PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست فوري وی پی اس برای دانلود و اپلود با كيفيت عالي و تضميني ! ؟

Ariya
January 7th, 2011, 21:38
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.

من يك سايت دارم كه در اون يك بخش دانلود گذاشتم ميخوام فايلهاي مورد نظرم رو از سرورهاي مختلف تاكيد ميكنم سرورهاي مختلف روي وي پي اس خودم دانلود كنم بعد لينك بدم به يوزرها كه از روي وي پي اس من دانلود كنند و همچنين ميخوام تو سرورهاي مختلف نيز فايل آپلود كنم.

وی پی اس میخوام با مشخصات زیر :

1.هارد 60 گیگ يا بيشتر.

2.رم 512 .

3.سرعت بالا ! البته با گارانتي سرعت نه ازينايي كه ميگن سرعت 18MB بعد ميشه 200kb بعد كه تماس مي گيري هزار تا حرف...ميزنند.(سرعت خيلي خيلي برام مهمه چون كارم بيشتر دانلود و آپلود در سايتهايي مثل فايل سرور و هات فايل و رپيدشير هست و همچنين ميخوام لينك بدم به يوزرها براي دانلود از روي وي پي اس.)

4.پردازنده عالي.

5.ویندوز سرور 2003 معتبر و كاملا" آپديت شده و آماده با آخرين پچ ها.(منظورم از معتبر فقط اينه كه بشه آپديتش كرد!).

6. مكانش جايي باشه كه روي سرعت و كيفيتش تاثير نداشته باشه و مخصوصا" سرعت آپلودش بالا باشه.

7. نرم افزار و اكنتينگ كانفيگ شده و آماده براي استفاده باشند ! .

8.پهناي باند عالي و خوب داشته باشه.

9.قيمت هم مناسب باشه نه نجومي.(سر قيمت با هم كنار ميايم ولي هر چه كمتر بهتر).

10. Iis و يا نرم افزار پيشنهادي نصب و آماده استفاده باشه(ميخوام فايلهاي خودمو بريزم رو سرور بعد رو سيستم خودم دريافت و يا بدم چند تا يوزر برا دانلود بنابر اين سرعت دانلود از سرور بالا باشه.)

11.وي پي اسي باشه كه بازدهي خوبي داشته باشه و بتونه يوزرهاي سايتمو وقتي دارن همزمان دانلود ميكنند ساپورت كنه و مشكلي براش پيش نياد.(اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد !).

12. يك توضيح هم بنويسيد كه با اين مشخصاتي كه گفتم چند تا يوزر هم زمان مي تونن دانلود كنند ؟(كه اگه نياز به ارتقاء داره با هم صحبت كنيم.).

اگر نرم افزاري براي اينكار بهتر از iis هست حتما" جهت برسي پيشنهاد بدين.

13.به نصب تورنت فلکس و رپید لیچ و... هم حساس نباشه !

14.و از همه مهمتر اینکه کسی که ازش سرویس میگیرم ساپورت عالي داشته باشه نه تا بگم حالتون چطوره بگه تيكت كنيد تو تيكت ميگم ! تيكت خوبه ولي بجاي خودش !(قابل توجه بعضي از دوستان).

نمیخوام وقت زیادی برام بزاره ولي موردي بود جواب گو باشه نه اينكه 4 روز تو نوبت جواب دادن باشيم !

باز ميگم و تاكيد ميكنم:برای اپلود و دانلود میخوام پس سرعت برم خیلی مهمه !

ضمنا" خواهشمندم موارد بالا را كه گفتم با دقت بخوانيد بعد آفر بديد.

لطفا" هر چه سريعتر آفرهاي خودتون رو اعلام بفرمائيد.

با تشكر فراوان.

هميشه سلامت و شاد و پيروز باشيد.

ارادتمند شما.

آريا سعيد.

