PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حفظ امینت دامین

تازه کار
November 17th, 2017, 20:21
سلام

من از میهن وب هاست یک دامین com ثبت کردم چطور میتونم این دامین رو حفظ کنم! یعنی یه موقع دیدی میهن وب هاست جمع کرد رفت منم موندم دست خالی! این میهن وب هاست کنترل پنل دامین رو بهم نداده دسترسی من فقط از طریق پنل داخل میهن وب هاست هست.
یک بار دسترسی کنترل پنل رو دادن بعد الان که خواستم برم رمز رو قبول نکرد یعنی رمزو عوضش کردن:39:

کلا چطور میتونم متکی به میهن وب هاست نباشم و کنترل واقعی دامین رو خودم داشته باشم دامین من واقع دامین خوبیه برای همین نگرانشم;;)

ali1232
November 17th, 2017, 20:36
سلام دقیقا منم سوال مشابه شما را دارم
یکبارم ب خود میهن تیکت کردم و گفتند ک نمیشه بهتون دست رسی دامنه هارو بدیم
و گفتند ما معتبر هستیم

تازه کار
November 17th, 2017, 20:44
سلام دقیقا منم سوال مشابه شما را دارم
یکبارم ب خود میهن تیکت کردم و گفتند ک نمیشه بهتون دست رسی دامنه هارو بدیم
و گفتند ما معتبر هستیم

برای تیکت من پاسخ دادند به دلیل تحریم ها نمیدیم پنل رو

ali1232
November 17th, 2017, 20:50
این سوال شما ک فرمودید

یعنی یه موقع دیدی میهن وب هاست جمع کرد رفت منم موندم دست خالی
واقعا برای منم سواله از دوستان کسی راهی میداند لطفا راهنمایی کنند

live
November 17th, 2017, 22:22
اگر تنظیمات پنل ریسل رو بلدید یک پنل ثبت کنید و بگید انتقال بدن به پنل خودتون

bakuryu
November 18th, 2017, 12:54
خیلی راحت

ازشون کد انتقال را بخواهید و به یک پنل دیگه انتقال بدید

تازه کار
November 18th, 2017, 16:15
خیلی راحت

ازشون کد انتقال را بخواهید و به یک پنل دیگه انتقال بدید

در Onlinenic ثبت شده.
لطفا بیشتر توضیح بدید چطور پنل جدید باز کنم؟ پنل جدید هزینه داره؟ و تمدید سالانه دامین در پنل جدید چطور انجام میشه مستقیم خودم پرداخت میکنم؟ مشکل تحریم که نداره؟ مثلا پنل خودمون رو ناشی باشیم بفهمن ایرانییم و مسدود کنن؟

wapmaster
November 18th, 2017, 16:43
در Onlinenic ثبت شده.
لطفا بیشتر توضیح بدید چطور پنل جدید باز کنم؟ پنل جدید هزینه داره؟ و تمدید سالانه دامین در پنل جدید چطور انجام میشه مستقیم خودم پرداخت میکنم؟ مشکل تحریم که نداره؟ مثلا پنل خودمون رو ناشی باشیم بفهمن ایرانییم و مسدود کنن؟
خوب دوست عزیز چرا میخواین مستقیم بگیرید ؟ برید طلاهاست یک پنل باز کنید و بهشون یک تیکت ارسال کنید و اعلام کنید میخواین دامنه منتقل کنید و از جایی که دامنه خریداری کردید درخواست کدانتقال میکنید و به طلاهاست ارائه میدید !

تازه کار
November 18th, 2017, 16:54
خوب دوست عزیز چرا میخواین مستقیم بگیرید ؟ برید طلاهاست یک پنل باز کنید و بهشون یک تیکت ارسال کنید و اعلام کنید میخواین دامنه منتقل کنید و از جایی که دامنه خریداری کردید درخواست کدانتقال میکنید و به طلاهاست ارائه میدید !

طلا از میهن وب هاست معتبرتره؟ من ترسم اینه که یه موقع اینا جمع کردن رفتن من دست خالی میمونم

ParsWebIT
November 18th, 2017, 18:52
باید خودتون مستقیم از یک ریجسترار پنل بگیرید و دومین رو منتقل کنید اونجا
ما دومین های خیلی حیاتی رو روی name.com نگه داری میکنیم
البته برای اینکه در اینده مشکلی پیدا نکنیم پنل رو با مدارک یکی از دوستان که خارج هست باز کردیم.

wapmaster
November 18th, 2017, 19:27
طلا از میهن وب هاست معتبرتره؟ من ترسم اینه که یه موقع اینا جمع کردن رفتن من دست خالی میمونم

از وقتی وارد اینترنت شدم با طلاهاست کار کردم ! چه هاست و چه دامنه !
بله پنل مستقیم هم بهتون میدن ,خیلی کاربلد هستن !

AfranetServer
November 18th, 2017, 20:59
سلام

من از میهن وب هاست یک دامین com ثبت کردم چطور میتونم این دامین رو حفظ کنم! یعنی یه موقع دیدی میهن وب هاست جمع کرد رفت منم موندم دست خالی! این میهن وب هاست کنترل پنل دامین رو بهم نداده دسترسی من فقط از طریق پنل داخل میهن وب هاست هست.
یک بار دسترسی کنترل پنل رو دادن بعد الان که خواستم برم رمز رو قبول نکرد یعنی رمزو عوضش کردن:39:

کلا چطور میتونم متکی به میهن وب هاست نباشم و کنترل واقعی دامین رو خودم داشته باشم دامین من واقع دامین خوبیه برای همین نگرانشم;;)

درود

تیکت ارسال کنید و درخواست کد انتقال دامنه بدید و به هر پنلی که دوست دارید منتقل کنید و دسترسی کامل رو داشته باشید.

موفق باشید