ریسلو هم اوضاع بدی رو داره . کمترین ضربه اش اینه که چند وقت دیگه شما بخواهید تمدید کنید ، با قیمت های نجومی مجبور خواهید بود تمدید کنید . و یک وقت هم ممکن متوجه بشید که خیلی دیر هست .

امیدوارم مشکلتون با اون شرکتی که دامنه هاتون روش هست برطرف بشه ، ولی بعدش حتما سعی کنید منتقل کنید .

اگر خواستید میتوانم مستندات دقیق تر ارائه کنم ، که واقعا مطمئن باشید موندن روی ریسلو یک ریسک بسیار خطرناک خواهد بود .

Mr.Pouria
November 19th, 2017, 17:00
با سلام

همکاران گرامی کامل توضیخ دادن بهتون این مورد را و قطعا نمیشه اسمش را سود جویی گذاشت ...

شما حساب کنید هزینه انتقال را میدید و به ریجسترار جدید میرید همچنین دامنه شما 1 سال تمدید میشه ...

یک مثال ساده برای شما اگه دامنه شما .com باشه هزینه انتقال ان به صورت میانگین ( بستگی به ریجسترار مقصد ) 10 دلار میباشد قیمت دلار پی پال هم اکنون 4200 تومان هست که هزینه دامنه شما 42000 تومان میشود ... ( بدون احتساب مالیات 8 درصدی درگاه های پی پال که برابر با 3360 تومان میگردد ) در نتیجه هزینه دامنه شما میانگین برای انتقال دهنده ( میزبان شما ) 45360 تومان میشود که معمولا فروشنده ها برای دریافت سود درصدی هم به قیمت اضافه میکنن ( حداکثر 3 درصد ) اگه میزبان شما از شما هزینه معادل 47000 تومان درخواست کرده باشه برای انتقال دامینتون فقط 1640 تومان از شما سود دریافت کرده ( پول یه بسته ادامس ! )

اگه خارج از هزینه انتقال که شامل 1 سال تمدید رایگان دامنه شما هم میشه میزبان درخواست هزینه جدا گانه کرده باشه ( برای مثال درخواست 45 هزار تومان جهت انتقال و 45 هزار توامن جهت تمدید ! ) میگن میزبان داره از موقعیت سوء استفاده میکنه تا چیزی گیرش بیاد...

justsupport
November 19th, 2017, 18:10
باسلام .

جهت راهنمایی شما دوست عزیز . دقت کنید که بیشتر سرویس دهنده ها پس از اعلام تحریم ریسلو به کاربران خود توصیه کردند که حتی اگر چند سال دامنه آن ها فرصت دارد . باز هم تمدید کنند تا دامنه منتقل شود .

به نظر بنده این مسئولیت اون سرویس دهنده را نشان میده . نه سود جوئی آن .

به هر حال ما دقیقا نمی دانیم بین شما چه گذشته است . ولی توصیه این هست که تمدید کنید تا برای شما منتقل کنند . 2 ماه دیگه میتونید کد انتقال بگیرید و دامنه را منتقل کنید جای دیگر

ما همه اینکاره هستیم میدونیم که اگر یهو 100 دامنه با هم ببریم روی یه ریجستر دیگه حتما اون ریجستر تخفیف خوبی به ما میده دقیقا این موردی بوده که این طوری گفتن
اصلا سود جویی نیست که همه چیز نگیم و بگیم باید همین الان انتقال بدید؟؟ لطفا معادل درستش به من بگید!!

میتونید بگید وقتی طرف نه پنل اصلی میده و نه کد انتقال اسمش چی میتونه باشه؟؟

اسم این سایت آفاق هاستینگ هستش بیاد بگه بنده با چه لحنی حرف زدم فقط فقط یاد آور شدم بنده مثل بقیه از این کلک ها نمیخورم

Mr.Pouria
November 19th, 2017, 18:39
ما همه اینکاره هستیم میدونیم که اگر یهو 100 دامنه با هم ببریم روی یه ریجستر دیگه حتما اون ریجستر تخفیف خوبی به ما میده دقیقا این موردی بوده که این طوری گفتن
اصلا سود جویی نیست که همه چیز نگیم و بگیم باید همین الان انتقال بدید؟؟ لطفا معادل درستش به من بگید!!