MagicVps.Com
January 7th, 2011, 23:15
با سلام دوست عزیز حدود 18 روز یه تاپیک دقیقا همینطوری به همین محتوا زده بودین اونجا نتیجه نگرفتید یااینکه سرویس گرفتید و مشکل داشه که مجدد یه تاپیک دیگه با همون محتوا زدین
http://www.webhostingtalk.ir/f13/18199/

Ariya
January 8th, 2011, 00:10
با سلام دوست عزیز حدود 18 روز یه تاپیک دقیقا همینطوری به همین محتوا زده بودین اونجا نتیجه نگرفتید یااینکه سرویس گرفتید و مشکل داشه که مجدد یه تاپیک دیگه با همون محتوا زدین
http://www.webhostingtalk.ir/f13/18199/

با سلام.

بله دوست عزيز تمامي سرويسهايي كه گرفتم مشكل داشت با اينكه تاكيد كرده بودم تمامي دوستان با دقت مطالب من رو بخونند.

با تشكر.

irlogo
January 8th, 2011, 00:12
سرور های مجازی اختصاصی حرفه ای واقع در کشور آلمان
سرور (http://www.webvillage.ir/vps)

itjavani
January 8th, 2011, 00:22
اینجا تمامی موارد شمارو داره به غیر از پورت 1 گیگ...

RapidLeechHost.com - Best VPS Service for RapidLeech, RS2RS and Torrent | The Most Trusted and Reliable Virtual Private Servers for RapidLeech (http://rapidleechhost.com/win-vps.html)

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

سرور های مجازی اختصاصی حرفه ای واقع در کشور آلمان
سرور (http://www.webvillage.ir/vps)

تورنت و فایل کپی رایت دار دانلود بشه مشکلی ندارید؟؟؟
سرور آلمان بر روی کدام دیتاسنتر هست؟؟؟؟

Doublex
January 8th, 2011, 01:15
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.

من يك سايت دارم كه در اون يك بخش دانلود گذاشتم ميخوام فايلهاي مورد نظرم رو از سرورهاي مختلف تاكيد ميكنم سرورهاي مختلف روي وي پي اس خودم دانلود كنم بعد لينك بدم به يوزرها كه از روي وي پي اس من دانلود كنند و همچنين ميخوام تو سرورهاي مختلف نيز فايل آپلود كنم.

وی پی اس میخوام با مشخصات زیر :

1.هارد 60 گیگ يا بيشتر.

2.رم 512 .

3.سرعت بالا ! البته با گارانتي سرعت نه ازينايي كه ميگن سرعت 18MB بعد ميشه 200kb بعد كه تماس مي گيري هزار تا حرف...ميزنند.(سرعت خيلي خيلي برام مهمه چون كارم بيشتر دانلود و آپلود در سايتهايي مثل فايل سرور و هات فايل و رپيدشير هست و همچنين ميخوام لينك بدم به يوزرها براي دانلود از روي وي پي اس.)

4.پردازنده عالي.

5.ویندوز سرور 2003 معتبر و كاملا" آپديت شده و آماده با آخرين پچ ها.(منظورم از معتبر فقط اينه كه بشه آپديتش كرد!).

6. مكانش جايي باشه كه روي سرعت و كيفيتش تاثير نداشته باشه و مخصوصا" سرعت آپلودش بالا باشه.

7. نرم افزار و اكنتينگ كانفيگ شده و آماده براي استفاده باشند ! .

8.پهناي باند عالي و خوب داشته باشه.

9.قيمت هم مناسب باشه نه نجومي.(سر قيمت با هم كنار ميايم ولي هر چه كمتر بهتر).

10. Iis و يا نرم افزار پيشنهادي نصب و آماده استفاده باشه(ميخوام فايلهاي خودمو بريزم رو سرور بعد رو سيستم خودم دريافت و يا بدم چند تا يوزر برا دانلود بنابر اين سرعت دانلود از سرور بالا باشه.)

11.وي پي اسي باشه كه بازدهي خوبي داشته باشه و بتونه يوزرهاي سايتمو وقتي دارن همزمان دانلود ميكنند ساپورت كنه و مشكلي براش پيش نياد.(اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد !).

