PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرفته ترین ربات ارسال پست اتوماتیک وردپرس

سیدرضا بازیار
November 6th, 2017, 14:42
https://www.seyedrezabazyar.com/wp-content/uploads/2017/11/Wordpress_Automatic_Plugin.png

افزونه ربات نویسنده وردپرس اتوماتیک ( WordPress Automatic ) یکی از قدرتمند ترین ربات های موجود در سراسر اینترنت می باشد که برای وردپرس طراحی شده است. ربات ارسال مطلب وردپرس اتوماتیک برای شما یک سیستم قدرتمند خودکار ایجاد می کند که با دادن اطلاعاتی به آن می توانید دستور را برای کپی کردن مطالب از دیگر وب سایت ها صادر کنید و افزونه ربات نویسنده بطور خودکار برای شما در ساعات زمانی مختلف پست می گذارد! بدین صورت شما می توانید یک وب سایت فعال و بروز داشته باشید.

برخی از امکانات افزونه وردپرس اتوماتیک (Wordpress Automatic Plugin):

ارسال مطالب یک سایت از فید RSS بلافاصله پس از انتشار
ارسال مطالب بر اساس زمان تعیین شده (روز / ساعت / دقیقه)
ارسال محتوای مطلب به صورت کامل یا خلاصه یا سفارشی
استخراج تصاویر، فیلم، صوت و فایل های موجود در پست در هاست شما
حذف یا جایگزینی کلمات خاص در مطلب با کلمه مورد نظر شما
قابلیت تعیین نویسنده خاص برای هر دسته از مطالب ارسال شده
استخراج کلیه کلمات کلیدی مطلب و تولید تگ های جدید بر اساس عنوان و متن
قابلیت تنظیم کپی نکردن مطالب خاص (برای مثال مطالبی که تصویر ندارند یا…)
قابلیت تنظیم غیر فعال کردن یا جایگزین کردن لینک ها
قابلیت حذف کد های جاوااسکریپت یا سی‌اس‌اس موجود در مطلب
قابلیت تنظیم عدم ارسال مطالبی که قبلا ارسال شده اند یا مطالبی با عناوین مشابه
قابلیت تنظیم زمان انتشار مطالب برای انتشار هر مطلب در زمانی خاص
قابلیت انتشار خودکار مطالب یا عدم انتشار و قرار دادن برای بازبینی و تایید مدیر
و بسیاری امکانات دیگر…

برای دریافت این ربات می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

افزونه ربات نویسنده خودکار حرفه ای وردپرس اتوماتیک (https://www.seyedrezabazyar.com/product/wordpress-automatic-plugin)

سیدرضا بازیار
November 9th, 2017, 08:17
سید جان
نسخه شما امکاناتش بیشتر از این ورژن هست که به صورت رایگان هست .

http://www.nulledphp.eu/108392-codecanyon-wordpress-automatic-plugin-v3.35.0.html

ترجمه شده و یا ... ؟

سلام

دلیل اینکه افزونه رو غیر رایگان قرار دادم اینه که سایت های رایگان توی اون باگ هایی قرار دادند.
مثلا ویروس استخراج پول دیجیتال یا ...

اما من کاملا پاکسازی کردم و همه چیزش کامل هست. رایگان هم برای کاربران نصب میکنم و بهشون پشتیبانی هم میدم تا اگه مشکلی به وجود اومد خودم برطرف کنم و حتی چون خودم لایسنس معتبر دارم میتونم برای حل مشکل از طراح افزونه هم کمک بگیرم

اما اخرین نسخه رو هنوز کرک نکردم تا بهش اضافه کنم. به زودی بهش اضافه میکنم و کسانی که خریداری کردند رو براشون نسخه جدید رو هم ارسال میکنم

البته نسخه رایگان پاکسازی نشده رو هم خیلی زود روی سایت میزارم تا کاربر ها متوجه تغییرات بشن

MJmoonwalk
November 9th, 2017, 10:49
مهندس کد منبع که نیاز به شکستن نداره همشون کد باز هستن! نرم افزار و بازی هم نیست که کرک بخواد! دیگه سخت از ویبولتین نیست که تو 2 دقیقه چک کننده لایسنسش حذف میشه!

هیچ کد مخربی توش نیست به درد ما هم نمیخوره چون سرورهای ایران که به بیشتر این سایت ها دسترسی ندارن و مطالب این سایت ها هم فارسی نیست. راحت دانلود کنید...

شما سید جان حکایت اون عزیزایی رو داری که بهشت رو میفروشن!

سیدرضا بازیار
November 10th, 2017, 09:14
مهندس کد منبع که نیاز به شکستن نداره همشون کد باز هستن! نرم افزار و بازی هم نیست که کرک بخواد! دیگه سخت از ویبولتین نیست که تو 2 دقیقه چک کننده لایسنسش حذف میشه!

هیچ کد مخربی توش نیست به درد ما هم نمیخوره چون سرورهای ایران که به بیشتر این سایت ها دسترسی ندارن و مطالب این سایت ها هم فارسی نیست. راحت دانلود کنید...

شما سید جان حکایت اون عزیزایی رو داری که بهشت رو میفروشن!

دوست عزیز من این افزونه رو از سایت تم فارست خریداری کردم و و با تغییراتی برای فروش قرار دادم. میتونستم مثل برخی از سایت ها که کد مخرب میزارن، منم رایگان منتشر کنم...
اما کاری رو میکنم که سایت هایی مانند ژاکت انجام میدن
https://zhaket.com/product/wp-automatic

من بهشت رو نمیفروشم دوست عزیز! برای اینکه بتونم تغییرات رو در افزونه ایجاد کنم زحمت کشیدم و هر وقت هم آپدیت بشه رایگان آپدیت میکنم برای کاربر ها. نصب و تنظیم رایگان هم براشون انجام میدم و همچنین قصد دارم در نسخه بعدی افرونه رو برای اولین بار کاملا فارسی سازی هم کنم و قیمتش رو هم از همه سایت های ایرانی پایین تر زدم و در صورت وجود هر گونه مشکل شبانه روزی هم به کاربر هایی که خرید کردند پشتیبانی میدم (با وجود اینکه ذکر کردم بدون پشتیبانی اما واقعا هر کی خریده بهش پشتیبانی دادم و برای اکثرشون نصب هم انجام دادم)

واسه همه این کار ها فقط ۲۵ هزار تومان میگیرم!!!

iroo
November 15th, 2017, 00:43
عزیزان ایشون مبلغ 25 تومنی که بابت این افزونه از شما میگیره ، پول فارسی سازی و بومی سازی این افزونه هست، و نیازی به بازجویی نداره...