توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعرفههای جدید اینترنت ثابت اعلام شد !
delta
November 14th, 2017, 09:43
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مصوبه جدید سرویسهای پرسرعت غیرحجمی را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود با انتشار جدول جدید تعرفههای اینترنت ثابت، نوشت: این تعرفه سرویسهای غیرحجمی مبتنی بر یک مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرفکننده نهایی فراهم است.
وی تاریخ اجرای این مصوبه را پیش از دهم آذرماه اعلام کرده و گفت: این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه (۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه) تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با تاکید بر اینکه این تعرفهها صرفا برای دسترسی ثابت است، اظهار کرد: در مصرف منصفانه ترافیک داخلی حداقل دو برابر ترافیک بینالملل لحاظ میشود.
جهرمی در پایان نیز خاطرنشان کرد: از همه عزیزانی که با اشتراک نظرات ما را در تدوین و تصویب این نظام جدید تعرفه یاری کردند تشکر میکنم. اطلاعات بیشتر را امروز سازمان تنظیم مقررات به اطلاع عموم مردم شریف کشورمان خواهند رساند.
مصوبه جدید سرویسهای پرسرعت غیرحجمی مطابق جدول زیر است.
http://cdn.isna.ir/d/2017/11/14/3/57592756.jpg
saeid1346
November 14th, 2017, 09:50
واقعا خسته نباشید ، خیلی زحمت کشیدید خدایش :-|
AtrafNet
November 14th, 2017, 09:56
سلام
خب الان ترافیک داخلی و بین الملل تو این جدول مشخص نیست این حداقل قیمتی که گفتن برای حداقل چه میزان محدودیت ترافیک هستش؟
یه دفعه دیدید isp ها آمدن گفتن وزارت ارتباطات حداقل قیمت بدون داشتن حجم ترافیک رو اعلام کردن و ما روی سرویس هامون قیمت حجم ترافیک هم میکشیم روش 8-|
shivahost
November 14th, 2017, 10:33
سلام
خب الان ترافیک داخلی و بین الملل تو این جدول مشخص نیست این حداقل قیمتی که گفتن برای حداقل چه میزان محدودیت ترافیک هستش؟
یه دفعه دیدید isp ها آمدن گفتن وزارت ارتباطات حداقل قیمت بدون داشتن حجم ترافیک رو اعلام کردن و ما روی سرویس هامون قیمت حجم ترافیک هم میکشیم روش 8-|
شما کلمه " حداقل " را کجا مشاهده کردید؟
اینها تعرفه سقف یا حداکثر هست! یعنی هیچ شرکتی حق ندارد گرانتر از این قیمت ها بدهد. و البته کف قیمت هم نوشه 80% آن هست که شرکت ها می توانند رقابت کنند.
یعنی مثلا اینترنت 2 مگابایت را هیچ شرکتی حق ندارد بالاتر از 25000 و کمتر از 20000 بفروشد.
رقابت شرکت ها بر سر تعیین میزان مصرف عادلانه است! یعنی کی شرکت میاد میگه اینترنت 2 مگابایت با مصرف منصفانه ماهانه 8 گیگ میدم 20000 و شرکت دیگه میگه با مصرف 16 گیگ میده 25000
mibfa
November 14th, 2017, 11:05
هنوز شفاف نیست . باید دید تو اجرا چگونه میشود
HamedPC
November 14th, 2017, 11:20
توی این طرح ها باید دید هر شرکت چقدر ترافیک ماهانه میده.
sazsaz
November 14th, 2017, 11:55
این قیمت اینترنت را مشخص می کنه یا اینترانت را ؟
a1994n1373
November 14th, 2017, 12:36
همینقد میدونم طرح جدیدی جهت س*ر*ق*ت بیشتر از جیب ما به جیب isp ها هست !!!
