توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنتی ویروس برای ویندوز 2012
shoping_server
November 8th, 2017, 15:15
سلام دوستان من برای ویندوز 2008 از انتی ویروس
Microsoft Security Essentials استفاده میکردم
ولی این انتی ویروس روی ویندوز 2012 نصب نمیشه
کسی از دوستان نظری داره برای انتی ویروس چکار کنم
November 8th, 2017, 15:19
با سلام
خدمت شما از 2008 تا 2016 استفاده می کنیم در حال حاضر
https://antivirus.comodo.com/cloud-antivirus.php
WiseHost
November 10th, 2017, 03:08
سلام
نباید مشکلی باشه
اما خب میتونید از clamwin هم استفاده کنید
dizaji_saeed
November 10th, 2017, 04:10
سلام دوستان من برای ویندوز 2008 از انتی ویروس
Microsoft Security Essentials استفاده میکردم
ولی این انتی ویروس روی ویندوز 2012 نصب نمیشه
کسی از دوستان نظری داره برای انتی ویروس چکار کنم
تشکرباسلام خدمت شما دوست عزیز
از همین آنتی ویروس مایکروسافت میتونین استفاده کنین روی ویندوز سرور 2012. فقط کافیه موقع نصب مراحل زیر رو انجام بدین تا نصبتون به سیستم عامل ایراد نگیره:
1. فایل نصب رو دانلود کنین. (بر اساس 32 بیتی یا 64 بیتی)
2. فایل نصبی رو برای راحتی کار در این آدرس کپی پیست کنین: C:users\administrator
3. روی فایل نصبی راست کلیک کنین و گزینه آخر properties رو انتخاب کنین
4. از پنجره باز شده در تب دوم Compability حالت compabilty mode رو روی windows 7 ست کنین و با apply و ok کردن تغییرات رو سیو کنین
5. از استارت محیط cmd رو با یوزر administrator باز کنین و کامند زیر رو تایپ و اینتر رو بزنین :
mseinstall /disableoslimit
6. مراحل نصب رو مثل نصب برنامه عادی پی بگیرین تا عملیات تموم بشه.
7. تبریک. همه کارها انجام شد.
نکته : مسیر فایل توی کامند مرحله 5 رو ما بر اساس مرحله 2 در نظر گرفتیم. (غیر از این آدرس باشه ، باید در مرحله 5 آدرس فایل رو کامل وارد کنین)
نکته : اسم بسته نصبی آنتی ویروس رو mseinstall در نظر گرفتیم. (اگر غیر اینبود ، اسم فایل دانلودی رو وارد کنین در مرحله 5)
باتقدیم احترام ؛ موفق باشین
AtrafNet
November 10th, 2017, 09:54
سلام
به نظر من اگه خودتون در کار ها دقت تمام رو داشته باشید نیاز به آنتی ویروس در سرور ویندوزی ندارید خصوصاً که معمولاً سرور های مجازی ویندوزی منابع RAM و CPU پایین تر از حتی یه کامپیوتر خونگی دارن.
دوستمون websazha از لحاظ تجربه سرور و هاستینگ و... مسلماً در جایگاه استاد بنده ان ولی من بار ها آنتی ویروس رایگان Comodo رو روی کامپیوتر دسکتاپ با منابع بالا تست کردم و شاهد کمی افت سرعت بودم و بزرگترین بدی آنتی ویروسشم شلوغ بودنش به خاطر کلی امکانات مختلف هست که یکم آدمو در استفاده اول سردرگم میکنه و اطلاعیه و اجازه گرفتن های زیادی هم انجام میده که به نظر من خوشایند نیامد.
اگر آنتی ویروسی می خواین که مثل آنتی ویروس ویندوز بدون هیچ مزاحمتی فقط در پس زمینه کار کنه و سرعت سیستم هم پایین نیاره و هیچ اطلاعیه، پیام یا اجازه ای هم ازتون نخواد من Bitdefender Antivirus Free Edition رو پیشنهاد میکنم.
https://www.bitdefender.com/solutions/free.html
این نسخه از بیت دفندر یه رابط کاربری خیلی ساده و سبک داره و هیچ وقت هم هیچ پیامی بهتون نمیده مگر اینکه بالاخره یه ویروس پیدا کنه و خودکار خودش ویروس رو میبره تو قرنطینه اش یعنی کلاً آنتی ویروسیه که اصلاً وجودش رو حس نمیکنید ولی حتی طبق بررسی های سایت های خارجی قدرتش از آنتی ویروس مایکروسافت هم تو شناسایی و حذف ویروس ها بیشتره.
a1994n1373
November 10th, 2017, 10:11
سلام . طبق گفته ی دوستمون من اعتقاد به این دارم که مغز انسان در استفاده ی درست از هر سیستمی نقش آنتی ویروس رو بر عهده داره . مثلا همین ویندوز 10 اگه دیفنرش فعال باشه و خود اپراتور سیستم هم مراقب باشه هیچ وقت بلایی سرش نمیاد !