PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد intodns ساده

DEFALT
November 5th, 2017, 19:15
سلام ،

دوستان یک سوال ساده : من دامنه رو تو هاستم ادان دامنه اضافه نکردم ولی دی ان اس ها سته ..

+ دامنه فعال و ثبت شده هست ، آیا تو intodns اطلاعات دامنه رو نشون میده بدون اینکه تو هاست دامنه رو اد کرده باشیم ؟

abbas141
November 5th, 2017, 19:39
سلام

فکر میکنم نمایش نده ، باز باید تست کنید .

DEFALT
November 5th, 2017, 21:19
update . .

1eng.ir
November 5th, 2017, 21:31
منظورتون چه اطلاعاتی هست؟

تو intodns یه قسمت رو از Name Server های دامنه میگیره و یه قسمت رو از DNS Server

برای شما باید شبیه به همچین حالتی باشه: https://intodns.com/vimo.ir

با اینکه روی سرور تنظیم نشده که این دامنه از سرور لود بشه، باز هم Name Server ها رو نمایش میده (و به سرور لینک میشه)

vpgroup
November 5th, 2017, 21:40
سلام ،

دوستان یک سوال ساده : من دامنه رو تو هاستم ادان دامنه اضافه نکردم ولی دی ان اس ها سته ..

+ دامنه فعال و ثبت شده هست ، آیا تو intodns اطلاعات دامنه رو نشون میده بدون اینکه تو هاست دامنه رو اد کرده باشیم ؟

با سلام و احترام

تا زمانی که هاست به دامین متصل نکنید اطلاعات رو کامل نمایش نمیدهد

موفق باشید

WiseHost
November 5th, 2017, 23:35
اطلاعات فنی مربوط به dns سرور tld را نمایش میده

Raspberry PI
November 6th, 2017, 01:35
اگر دامنه فعال باشه اطلاعات مربوط به دامنه مثل نیم سرورها نشون میده حتی اگه به هاست اضافه نشده باشه

bakuryu
November 6th, 2017, 11:12
نیم سرور هایی که اضافه کردید را نشان میده ، ارتباطی به اددان هاست نداره

AfaghHost
November 6th, 2017, 12:05
دی ان اس اسهای ست شده روی دامنه نمایش داده میشه.
و اغلب بخشهای بررسی شده در سایت intodns با خطا و به رنگ قرمز نمایش داده خواهدشد.

AfranetServer
November 6th, 2017, 20:37
سلام ،

اطلاعات فنی و نیم سرور هارو نشان میده و تا وقتی که دامنه به هاست وصل نشه اطلاعات کامل نشان داده نمیشه!

موفق باشید

DEFALT
November 11th, 2017, 16:42
درود ، به این نتیجه رسیدم که بدون اینکه به هاست Connect باشد نمایش میدهد با تشکر از دوستان ♥

devinar
November 12th, 2017, 03:55
دوست عزیز نمایش اطلاعات دامنه ربطی به اتصال به هاست نداره . شما اگه حتی دی ان اس هم نذارید اطلاعات دامنه رو نشون میده بعد ثبت اگه دی ان اس بذارید هاست نذارید حالا اطلاعات دیان اس رو نشون میده و ای پی سروری که دی ان اس ست شده و هاست بسازید فقط سایت رو می تونید بالا بیارید عملا ایجاد هاست هیچ ربطی به نمایش اطلاعت روی سایت مورد نظر شما نداره.