تازه کار
November 14th, 2017, 12:51
خب این چه فرقی کرد با الان؟
من مخابرات ۱۰ گیگ با سرعت ۵۱۲ میخرم ۲۵ هزار تومان الان همین طرح همون ۲۵ هزار تومن میشه باز که!:-s چه نفعی داره برای من
Reza G
November 14th, 2017, 13:27
خب این چه فرقی کرد با الان؟
من مخابرات ۱۰ گیگ با سرعت ۵۱۲ میخرم ۲۵ هزار تومان الان همین طرح همون ۲۵ هزار تومن میشه باز که!:-s چه نفعی داره برای من
خب تفاوتش در این حد هست که اگر "مصرف منصفانه" داشته باشید، محدودیت حجمی ندارید. باید منتظر بود و دید شرکتهای سرویس دهنده، سقف مصرف منصفانه رو چطوری تعیین می کنند.
Cr0w
November 14th, 2017, 13:37
خب تفاوتش در این حد هست که اگر "مصرف منصفانه" داشته باشید، محدودیت حجمی ندارید. باید منتظر بود و دید شرکتهای سرویس دهنده، سقف مصرف منصفانه رو چطوری تعیین می کنند.
خب اینم که بازم محدودیت داره .
شما تصور کن میخوان بیان کاربر پر مصرف و با کم مصرف تلفیق کنند .
که مثلا برای همه Balance بشه .
یعنی منی که مصرفم در ماه 200 گیگه برای مثال
بیاد بشه 20 گیگ تا این 180 گیگ الباقی به خیلی های دیگه برسه
و اینجا این 180 گیگ تقسیم بر چند 20 بیست میشه ، ما فقط گول حرفاشون و میخوریم و بهشون اعتماد میکنیم .
حالا فاتحه ماهایی که مصرف زیاد داریم خوندس درسته ؟
شایعه شده بود که کل ترافیک داخلی قراره رایگان باشه ، حداقل این کارو بکنن بازم جای امیدی هست
من دقیقا نمیدونم چرا به این طرحا میگن نامحدود ، نمیدونم چرا هیچی توی این مملکت درست نمیشه و فقط بدتر میشه
sazsaz
November 14th, 2017, 13:42
و اینجا این 180 گیگ تقسیم بر چند 20 بیست میشه ، ما فقط گول حرفاشون و میخوریم و بهشون اعتماد میکنیم .
شایعه شده بود که کل ترافیک داخلی قراره رایگان باشه ، حداقل این کارو بکنن بازم جای امیدی هست
من دقیقا نمیدونم چرا به این طرحا میگن نامحدود ، نمیدونم چرا هیچی توی این مملکت درست نمیشه و فقط بدتر میشه
یعنی ما که مصزق بالا داریم برای جبران باید باز تمدید بزنیم یا مثل الان گیگ خریداری کنیم ؟
Reza G
November 14th, 2017, 13:43
بله اینم محدود هست ولی دیگه باید بپذیرید که ما داخل ایران زندگی می کنیم. با این زیرساخت و با این مسئولین، نمیشه انتظار داشت یهو به کشورهای مترقی برسیم.
navid2zp
November 14th, 2017, 14:56
حرف از حمایت از تولید داخل می زنند بعد به این فکر نمی کنن که یک کسب و کار تازه و کوچک بودجه لازم برای پرداخت 3 برابری هزینه سرور های داخلی با کیفیتی نه حتی نزدیک به سرور های خارج رو نداره بده و با این شرایط هم کاربران به دلیل اختلاف بین ترافیک داخل و خارج از این سرویس ها استفاده نمی کنند.
تازه کار
November 14th, 2017, 15:01
حدود 2500 تومان در 8 گیگ افزایش قیمت داریم کلا این جماعت دست انگلیس رو بستن! روباه ملی
nevergotme
November 14th, 2017, 15:01
ینی الان شرکت ها موظف هستند تمام طرح های خودشون رو حذف کنند و از این طرح به اجبار استفاده کنند ؟
shivahost
November 14th, 2017, 15:33
ینی الان شرکت ها موظف هستند تمام طرح های خودشون رو حذف کنند و از این طرح به اجبار استفاده کنند ؟
قبل از اعلام خبر جلسات گذاشته شده و قبول کردن.
mizban97
November 14th, 2017, 15:43
قبل از اعلام خبر جلسات گذاشته شده و قبول کردن.
