توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه به دست آوردن سورس کدی که توش هستیم
iroo
November 17th, 2017, 20:41
سلام و خسته نباشید
من میخواستم کد سورس کامل صفحه ای که توش هستم رو توسط Curl یا
file_get_contents به دست بیارم
البته توجه داشته باشید توی صفحه ای که هستم با هر بار رفرش یک شماره هست که تغییر میکنه، من موقع دریافت سورس صفحه نمی خوام این شماره تغییر بکنه
ممنون میشم راهنمائیم بکنید، تشکر
devinar
November 17th, 2017, 23:01
فکر می کنم اگه بتونید صفحه مورد نظر رو ارسال کنید می تونم کمکتون کنم البته برای درک اینکه این کار برای چه هدفی هستش فقط البته اگه صلاح می دونید.
abbas141
November 17th, 2017, 23:32
سلام
Curl به تنهایی نمیتونه کمک بکنه و مخصوصا در بخش :
هر بار رفرش یک شماره هست که تغییر میکنه، من موقع دریافت سورس صفحه نمی خوام این شماره تغییر بکنه
نیاز پیدا میکنید به مباحث RegEx و شاید اگر با این مبحث کار نکرده باشید کمی برای شروع مبحث سنگینی باشه .
file_get_contents هم همین طور
البته اگر خواستید کد دریافت اطلاعات با جفتشون رو برایتان مینوسم و در تایپک قرار میدهم ، فقط باید بگید که اطلاعات چه صفحه ای رو میخواهید تا کدش رو برایتان بنویسم .
به نظرم از Curl , file_get_contents راحت تر ، کلاس ها و توابع html Parser هستند (تچزیه کننده صفحات html با php) که به نظرم بهترین و ساده ترین شون : simplehtmldom هست .
http://simplehtmldom.sourceforge.net/
کار کردن باهاش بسیار ساده به ظوری که اگر حتی برنامه نویس php هم نباشید باهاش میتوانید کارهای خیلی جالبی رو انجام بدهید .
iroo
November 17th, 2017, 23:39
من به
ReGex آشنایی دارم، منتها نمی تونم سورس صفحه ای که توش هستم رو بگیرم و توش تجریه و تحلیل انجام بدم
abbas141
November 18th, 2017, 21:15
من به
ReGex آشنایی دارم، منتها نمی تونم سورس صفحه ای که توش هستم رو بگیرم و توش تجریه و تحلیل انجام بدم
چرا نمیتوانید ، به چه مشکلی بر میخورید ؟
iroo
November 18th, 2017, 21:16
چرا نمیتوانید ، به چه مشکلی بر میخورید ؟
خوب کدش رو نمی دونم دیگه