توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی نداشتن
saeed25
January 7th, 2011, 22:15
با دروود
من بر روی سرورم هر فایلی را که کپی می کنم،همه پرمیشن ها رو هم میزارم 777 بازم با این حال میگه دسترسی ندارید!!!
یا مدام ارور 500 نیده!!به هیچ فایلی از راه مرورگر دسترسی ندارم،هیچ چیزی رو نمی توانم نصب کنم.همچنین باید بگویم که من از Cpanel/WHm استفاده می کنم و یک بار هم سرور رو ریبوت کردم،اما باز هم نشد.
اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
DeltaGostar
January 7th, 2011, 22:18
VPS windows ?
linux
پنل میزبانی چی هست؟ سطح دسترسی فایل ها از کجا و چطوری تغییر میدهید
saeed25
January 7th, 2011, 22:21
سطح دسترسی رو با کنترل های خود سی پانل
permission ،همچنین لینوکس بر روی سرور نصب می باشد.
با سپاس
DeltaGostar
January 7th, 2011, 22:24
لطفا نمونه خطا رو بدید یا لینک فایل محبت کنید بدید آیا شاخه یا همان فولدر مورد نظر داری که فایل داخلش قرار دارد دسترسی خواندن میباشد 664 ؟
saeed25
January 7th, 2011, 22:25
دروود بر شما
http://iranpsp.net/test/
یه فایل index.html که تو ریشه کپی کردم
داخلش فقط نوشته شده تست!
Forbidden
You don't have permission to access /test/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at iranpsp.net Port 80
DeltaGostar
January 7th, 2011, 22:48
بله
مشکلی ندارد یه فایل
index.php
index.html
بریزد مشکل حل میشود
saeed25
January 7th, 2011, 22:49
آخه مشکل فقط این نست!من اینو برای تست گزاشتم!به هیچ پوشه ای روی سرور دسترسی ندارم
DeltaGostar
January 7th, 2011, 22:53
به مدیر سرور بگید آپاچی رو ریست بده
اگر اوکی نشد آپاچی ریبلود کنه حل میشه مشکل
saeed25
January 7th, 2011, 22:58
از کجا باید ریست داد؟
saeed25
January 10th, 2011, 13:21
با دروود
شوربختانه پس از جابجایی سرور،هرگاه می خواهم به یکی از پویشه هایی که برور ی سرور هست،(مانند تنظیم های وب میل/afterlogic)برم با یام خطای a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. روبرو می شوم.!
دسترسی ها:777 ،644 هم آزمدم نشد.
اما باید بگویم که زمانیکه یک فایل index.html در آن پوشه قرار میدهم،فایل ایدندکس لود می شود،اما index.php لود نمی شود.
اگر برایتان مسر است مرا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
متن کامل پیام خطا:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@mail.parsianmyzban.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at mail.parsianmyzban.net Port 80