مگه میتونستن قبول نکنن؟:d
almandata
November 14th, 2017, 17:11
بنظرم فقط حرفه
من الان 1024 نامحدود اسیاتک هم دارم
سرعت دانلود 60 کیلوبایته بعضی وقتها هم میره تا 80
کافیه یک گیگ دانلود کنید کلا یک سایت هم دیگه لود نمی کنه
تقریبا بین 20 نقر
taranoome
November 15th, 2017, 01:12
به نظر من اینا همش سیاه بازیه تمام اپراتورها ***ی میکنند
هر جور حسابش رو میکنی یکدفعه سر ماه میرسه میبینی 2 برابرش رو گرفتند.
sepahanserver
November 15th, 2017, 11:33
این طرح از کی اجرا میشه ؟
یعنی همه ی سرویس دهنده ها طرح های حاضرشون رو عوض میکنن ؟
a1994n1373
November 15th, 2017, 11:38
همینقد بدونید اینا جایی نمیشینن آب زیرشون بره !
(امیدوارم برداشت س9ی8ا5س5ی نشه)
shivahost
November 15th, 2017, 12:14
این طرح از کی اجرا میشه ؟
یعنی همه ی سرویس دهنده ها طرح های حاضرشون رو عوض میکنن ؟
بله شروع کردن به پیام دادن به مشتریان.
saeed1988m
November 15th, 2017, 12:33
یعنی مایی که ماهی 120 تا150گیگ مصرف داریم موظفمون میکنن که مثلا برا افلان سرعت که داریم 50 گیگ میتونیم در ماه مصرف داشته باشیم و اونوقت اگر بیشتر بشه سرعت هلزونی میشه و اگر همون سرویس رو که داشته باشیم بخواییم مجدد باید تمدید کنیم ؟
shivahost
November 15th, 2017, 13:54
یعنی مایی که ماهی 120 تا150گیگ مصرف داریم موظفمون میکنن که مثلا برا افلان سرعت که داریم 50 گیگ میتونیم در ماه مصرف داشته باشیم و اونوقت اگر بیشتر بشه سرعت هلزونی میشه و اگر همون سرویس رو که داشته باشیم بخواییم مجدد باید تمدید کنیم ؟
باید دید منظورشان از مصرف منصفانه چیه! والله با وجود تلگرام روی چند گوشی در هر خانه ای مطمئنا مصرف منصفانه باید بالای 20 - 30 گیگ اعلام بشه! یک وقت نیان بگن 8 گیگ در ماه منصفانه هست!
بعد باید ببینیم رقابت بین isp ها چه میشه! یعنی رقابشون میافته در تعیین این مصرف منصفانه!
MJmoonwalk
November 15th, 2017, 14:44
اینترنت مثل بزنین شده نیاز روزانه مردم. همین الان قیمت ها هم ده برابر بشه مردم عصبانی میشن ولی واسه انتخابات بعدی بازی رنگ ها و آواتار مجازی راه میندازن. هنوز دو ماه از (تا 1400 با فلانی) نگذشته. تو سری خور بودن شاخ و دم نداره
number one
November 15th, 2017, 14:57
این برنامه ها چیه سر مردم پیاده میکنن...به نظرم کار اشتباهی هست و اصلا کاربرپسند نیست
unique2017
November 15th, 2017, 16:42
ما که td_lte گرفتیم شما واسه خودتون قیمت تعیین کنید :71::71::71:
peym@n
November 15th, 2017, 17:01
درود
از 3 آذر فکر کنم اعمال خواهد شد.
پیشنهاد برای دوستان طرح 1 ساله پر حجم بگیرید مثلا های وب الان 840 گیگ 16 مگ 1 سال رو مالیات 540 اینا میده.که به نظرم مناسبه.