12. يك توضيح هم بنويسيد كه با اين مشخصاتي كه گفتم چند تا يوزر هم زمان مي تونن دانلود كنند ؟(كه اگه نياز به ارتقاء داره با هم صحبت كنيم.).

اگر نرم افزاري براي اينكار بهتر از iis هست حتما" جهت برسي پيشنهاد بدين.

13.به نصب تورنت فلکس و رپید لیچ و... هم حساس نباشه !

14.و از همه مهمتر اینکه کسی که ازش سرویس میگیرم ساپورت عالي داشته باشه نه تا بگم حالتون چطوره بگه تيكت كنيد تو تيكت ميگم ! تيكت خوبه ولي بجاي خودش !(قابل توجه بعضي از دوستان).

نمیخوام وقت زیادی برام بزاره ولي موردي بود جواب گو باشه نه اينكه 4 روز تو نوبت جواب دادن باشيم !

باز ميگم و تاكيد ميكنم:برای اپلود و دانلود میخوام پس سرعت برم خیلی مهمه !

ضمنا" خواهشمندم موارد بالا را كه گفتم با دقت بخوانيد بعد آفر بديد.

لطفا" هر چه سريعتر آفرهاي خودتون رو اعلام بفرمائيد.

با تشكر فراوان.

هميشه سلامت و شاد و پيروز باشيد.

ارادتمند شما.

آريا سعيد.

ببینم این لیست بلند بالا برای خرید 10 تا وی پی اس هست یا یکی ؟؟؟

HugeServer
January 8th, 2011, 01:41
با سلام.

ما میتونیم سرور رو در اختیار شما قرار بدیم.

هزینه اصلی سرور در زیر مشخص شده است. برای موارد دیگرتون که درخواست دادید، همانند منیج و آماده سازی سرور هزینه ۶۰$ گرفته میشود، و مواردی که شما بر روی سرور میخواهید به صورت کامل نصب و آماده سازی خواهد شد. و شما در ماه های بعدی تنها هزینه سرور رو پرداخت میکنید.

Virtual Private Server USA - Chicago - Virtual Private Server USA 2
» Disk Space : 30 Gb
» Data Transfer : 500 Gb Outboard - UNLIMITED inboard
» Cpu Dedicated
» Ram : 512 Mb
» Os : Linux/Windows
» Port : 1Gbit Shared - 50Mbps Guaranteed
» IP : 1 - Chicago

» IP Upgrades: 0 x Extra IP $1.50 USD
» Operation SYstem: Windows 2003 Enterprise Edition
» 32/64Bit : 32Bit
» Ram Upgrades: 0 x Extra 256Mb of Ram $10.00 USD
» CPU Core Upgrades: 0 x Extra 1 Core of CPU $15.00 USD
» Hard Upgrade: 3 x Extra 10Gb Hard Drive $7.50 USD

Price : 57.50$ Monthly - Order it now (https://www.hugeserver.com/support/cart.php?a=add&pid=90) - Use Double-30Percent for getting Double BW and 30% Free on first month.

با وارد کردن کد تخفیف زیر میتوانید از ۳۰% تخفیف ماه اول و همچنین پهنای باند ۲ برابر استفاده نماید.

Double-30Percentهزینه ۶۰$ نیز به عنوان آماده سازی سرور با مواردی که فرمودید گرفته خواهد شد، که تمامی موارد درخواستی را به صورت کامل برای شما نصب خواهیم کرد.

More Info : Special Offer USA Virtual Servers – Double Bandwidth & 30% Off (http://www.hugeserver.info/general/virtual-servers/special-offer-usa-virtual-servers-double-bandwidth-30-off/)
در صورت وجود مشکلی دیگر لطفآ بفرماید.

amirizadi
January 8th, 2011, 07:33
با سلام
در خدمتم
60 گیگ هارد
512 رم
700 گیگ پهنای باند
ماهانه 35000

taghikhani
January 9th, 2011, 12:12
ترافیک چقدر؟