اسم این سایت آفاق هاستینگ هستش بیاد بگه بنده با چه لحنی حرف زدم فقط فقط یاد آور شدم بنده مثل بقیه از این کلک ها نمیخورم

عزیز ما اینجا از کسی دفاع نمیکنیم اما حقیقت اینه که ریسجترار هایی که داریم جدیدا باهاشون کار میکنیم هیچ کدوم تخفیفی خاصی ارائه نکردن ... ( ما حدود 750 دامنه انتقال دادیم و فقط برای ما 3 درصد تخفیف در نظر گرفتن ! )

البته پنل Joker المان چون داشتن ورشکست میشدن ایران هاست اومد باهاشون قرار داد بست کلی دامنه انتقال داد ( حدودد 1 میلیون دامنه ) تخفیف خیلی زیادی ازشون گرفت ( البته انحصار خودش و نه نمایندگی هایی که داد ) الانم هرشخص ایرانی که در JOker عضو بشه به عنوان نماینده مستقیم زیر مجموعه ایران هاست میشه چه بخواد چه نخواد ...

واسه من سوال هست شما که میخواید انتقال بدید و اول اخر باید هزینه کنید برای انتقال پس چرا انقدر یک موضوع را بزرگ میکنید !

-----------------

درصورتی هم که نیاز به کمک برای انتقال دامنه به هر ریسجترار دیگه دارید برای مکاتبه را ریسلو میتویند به من در تلگرام پیام بدید ...

mizbanwebhost
November 19th, 2017, 18:50

با توجه به اینکه در این پاسخ نوشته بنده را نقل قول کردید مجددا در این تاپیک شرکت کردم .

در مورد تخفیف : اگر نماینده یک رجیسترار تخفیف می گیرد این تصمیم خودش هست که این را به مشتری ارایه کند یا خودش استفاده کند .

در مورد تخفیف در رجیسترار های جدید : تقریبا همه رجیسترار هایی که ایرانی ها به آن ها رو آوردن همانطور که یکی از همکاران هم توضیح داد . قدرت آنچنانی نداشتند که تخفیفی بدن به نماینده .

و در مورد معادل کلمه ای که گفتید : "عدم اطلاع رسانی کافی" فکر نمی کنم به هیچ عنوان این کار سودجویی باشه .

به نظرم به تازگی این رسم شده که وقتی به توقعات نابجای خود نرسیم . بیایم و تاپیک بزنیم و فرد مورد نظر را تخریب کنیم .

به نظرم به طور کاملا مسالمت آمیز به سایت مورد نظر مراجعه کنید و دامنه خودتون را تمدید کنید .

k-h
November 19th, 2017, 19:15
درود
دامنه ها باید منتقل بشه چون ریسلو تحریم کرده همه چیزو و دیگه پشتیبانی نمیکنه این دامنه ها را.

این حرفتون درست هست که برحی شرکت ها ایمیل میزنند و گفتند همین الان باید انتقالو انجام بدین وگرنه دامنتون مسدود میشه این کارشون خیلی ناجوان مردانه هست.
آقا راست میگید سفارش جدید بگیرید تا بتونید رقابت کنید این مدل رفتار اصلا درست نیست.
دوستانی هم که گفتند اطلاع رسانی هست بله درسته خوبه اطلاع رسانی اما نه به عنوان فریب یا جمع کردن مشتری بقیه .خدا روزی هر کسیو میده این کار درست نیست

در مورد پنل دامنتون بگیرید هم اگر ملیت خودتون در دامنه و نماینده تون غیر ایرانی باشه میتونید بگیرید پنلتون ازشون اگر هم نیست به فکر منتقل کردن به شرکت رجیسترار جدید کنید چون پشتیبانی در مورد دامنه ها نخواهید داشت و تمدید هم نمیتونید بکنید در این شرکت.

mizbanwebhost
November 19th, 2017, 19:25
درود
دامنه ها باید منتقل بشه چون ریسلو تحریم کرده همه چیزو و دیگه پشتیبانی نمیکنه این دامنه ها را.

