PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن کد api در وردپرس

alirad
November 4th, 2017, 23:36
سلام
دوستان اگه بخوام یه بخشی از یک سایت رو روی سایت خودم پیاده کنم باید چکار کنم؟اون سایت برای این کار کدهای api ارایه کرده
میشه توی وردپرس این کار رو کرد؟
همچنین میخوام دسترسی کاربران به اون بخش جوری باشه که باید ثبت نام کنه و نام کاربری و رمز عبور تعیین کنه وبرای استفاده از امکانات پول پرداخت کنه که پول پرداختی به صورت اعتبار در پروفایلش اضافه بشه و از اعتبارش استفاده کنه

WiseHost
November 4th, 2017, 23:49
سلام
دوستان اگه بخوام یه بخشی از یک سایت رو روی سایت خودم پیاده کنم باید چکار کنم؟اون سایت برای این کار کدهای api ارایه کرده
میشه توی وردپرس این کار رو کرد؟
همچنین میخوام دسترسی کاربران به اون بخش جوری باشه که باید ثبت نام کنه و نام کاربری و رمز عبور تعیین کنه وبرای استفاده از امکانات پول پرداخت کنه که پول پرداختی به صورت اعتبار در پروفایلش اضافه بشه و از اعتبارش استفاده کنه

درود
باید مستندات اون Api را بگیرید و به برنامه نویس بدید تا براتون روی وردپرس پیاده کنه.

bestirani2
November 4th, 2017, 23:51
سلام
تمام موارد قابل انجام می باشد.
فقط باید فرد مناسب را پیدا کنید.
می توانید داخل سیستم های فریلنسری مثل پونیشا درخواستتون را ارسال کنید تا فرد مناسب را پیدا کنید.

alirad
November 4th, 2017, 23:53
با پلاگین نمیشه؟
میشه از وردپرس استفاده نکرد و مستقیم Api رو توی هاست قرار داد؟

bestirani2
November 4th, 2017, 23:57
با پلاگین نمیشه؟
میشه از وردپرس استفاده نکرد و مستقیم Api رو توی هاست قرار داد؟

اگه منظورتون از پلاگین این هست که یک پلاگین آماده باشه نه امکانش نیست ولی اگه منظورتون این هست خودتون بنویسید امکانش هست.
میتوانید به صورت پی اچ پی خام، یک فریم ورک پی اچ پی یا همون وردپرس پیایده سازی کنید. هیچ فرقی نداره. هر جا که شما بتوانید کد پی اچ پی بنویسید امکان پیاده سازی هست.

a1994n1373
November 5th, 2017, 00:11
سلام دوست عزیز . در صورت تمایل تلگرام در ارتباط باشید .

Raspberry PI
November 5th, 2017, 01:00
باید مستندات بررسی بشه
این کار تو وردپرس قابل انجام می باشد ولی افزونه ای به این ویژگی های مورد نیاز شما بعید میدونم باشه باید خودتون دست بکار بشید