ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ناپدید شدن مک داخل پنل ovh

djkamran
November 10th, 2017, 23:08
باسلام
دوستان بنده یک مشکل دارم مک های داخل پنل ovh نیستند و نه میتونم مک ادرسی حذف کنم نه اضافه تیکت زدم این ادرس دادن که باهاش کار کنم
37084
https://eu.api.ovh.com/console
بنده امدم برای ای پی که مک نداشت درخواست دادم و... باز میگه مک موجوده میزنم اما چیزی براش نیسته چکار کنم لطفا راهنمایی کنید با سپاس

sazsaz
November 10th, 2017, 23:12
الان دو روزه ovh به مشکل خورده
کمی تحمل کنید ovh شرکت کمی نیست

djkamran
November 10th, 2017, 23:24
الان دو روزه ovh به مشکل خورده
کمی تحمل کنید ovh شرکت کمی نیست

8 nov به این مشکل خوردیم پشتیبانیش هم این داده جواب رو تونستیم در بیاریم بعضی مک هارو اما اینجوری به ما ضرر میزنه
انشاء الله زودتر مشکل رفع شود

ولی مشکل اینجا که پشتیبانی میگه پنل api دادمت همین

viasky
November 10th, 2017, 23:25
از طریق سرور مجازی لاگین می کنید؟

djkamran
November 10th, 2017, 23:34
از طریق سرور مجازی لاگین می کنید؟

بله با سرور مجازی لاگین میکنم

viasky
November 10th, 2017, 23:37
بله با سرور مجازی لاگین میکنم
باتوجه به اینکه بنده با پنل روزانه خیلی سروکار دارم این مورد بسیار برای من پیش میاد
راهکار بنده تا به حال این بوده که به سرعت چندبار رفرش میکنم تا نهایتا مک لود میشه
هر بار که لود نشه رفرش می کنم و در مرتبه پنجم حتما نمایش میده براتون و بجای - براتون مک و میاره
موفق باشید

djkamran
November 10th, 2017, 23:41
باتوجه به اینکه بنده با پنل روزانه خیلی سروکار دارم این مورد بسیار برای من پیش میاد
راهکار بنده تا به حال این بوده که به سرعت چندبار رفرش میکنم تا نهایتا مک لود میشه
هر بار که لود نشه رفرش می کنم و در مرتبه پنجم حتما نمایش میده براتون و بجای - براتون مک و میاره
موفق باشید

عکس را لطفا مشاهده کنید حتی add a vritual mac غیرفعال با رفرش درست میشه؟
37086

viasky
November 10th, 2017, 23:43
عکس را لطفا مشاهده کنید حتی add a vritual mac غیرفعال با رفرش درست میشه؟
37086
خیر / حتما مک وجود داره که نمی تونید ایجاد کنید

djkamran
November 11th, 2017, 18:36
مشکل حل شد ممنون از دوستانی که پاسخ دادند