ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عمل نکردن cdn روی cloudflare

elan
November 7th, 2017, 12:55
سلام
من دامنه ام رو برای استفاده از cdn توی cloudflare فعال کردم. و اکتیو هم هست. نیم سرور ها رو هم به درستی تغییر دادم.
البته ssl رو سایت نصب هست.
ولی وقتی توی gtmatrix سایت رو تست میکنم هیچ تغییری yslow نکرده. حتی اون گزینه استفاده از سی دی ان رو صفر نشون میده.
کسی میدونه مشکل از کجا هست؟

pardazit.net
November 7th, 2017, 13:06
با سلام و عرض ادب

احتمالا cdn را غیر فعال کردید

لطفا وارد کلادفلیر شوید بخش dns

در اینجا روبروی دامنه و آی پی یک ابر نارنجی رنگ (cdn) هست که باید فعال باشد

اگر طوسی رنگ بود و فلش از بالای آن رد شده بود باید روی ابر کلیک کنید تا نارنجی رنگ و فعال شود

elan
November 7th, 2017, 13:21
سلام
ممنونم از راهنمایی شما
ولی نارنجی هست. هیچ کدوم طوسی نیست. منتهی وقتی روش قرار میگیری یک کادر باز میکنه dns and http p r o x y
فکر کنم باید بزنه https چون از پروتکل https سایت استفاده میکنه.

TeraServerCo
November 7th, 2017, 20:38
سلام
من دامنه ام رو برای استفاده از cdn توی cloudflare فعال کردم. و اکتیو هم هست. نیم سرور ها رو هم به درستی تغییر دادم.
ولی وقتی توی gtmatrix سایت رو تست میکنم هیچ تغییری yslow نکرده. حتی اون گزینه استفاده از سی دی ان رو صفر نشون میده.

سلام

شما باید داخل gtmetrix ثبت نام کنید و لینک cdn را وارید کنید.

موفق باشید

AfranetServer
November 7th, 2017, 22:23
سلام

احتمال داره cdn تون غیر فعال باشه
فعال کنید درست میشه

موفق باشید

elan
November 8th, 2017, 11:55
احتمال داره cdn تون غیر فعال باشه
فعال کنید درست میشه

موفق باشید

نه cdn فعال هست. منتهی من دامنه و هاستم یه جا نیست. هاستم روی یه سرور دیگه هست دامنه یه جای دیگه شاید به این دلیل باشه.

مگه باید توی gtmatrix ثبت نام کرد؟ تا سی دی ان رو تشخیص بده فکر نکنما!!!!

TeraServerCo
November 8th, 2017, 15:35
نه cdn فعال هست. منتهی من دامنه و هاستم یه جا نیست. هاستم روی یه سرور دیگه هست دامنه یه جای دیگه شاید به این دلیل باشه.

مگه باید توی gtmatrix ثبت نام کرد؟ تا سی دی ان رو تشخیص بده فکر نکنما!!!!

دوست عزیز بنده مشکل شمارا گفتم شما به به دنبال چی میگردید؟ یعنی کاری که من گفتم رو شما قبلا کرده بودیدو حل نشده بود که به پست بنده توجه نکردید؟

bakuryu
November 8th, 2017, 18:37
اگر از فعال بودن اطمینان دارید که با تریس میتونید چک کنید

در جی تی متریکس ثبت نام کردید ؟

Amlaaki
November 8th, 2017, 20:19
قسمت بهینه سازی تیک css - js - html رو بزنید .

در قسمت کش هم روی یکسال بزنید .

elan
November 8th, 2017, 21:16
دوست عزیز بنده مشکل شمارا گفتم شما به به دنبال چی میگردید؟ یعنی کاری که من گفتم رو شما قبلا کرده بودیدو حل نشده بود که به پست بنده توجه نکردید؟
بله توجه کردم. ممنونم از راهنمایی شما، خیلی مچکرم، ثبت نام کردم. منتهی تاثیر نذاشت نمیدونم توی قست yslow cdn hostname نیم سرور رو وارد کردم. یک بار هم اسم دامنه رو ولی تاثیر نذاشت.

TeraServerCo
November 8th, 2017, 21:27
بله توجه کردم. ممنونم از راهنمایی شما، خیلی مچکرم، ثبت نام کردم. منتهی تاثیر نذاشت نمیدونم توی قست yslow cdn hostname نیم سرور رو وارد کردم. یک بار هم اسم دامنه رو ولی تاثیر نذاشت.

حتما یکجای کار اشتباه انجام دادید چون قبلا تست شده و فکر کنم در صورتی که لاگین باشید و تست بگیرید نشون بده که خاطرم نیست اما در صورت تمایل تلگرام پیام بدید بررسی کنیم

elan
November 9th, 2017, 23:17
مچکرم، همون طور که گفتید من دوباره توی جی تی ماتریکس آدرس سی دی ان رو وارد کردم و مشکل حل شد.
اما قبلا هم این کار رو انجام داده بودم و تاثیر نذاشته بود فکر کنم باید یه دو روزی بگذره تا جی تی ماتریکس بتونه سی دی ان رو شناسایی کنه.