هیچ وقت هیچ چیزی تو اینترنت بهتر از دیروز نخواهد شد از نظر اقتصادی.
live
November 15th, 2017, 19:58
یادمه اون موقع که adsl اومده بود مخابرات به مردم التماس میکرد بجای استفاده از Dial-up از adsl استفاده کنن ، کلیم بنر میچسبودن تو خیابون که adsl و بعدش adsl2 که من اصلا نمیدونستم فرقشون چیه از هرکیم سوال میکردم کسی چیزی نمیگفت
یادش بخیر یه زمانی همه چیز مفت بود ، نفت میاوردن دم خونه با تانکر نفت ، کلی نفت میدادن ، گاز میاوردن واقعا پولی براش نمیگرفتن اما همون زمان تو اروپا پول خون میگرفتن ، میرفتیم پمپ بنزین تحت لیسانس اروپا لیتری 10 تومن ، هیچ وقت نمیشد یکی نباشه که چندتا 20 لیتری نیاره عقب وانت بنزین پر نکنه یا تو شمال همیشه ترانزیتا میومدن بنزین پر میکردن میبردن ترکیه که همین الانم همینکارو میکنن چون واقعا پول خوبی ازش در میارن ، لیتری هزار تومن از اینجا میبرن اونور میفروشن ثروتمند میشن کسیم جلوشونو نمیگیره ، پراید اینجا 22 اونور مفت ، همه چی اینجا گرونه ولی میفرستن خارج مفت میفروشن ، یا برند یه کشور دیگه رو میزنن روش 10 برابر قیمت میکشن روش میفرستن همین ایران خخخ
اما الان ...
abbas141
November 15th, 2017, 20:52
سلام
والا با این وضعیت که اینترنت ثابت ایران داره ، مفت گران هست .
من توی خیلی از شهر های ایران از اینترنت ثابت استفاده کردم ولی در اکثر موارد مشکلات داشتیم . و هیچ موقع میشه گفت من حداقل رضایت نداشتم با وجود این که همه جور هزینه ای هم کرده بودم .
یک روز می گفتن ، ***ه کابل ها رو خورده ، نت قطع میشد .
یک رو دیگه می گفتن ، لنگر کشی افتاده رو کابل ها ، نت قطع شده .
یک رو دیگه می گفتن ، نمیدونم نویز داره خط تون نت قطع
یک روز دیگه می گفتن کابل برگردون نت قطع .
حالا همون نت به ظاهر 16 مگ رو در بهترین وضعیت میای استفاده کنی ، سرعت دانلود 1 مگ هم نداری !!! ، اکتشاف که به عمل بیارید ، می بینید اون رو به 100 نفر دیگه هم شیر کردن ، و به اسم 16 مگ ولی موقعی که میخواهید استفاده کنید با یک اینترنت لاک پشتی طرف حساب هستید .
این کاهش هزینه هم طبیعتا پشتت ماجرایی هست . هیچ ارزونی الکی نیست .
ما الان نزدیک 1 سال اینترنت TD-Lte داریم ، خیلی ارزون تر از همین چیزی که دوستان دارن تازه اعلام میکنن ، در کمترین وضعیت 1 تا 4 مگ بر ثانیه و در بهترین وضعیت 8 تا 10 مگ برثانیه . سرعت دانلود داریم .
peym@n
November 15th, 2017, 21:11
سلام
من توی خیلی از شهر های ایران از اینترنت ثابت استفاده کردم ولی در اکثر موارد مشکلات داشتیم . و هیچ موقع میشه گفت من حداقل رضایت نداشتم با وجود این که همه جور هزینه ای هم کرده بودم .
حالا همون نت به ظاهر 16 مگ رو در بهترین وضعیت میای استفاده کنی ، سرعت دانلود 1 مگ هم نداری !!! ، اکتشاف که به عمل بیارید ، می بینید اون رو به 100 نفر دیگه هم شیر کردن ، و به اسم 16 مگ ولی موقعی که میخواهید استفاده کنید با یک اینترنت لاک پشتی طرف حساب هستید .
