ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس ویژه از IWEB کانادا ... رم 4 گیگ ... 2000 گیگابایت هارد raid >>>> دسترسی KVM رایگان

nimafire
January 8th, 2011, 01:20
سلام
سرور ویژه ای با دسترسی رایگان kvm برای شما اماده کرده ایم.

به همراه OS reload رایگان برای سیستم عامل های مجاز.

تحویل فوری سرور :

سیستم تضمین میکند تمام سفارشات پس از ارسال و نهایی شدن ظرف کمتر از 3 ساعت اماده تحویل شوند.

این سیستم با استفاده از دریافت اطلاعات به صورت مرحله به مرحله بهترین کانفیگ را اماده و پس از انتخاب سیستم عامل اماده تحویل کرده و به شبکه متصل میکند.

Core 2 Duo 2.9GHz

4 GB RAM

2 x 1000 GB SATA2 RAID-1

100Mbps, 10,000GB Monthly Traffic

Enterprise Linux - CentOS 32/64

Debian 32/64

Ubuntu Server LTS 32/64تعداد محدودی از این سرور ها موجود است به همین دلیل در صورت تمایل به سفارش سریعا اقدام کنید

قیمت این سرورماهانه 131,000 تومان خواهد بود

==========================================

Virtual console
دسترسی بینظیری همانند KVM که امکاناتی همچون دسترسی به سرور از طریق کنسول در مواقعی که نیزا به دسترسی بالاتر از دسترسی روت در سرو رها هست میکند
همچنین امکان نصب مجدد سیستم عامل های مجاز را به صورت رایگان برای کاربر مهیا میکند.به این صورت کاربرا هم زمان که مایل بود میتواند به صورت رایگان سیستم عال خود را مجدد نصب کند

Dedicated Hardware. No Sharing
تضمین اختصاصی بودن تمام قطعات (کیفیت و بهره وری)
بهترین کیفیت را برای سرو رها ایجاد میکند به صورتی که دیگر سرو رها و فعالیت ها به هیچ عنوان تاثیری بر قطعات و شبکه سرور های دیگر نمیگذارد

Trouble-Free Migration
امکان انتقال و اپگرید سرو رها با بالترین سرعت ممکن.
دیگر نیازی به استفاده از کامند ها پشتیبان گیری های زمان بر و ... برای انتقال اطلاعات نیست. تکنولوژی
smart layer
این امکان را به شما میدهد که ظرف چند دقیقه کلیه اطلاعات را به سرور جدید منتقل کنید و دیگر ساعت ها برای پشتیبان گیری و انتقال داده ها هدر ندهید
امکان فوق العاده ای که در بروزرسانی های سخت افزاری و ... بسیار بسیار مفید خواهد بود

citykala
January 8th, 2011, 01:47
در صورت درخواست امکان نصب firewall cisco وجود داره یا خیر !

اگه داره قیمت چقدر خواهد بود ! سپاس

nimafire
January 8th, 2011, 08:05
سلام
بله
خدمت شما
Dedicated Firewall for enhanced security with Cisco RV and Cisco ASA appliances at iWeb (http://iweb.com/managed-hosting/security-firewall/)

citykala
January 9th, 2011, 22:37
دوست عزیز لطفا موقعی که به تلفن یا مسنجر جواب نمیدین اینجا آفر نزارین

من تا الان حد اقل 10 بار به شما زنگ زدم ولی حتی یک بار هم پاسخ گو نیستین

با این وضعیت چظور میشه امید داشت به پشتیبانی توی مواقع اضطراری ؟ یا اگه سرور بسته شد چی ؟

لااقل یه جوابی بدین به گوشی خودتون ! در ضمن شما این آفر رو روی پنل خودتون ارائه میکنید یا پنل ما انتقال

میدین ؟

nimafire
January 9th, 2011, 23:24
سلام
خدمت شما عرض کنم که پشتیبانی از طریق تیکت هست 24 ساعته
اگر موردی هست میتوانید الان تماس بگیرید. در خدمتتون هستم.

بله.در پنل ما هست

irlogo
January 10th, 2011, 00:01
آفر خوب و فوق العااده ای هست

nimafire
January 21st, 2011, 21:23
دوستان عزیز از این سرور فقط 9 عدد باقی مانده است که به دلیل این که این تعداد امکان دارد هر لحظه نزول کند در صورتی که تمایل به سفارش دارید به من پیام خصوصی ارسال کنید