توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص اینترنت
rezakan
November 6th, 2017, 04:02
سوال
با سلام و خسته نباشید
یک سوال اینترنت هاستینگ ها از گجا تامین می شه؟ از چه چه شرکتی ؟ حداقل سرعتشون چنده ؟ سایتی داره ؟
با تشکر
AfaghHost
November 6th, 2017, 09:53
سلام
شرکت های هاستینگ معمولا با عقد قرارداد با دیتاسنترهای داخلی و خارجی و یا بصورت مستقیم با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند سرورهاشون رو تامین میکنند.
بر حسب هزینه ای که تقبل میکنند پهنای باند با سرعت های متفاوت دریافت می کنند.گاهی پهنای باند 10 مگابیت برای یک سرور تا پهنای باند 10 گیگابیت برای یک وب سایت
تمام مواردی که مورد سوال شماست رابطه مستقیم با بودجه اون شرکت و حجم و نوع مشتریانش داره.
a1994n1373
November 6th, 2017, 09:59
سلام دوست عزیز . سوالتون خیلی گنگ و هست و ترجیحا یکم مطالعه کنید .
منظورتون از اینترنت هاستینگ چیه دقیقا ؟؟؟
اگه منظور اینترنت سرور ها هست خوب اکثرا سرور رو در محل نگه نمیدارن و منتقل می کنن به یک دیتاسنتر داخلی
مثل زیر ساخت / تبیان و ...
اگر منظور اینترنت مصرفی خود شرکت هست
ما هاستینگ هستیم و اینترنت خاصی مصرف نمیکنیم . مانند عموم مردم هست امکانات اینترنتی ما با این تفاوت که یک isp پشتیبان جهت مواقع قطعی تدارک دیدیم !
rezakan
November 7th, 2017, 00:07
با سلام باتشکر جواب شما
یه سوال دیگه اینترنت شما پهنای باند اختصاصی مصرف می کنه یا اشتراکی ؟
و این اینترنت رو چطور بین سرور ها پخش می کنید ؟
یه کانال یا کتابی نداره معرفی کنید که در این زمینه باشد ؟
با تشکر فراوان
Z.eus
November 7th, 2017, 00:14
شما برای پیدا کردن پاسخ سوالاتتان باید شروع به یاد گیری مباحث شبکه کنید.
rezakan
November 7th, 2017, 01:24
با سلام و با تشکر از پاسخ گوی شما
میشه بگید کدوم قسمت شبکه رو باید بگریم
تو کل اینترنت گشتم همه می کفتن مودم باید در ححالت بریچ باشه تا بشه به عنوان سرور از اون استفاده کرد ولی مشکل من این جاست در حالت بریچ فقط یه سیستم می تونه به مودم وصل یشه
با تشکر
M.D.A
November 7th, 2017, 03:21
با سلام و با تشکر از پاسخ گوی شما
میشه بگید کدوم قسمت شبکه رو باید بگریم
تو کل اینترنت گشتم همه می کفتن مودم باید در ححالت بریچ باشه تا بشه به عنوان سرور از اون استفاده کرد ولی مشکل من این جاست در حالت بریچ فقط یه سیستم می تونه به مودم وصل یشه
با تشکر
اگه منظورتون این هست که میخواین در منزل سرور مستقر کنین باید عرض کنم که بحث این مورد بیشتر از این حرف ها باز هست...
از استفاده از رنج آی پی گرفته تا روتر ها و...
rezakan
November 7th, 2017, 03:36
با سلام ip دارم اینترنت پر سرعت دارم سرور هم دارم سویچ مدیریتی دارم+ فایروال سخت افزاری چیزی رو از قلم نداختم با تشکر
- - - Updated - - -
بله می خوام در خانه یک سرور کوچک ویک سایت با بازدیدکم بزنم با تشکر
AfaghHost
November 7th, 2017, 12:33
شما باید روی سیستمتون یک آی پی اختصاصی تعریف کنید.
کانفیگ های لازم برای قابل مشاهده شدن اطلاعات در یک شبکه رو روی سیستمتون پیاده کنید.
نیازی نیست همه کاربران به مودم شما متصل بشن.فقط کافیه اطلاعات بارگذاری شده شما در سایت از طریق مودمتون قابل آپلود شدن برای کسانی که آدرس سایتتون رو میزنن باشه
rezakan
November 8th, 2017, 00:29
با سلام متوجه نشدم میشه با یک فلیم یا عکسی راحت تر توضیح بدین با تشکر
rezakan
November 10th, 2017, 00:27
منظور شما تنظیمات مودم است
وقتی ای پی رو می زنم تنظیمات مودم رو می اورد . باتشکر فروان از پاسخ گوی شما
a1994n1373
November 10th, 2017, 00:34
خوب باید داخل مودم تنظیم کنید مثلا پورت 80 به کدوم سیستم فروارد بشه و ... .
rezakan
November 11th, 2017, 00:24
با سلام در کدام قسمت مودم
مودم tp -link است با تشکر
taranoome
November 11th, 2017, 02:16
منظور شما تنظیمات مودم است
وقتی ای پی رو می زنم تنظیمات مودم رو می اورد . باتشکر فروان از پاسخ گوی شما
سلام عزیز دلم منظور ما اون ip : 192.168.1.1 نیست عزیزم
از سرویسدهنده خود باید درخاست ip کنید
shivahost
November 11th, 2017, 02:34
یک هاست بخرید راحت! هزینه اینترنت و برق و 24 ساعته روشن نگهداشتن سرور خانگی تون همچین هم کم نمیشه! و البته اصطهلاک سخت افزار را هم در نظر بگیرید!
کانفیگ مودم و وب سرور و .... هم مسائل خودش را دارد.
rezakan
November 11th, 2017, 21:18
با سلام وخسته نباشید 1- دوست گرامی مثل اینکه شما متوجه نشدید که من ip رو از مخابرات گرفتم 2-حالا من نحوه ی تنظیمات مودم رو می خوام 3- حالا مودم باید در حالت بریچ باشد یا ppoe 4-اگر در حالت برچ باشه چند سیستم رو به اینترنت وصل کنم 5 تشکر از پاسخ گویی شما
rezakan
November 12th, 2017, 20:46
با سلام و خسته نباشید
در حالت بریچ چند سیتم وصل می شه که دوستان میگن مودم باید در حالت بریچ باشه پس اون دوستی که میگه ما اینرنت معمولی استفاده می کنیم مودم در حالت بریچ گذاشتن فقط یه سیستم وصل می شه به اینتزنت سیستم های دیگه بی اینترنت می مانند دوستان کتابی فلیمی در راه اندازه ی هاستینک ندارند با تشکر
rezakan
November 13th, 2017, 04:59
ip گرفتم حاضره
rezakan
November 13th, 2017, 21:42
با سلام دوست عزیز اون ipکه شما میگید (ثابت) رو از مخابرات دارم وقتی این ipاز مخابرات گرفتم میزنم وارد تنظیمات مودم می شه با تشکر