ما الان نزدیک 1 سال اینترنت TD-Lte داریم ، خیلی ارزون تر از همین چیزی که دوستان دارن تازه اعلام میکنن ، در کمترین وضعیت 1 تا 4 مگ بر ثانیه و در بهترین وضعیت 8 تا 10 مگ برثانیه . سرعت دانلود داریم .
درود
بسته پرمصرف چه بسته ای تهیه میکنید؟
live
November 15th, 2017, 21:22
سلام
به نظر شما دوره این چیزا تموم نشده ؟ من میدونم که الان اگر سیمکارت رایتل داشته باشید حتی کربلا هم میشه ازش استفاده کرد و سرعت خوبیم داره ، حالا بعضی جاها اگر جواب نداد میشه از ایرانسل یا همراه اولم استفاده کرد ، بالاخره یکیش جواب میده
server95
November 16th, 2017, 22:32
مقصر خود شما هستید!
من کل بحث تاپیک رو خوندم. وقتی خودتون حقتون رو کم تصور می کنید انتظار دارید دولت به فکر شما باشه؟
نمیدونم ما ایرانیها چرا اینطوری شدیم. الان استاندارد جهان واسه کاربر عادی (کسی که فیلم hd آنلاین میبینه، کلیپ میبینه، آموزش میبینه، موسیقی گوش میده و ...) حداقل 10 گیگابایت مصرف روزانه ست. آمار و ارقام هم نمیخواد. عقل حکم میکنه!
حالا شما اومدید میگید 20 گیگ ماهانه؟!!!!!!
خداییش ما ایرانیها هرچی سرمون بیاد حقمونه.
برادرا، سرعت منسوخ 8 مگابیت بر ثانیه، حتی نامحدوش هم با ماهی 50 هزار تومن هزینه، خییییییییییییییلی زیاده. چه برسه به مصرف منصفانه و مثلا ماهی 20 گیگ. واقعا که...
در ضمن، من الان با ماهی 20000 تومن، 18 گیگابایت حجم ماهانه و هر شب 23 گیگابایت دانلود شبانه دارم. یعنی حدودا 700 گیگابایت مصرف ماهانه به قیمت 20000 تومن و سرعت 8 مگابیت بر ثانیه. هر چیزی کمتر از این به من برسه یعنی کلاهبرداری و گوسفند فرض کردن من توسط دولت.
واقعا متاسفم واسه خودم و شما که همیشه به کم (کم که چه عرض کنم، لقمه ی سگ) راضی میشیم. حقمون هم همینه و اینطور که بوش میاد طی یه طرح تدریجی همین اینترنت هم ازمون میگیرند. حقمونه.
ali1232
November 17th, 2017, 00:40
سلام ما ک زنگ زدیم 2020 گفت فقط حرف زدن و هنوز جیزی ب ما ابلاغ نکردن ... !!
هنوز همون حجم فروشی را دارند خبری از غیر حجمی نیست
hamra
November 17th, 2017, 11:33
جای اینکه روی کیفیت کار کنن تا مشتری رو از دست ندن مدام میخوان سر مشترک رو شیره بمالن
اینکارها هم همه بعلت ورشکستگی مخابرات هست . وگرنه دلیلی بر هر روز تغییر دادن سرویس ها و یا تغییر همکاری با شرکت های مختلف هر روز نداشتند .
server95
November 17th, 2017, 15:07
یکی از دوستان سوال پرسیده بود که من از کجا اینترنت دارم. چون هنوز امکان ارسال پیام خصوصی ندارم اینجا اعلام می کنم. بنده طرح مانا از مخابرات رو دارم. انصافا مخابرات در مقایسه با باقی شرکت ها تعرفه منصفانه تری داری.
- - - Updated - - -
سلام ما ک زنگ زدیم 2020 گفت فقط حرف زدن و هنوز جیزی ب ما ابلاغ نکردن ... !!