این حرفتون درست هست که برحی شرکت ها ایمیل میزنند و گفتند همین الان باید انتقالو انجام بدین وگرنه دامنتون مسدود میشه این کارشون خیلی ناجوان مردانه هست.
آقا راست میگید سفارش جدید بگیرید تا بتونید رقابت کنید این مدل رفتار اصلا درست نیست.
دوستانی هم که گفتند اطلاع رسانی هست بله درسته خوبه اطلاع رسانی اما نه به عنوان فریب یا جمع کردن مشتری بقیه .خدا روزی هر کسیو میده این کار درست نیست

در مورد پنل دامنتون بگیرید هم اگر ملیت خودتون در دامنه و نماینده تون غیر ایرانی باشه میتونید بگیرید پنلتون ازشون اگر هم نیست به فکر منتقل کردن به شرکت رجیسترار جدید کنید چون پشتیبانی در مورد دامنه ها نخواهید داشت و تمدید هم نمیتونید بکنید در این شرکت.

فکر کنم شما کلا موضوع این تیکت را اشتباه متوجه شدین .

اون سایت به مشتری خودش گفته باید تمدید کنید . نه به مشتری شرکت دیگری !!!

justsupport
November 19th, 2017, 19:54
فکر کنم شما کلا موضوع این تیکت را اشتباه متوجه شدین .

اون سایت به مشتری خودش گفته باید تمدید کنید . نه به مشتری شرکت دیگری !!!

شما هم بد متوجه شدید بنده وقتی نمیخوام یک سایت که با سیاست بنده مجبور به کاری میکنه که مجبور نیستم ادامه بدم و ازش پنل اصلی و یا کد انتقال برای جای که خودم مستقیم گرفتم میخوام و از دادن دامنه خودم داره سر باز میزنه باید چی کار کرد؟؟

بنده به ایشون هم توی تیکیت گفتم اگر کد انتقال دامنه بنده نده تا انتقال ندم و موجب ضرر بشه 100% شکایت خواهم کرد و تا قرون اخر ضررم خواهم گرفت.
شما بگید الان PublicDomainRegistry.com جوری تحریم کرده که حتی نمیشه دامنه انتقال داد؟؟
شما که میگید به توافق برسید تضمین میکنی دو روز دیگه با یه اطلاعیه ساده دیگه نمیاد خالی بننده که باز پول بگیره؟

mhiizadi
November 19th, 2017, 19:57
PublicDomainRegistry همان ریسلر کلاب می باشد .

justsupport
November 19th, 2017, 20:16
PublicDomainRegistry همان ریسلر کلاب می باشد .

میدونید چطوری میشه به پنل اصلی دسترسی داشت؟

k-h
November 19th, 2017, 21:42
درود
اگر ایمیل ثبت دامنه به نام شما هست
شما ایمیل بزن به رجیسترار و کد انتقال دریافت کنید

mizbanwebhost
November 19th, 2017, 21:47
شما هم بد متوجه شدید بنده وقتی نمیخوام یک سایت که با سیاست بنده مجبور به کاری میکنه که مجبور نیستم ادامه بدم و ازش پنل اصلی و یا کد انتقال برای جای که خودم مستقیم گرفتم میخوام و از دادن دامنه خودم داره سر باز میزنه باید چی کار کرد؟؟

بنده به ایشون هم توی تیکیت گفتم اگر کد انتقال دامنه بنده نده تا انتقال ندم و موجب ضرر بشه 100% شکایت خواهم کرد و تا قرون اخر ضررم خواهم گرفت.
شما بگید الان PublicDomainRegistry.com جوری تحریم کرده که حتی نمیشه دامنه انتقال داد؟؟
شما که میگید به توافق برسید تضمین میکنی دو روز دیگه با یه اطلاعیه ساده دیگه نمیاد خالی بننده که باز پول بگیره؟

کد انتقال که باید همیشه در دسترس صاحب دامنه باشه . حالا یا به صورت آنلاین بتونید دریافت کنید یا پنل اصلی داشته باشید .

بنده در مورد اینکه شما می فرمایید چون میگن باید تمدید کنید تا منتقل شود دارن سود جویی می کنند نظر دادم .

bakuryu
November 21st, 2017, 19:27
دوست عزیز ، خیلی راحت با سایت اصلی در ارتباط باشید و از ایمیل دامنتون ایمیل بزنید و از ادمین ایمیل ، و کد انتقال را درخواست کنید