توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره آسان پرداخت و زرین پال
M2T
November 18th, 2017, 13:00
درود
از گرامیانی که اطلاع دارند خواهشمندم راهنمایی کنند.
1- آیا برای استفاده از درگاه اینترنتی آسان پرداخت باید از مرکز نماد اعتماد بگیریم یا مثل زرین پال هرکس به راحتی می تواند اکانت بگیرد؟
2- آسانپرداخت بهتره یا زرین پال؟
3- آیا آسانپرداخت و زرین پال اطلاعات تراکنش ها و حسابهای مشتریان خود را به اداره مالیات می دن؟
4- کلا مزایا و معایب زرین پال و آسان پرداخت نسبت به یکدیگر چیست؟
مرسی
viphyip
November 18th, 2017, 21:27
درود
من برای فروشگاه خودم ار زرین پال استفاده می کنم و زرین کارت دارم که براحتی بعد از انتقال به این کارت قابل استفاده در تمامی عابر بانکها و دستگاههای پوز است
ولی آسان پرداخت حتما باید شما نماد اعتماد داشته باشید تا درگاه بدهند
M2T
November 19th, 2017, 18:37
مرسی پاسخ دادین.
آسان پرداخت همان مدارک و سختی هایی داره که اگر بخواهیم درگاه بانک سامان یا ملت یا هر بانک دلخواه را بگیریم یعنی جواز و شرکت و نماد اعتماد و تعهدات و مجوزهای ادارات مختلف.
خب آسان پرداخت چه مزیتی دارد که مثلا من نرم درگاه ملت را مستقیم از ملت بگیرم؟ آیا آسانپرداخت برای هر تراکنش درصدی کمیسون هم می گیرد؟ در مورد بانکها چطور؟ آیا مثلا درگاه ملت برای هر تراکنش درصدی حق العمل می گیرد؟
nasleghermez
November 20th, 2017, 21:16
مرسی پاسخ دادین.
آسان پرداخت همان مدارک و سختی هایی داره که اگر بخواهیم درگاه بانک سامان یا ملت یا هر بانک دلخواه را بگیریم یعنی جواز و شرکت و نماد اعتماد و تعهدات و مجوزهای ادارات مختلف.
خب آسان پرداخت چه مزیتی دارد که مثلا من نرم درگاه ملت را مستقیم از ملت بگیرم؟ آیا آسانپرداخت برای هر تراکنش درصدی کمیسون هم می گیرد؟ در مورد بانکها چطور؟ آیا مثلا درگاه ملت برای هر تراکنش درصدی حق العمل می گیرد؟
سلام
لزوما نیاز نیست شما شرکت داشته باشین تا بتونین نماد و درگاه و اینارو بگیرین
تا جایی که باهاش کار کردم مزیت ملت اینه که تو دید مشتریها آشناتره ولی خب به نسبت دچار قطع شدنهای گاه و بیگاه هم هست
آسان پرداخت مقداری stable تر هست نسبت به ملت و درحال حاضر بخاطر تبلیغات پرشمارش برای مردم آشنا تر شده نسبت به قبل
همچنین ماژولهای درگاههای ملت و زرین پال برای برنامه نویسی دردسرهای کمتری دارن و اگر حتی برای اسکریپت شما موجود نباشن براحتی توسط برنامه نویسان نوشته میشه، اما ماژولهایی مثل آسان پرداخت کمتر تو اینترنت بصورت آماده هست برای اسکریپتهای خاص و نوشتنش کمی بیشتر وقت میگیره
بعنوان مثال برای اسکریپتی که خودم درگاههاش رو مینویسم تا حالا برای آخرین نسخش ماژول ملت رو نوشتم چون درخواست بیشتری داره ولی هنوز وقت نکردم برای آسان پرداخت رو بنویسم، برای زرین پال هم اگر محدودیتهای کوچیکش مساله ای نداره براتون حتی اگر ماژول درگاهش برای اسکریپت شما موجود نباشه میتونین به خودشون بگین که معمولا براتون مجانی فراهمش میکنن (این دوستان برای اینکه مشتریاشون راحت باشن حتی به برنامه نویسها پول میدن که برای اسکریپتهای خاص براشون درگاه زرین پال رو آماده کنن و در اختیار مشتریاشون به رایگان قرار بدن _ نمونش خودم) قصدم تبلیغ برای هیچکدوم از این درگاهها نبود چون خودم از هیچکدوم از اینا تو سایتم استفاده نمیکنم، من از درگاه مبنا دارم استفاده میکنم که خودشون پلاگینش رو برام فرستادن
نظر شخصی: راحتی نوشتن درگاه برای بانک سامان از همه اونای دیگه راحتتره
در ضمن تا این لحظه که نه ملت و نه آسان پرداخت هیچکدوم کارمزد کسر نمیکنن ولی زرین پال و سایر درگاههای واسط کارمزد میگیرن
خیالتون هم راحت وقتی که قانونش بیاد که لیست تراکنشها رو بخوان به مالیات اعلام کنن؛ چه ملت چه آسان پرداخت چه زرین پال چه هر درگاه دیگه ای که میشناسین تراکنش ها رو به مالیات خواهند داد چون برای شروع کار خودشون تعهد دادن که به قوانین مالی پایبند باشن