هنوز همون حجم فروشی را دارند خبری از غیر حجمی نیست
بهتر! بیخودی دلتون رو صابون نزنید. دعا کنید که در حد همین حرف بمونه. تازه وضعیت اینترنت داشت توی ایران خوب میشد که این تز جدید رو دادند. مطمئن باشید که تز جدیدشون از وضعیت قبلی اینترنت به مراتب بدتره. در ضمن قراره رفته رفته کلا اینترنت جمع بشه و فقط شبکه داخلی و اینترنت کنترل شده داشته باشیم!
سیدرضا بازیار
November 17th, 2017, 15:28
این طرح تقریبا همین الان هم توسط مخابرات اجرا شده
مثلا در ماه بیشتر از ۳۰ گیگ نمیتونم استفاده کنم. به محض اینکه ۳۰ گیگ من تموم شد باید گیگ اضافه با قیمت بسیار بالاتر خریداری کنم (در صورت پس پرداخت بودن باید کل بدهی رو هم تا این لحظه صاف کنم...)
با این کار شما مجبور میشید هم مالیات بیشتری واریز کنید و هم اینترنت گرانتر خریداری کنید
در اینده به دلیل گران شدن اینترنت، اینترنت داخلی رو ارزان تر میکنند و سایت ها کم کم به سرور های ایرانی منتقل میشن تا کاربر های داخلی شون بیشتر بشه و در اخر به راحتی طرح اینترنت ملی اجرا میشه و مجبورید بجای موتور های جستجوگر خارجی و سایت های خبری و تخصصی خارجی از موتور جستجوگر یوز استفاده کنید که فقط سایت های خاصی رو در صفحه اول ایندکس میکنه......
البته این پیش بینی من هست و فقط نظر شخصی من بود...
server95
November 17th, 2017, 21:10
این طرح تقریبا همین الان هم توسط مخابرات اجرا شده
مثلا در ماه بیشتر از ۳۰ گیگ نمیتونم استفاده کنم. به محض اینکه ۳۰ گیگ من تموم شد باید گیگ اضافه با قیمت بسیار بالاتر خریداری کنم (در صورت پس پرداخت بودن باید کل بدهی رو هم تا این لحظه صاف کنم...)
با این کار شما مجبور میشید هم مالیات بیشتری واریز کنید و هم اینترنت گرانتر خریداری کنید
در اینده به دلیل گران شدن اینترنت، اینترنت داخلی رو ارزان تر میکنند و سایت ها کم کم به سرور های ایرانی منتقل میشن تا کاربر های داخلی شون بیشتر بشه و در اخر به راحتی طرح اینترنت ملی اجرا میشه و مجبورید بجای موتور های جستجوگر خارجی و سایت های خبری و تخصصی خارجی از موتور جستجوگر یوز استفاده کنید که فقط سایت های خاصی رو در صفحه اول ایندکس میکنه......
البته این پیش بینی من هست و فقط نظر شخصی من بود...
قطعا با یه برنامه حساب شده، به همین سمت هم پیش خواهند رفت. هدف محدود کردن دسترسی مردم به اینترنته. البته این طرح ممکنه به صورت مقطعی موفقیت آمیز باشه ولی قطعا در دراز مدت شکست خواهد خورد و فقط یه هزینه هنگفتی از بین خواهد رفت.
بحث شبکه ملی اطلاعات چیز بسیار خوبیه ولی به شرطی که چنین شبکه ای در کنار شبکه اینترنت باشه و به مردم حق انتخاب منصفانه داده بشه. نه اینکه اینترنت رو محدودش کنند.
من مثالی از کار خودم میزنم. یوتوب واسه کار من از خود خدا بهتر و کاربردی تره. هر آموزشی که بخوام رو داخلش به راحتی پیدا میکنم. آموزش های تخصصی و با کیفیت ارائه عالی. حالا فرض کنید دیگه به یوتوب دسترسی نداشته باشم. چی میاد جاش؟ آپارات؟!!! پس اون یوتوبرهایی که من دنبالشون میکنم چی میشه؟ کسی نباید حق انتخاب رو از من و شما بگیره...