سلام خسته نباشید
ببخشید برای بالا اوردن یک سایت ویک سایت دانلود روی سرور مجازی مشکلی برای سرعت به وجود نمیاد ؟
مثلا برا دانلود موزیک ازش استفاده میکنم
و میخوام سایت هم روی همون باشه
البته هاست سایت ssd هست وهاست دالنود معمولی
ممنون دوستان
slefx.ob
November 9th, 2017, 22:46
سلام
این مورد باید خودتون برسی کنید علاوه بر کشش هارد ایا در ساعات شلوغی در دانلودتون افت سرعت مشاهده نمیکنید ؟
علاوه بر این میزبانی سایت و هاست دانلود نیازمند دانش فنی برای تنظیمات امنیتی و مشکلات احتمالی میباشد اگر این توانایی را در خودتان میبینید شروع کنید وگرنه شکست خواهید خورد.
موفق باشید
a1994n1373
November 10th, 2017, 00:27
سلام دوست عزیز . کسانی که به صورت حرفه ای و با آمار بازدید و دانلود بالا کار می کنن بهتر هست جداگانه میزبانی و سرویس دانلود بگیرند .
vpgroup
November 10th, 2017, 00:37
سلام خسته نباشید
ببخشید برای بالا اوردن یک سایت ویک سایت دانلود روی سرور مجازی مشکلی برای سرعت به وجود نمیاد ؟
مثلا برا دانلود موزیک ازش استفاده میکنم
و میخوام سایت هم روی همون باشه
البته هاست سایت ssd هست وهاست دالنود معمولی
ممنون دوستان
با سلام و احترام
میزان مصرفی هر کدام چقدر میباشد؟ در کل توصیه نمیشود ولی با یکسری کانفینگ ها امکان پذیر هستش تا مقدار قابل توجهی
موفق باشید
WiseHost
November 10th, 2017, 02:18
با سلام
لطفا اطلاعات لازم در خصوص سی ام اس سایت، میزان بازدید روزانه، ترافیک مصرفی هاست دانلود در ماه ،حجم فایل ها ، اطلاعات رم و هارد و پردازشگر سرور مجازیتون و سیستم عامل را بفرمایید.
همه موارد بالا باید سنجیده شود تا اطلاعات درستی در اختیار شما قرار گیرد
rezapfcj
November 11th, 2017, 14:03
سلام ممنون از دوستان برای چواب هاشون
سی ام اس وردپرس
میزان بازدید روزانه 5000
رافیک مصرفیهاست دانلود در ماه نزدیک به 340 گیگ
رم 3 ddr3
hdd ssd 10 gig site
hdd معمولی 100 gig برا فایل
WiseHost
November 11th, 2017, 19:33
یکم رمتون پایینه برای اینکار فک کنم برای اینکار 6 گیگ مناسب باشه
از وب سرور آپاچی روی پورت دیگر و از ngixn به عنوان پروک سی سرور آپاچی استفاده کنید. برای فایل های دانلود هم مستقیم از خود nginx استفاده کنید.
حتما دیتا mysql را در ssd قرار دهید. خود وردپرس هم روی هارد باشه براتون مشکلی نداره.