PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تورنت در سرور مجازی ویندوز آمریکا !؟

Ocaryx
January 7th, 2011, 18:25
سلام .

همون طور که خودتون میدونید نمیشه تو سرورهای آمریکایی از تورنت چیزی بگیری و سرور رو میبندن .

حالا من میگم خود این آمریکایی ها که دارن از تورنت دانلود میکنن چکار میکنن ؟ تو یکی از روم های بازی DotA بودم که از چند تا آمریکایی که از تورنت دانلود میکردن پرسیدم چکار میکنن که ISP شون نمیفهمه و سرویسشون رو قطع نمیکنه ؟!

جواب ها :

1- استفاده از برنامه PeerGuardian 2 که سایتش اینه : Phoenix Labs (http://phoenixlabs.org/pg2)

2- یکی دیگه هم روش IP filtering در uTorrent

3- یکی دیگه هم استفاده از چیز پی ان

این آخری جالبه سرور مجازی با چیز پی ان وصل کنی :d

خواستم ببینم از دوستان هیچ کس هیچ کدوم از این روش ها رو روی سرور مجازی تست کرده ؟ یا روش مطمئنی داره ؟

بالاخره همون طور اینجا راه واسه عبور از هیتلرینگ هست ، اونجا باید راه واسه عبور از تورنت باشه ....

vPsPersia.COM
January 7th, 2011, 19:32
تورنت رو که دانلود می کنید بحثی توش نیست و کسی خبر دار نمیشه

اما جریان SEEDER بودن هست که دردسر سازه ، یعنی کامپیوتر شما هم یکی از کامپوتری میشه که سرویس TORRENT رو ارائه میده ( به این صورت که یکی از سریس دهنده ها میشید ) و این هست که مشکل ساز و غیر قانونی هست

شما اگه Upload رو در برنامه های که Torrent دانلود می کنید روی 1KB بزارید و بعد از دانلود هم ، ( مثلا در برنامه uTorrent ) روی دکمه STOP کلیک کنید ، دیگه SEED نمی کنه و مشکل ساز نخواهد شد .

اول و آخر باید SEED رو از بین ببرید . اروپا و آمریکا نداره .

بگرد دنبال پورت هایی که به Torrent مربوط می شوند و این پورت ها رو ببندید .

DeltaGostar
January 7th, 2011, 21:19
بنده سرور بهتون ارئه میدم که SEEDER و تورنت کامل ساپورت میکنه از قلب امریکا .

و صدرصد مشکلی براتون پیش نخواهد آمد اکانت ipTorrent هم براتون تهیه میکنم

vPsPersia.COM
January 7th, 2011, 23:11

یک سوال دارم عزیزم ، البته برداشت بد نکنیا ، فقط سواله

شما متدی چیزی زدی که بهت گیر نمی دن یا اینکه دیتاسنترش مشکلی نداره .

البته اگه دوست نداری ، دلیلی نداره جواب بدی

DeltaGostar
January 7th, 2011, 23:27
نه متدی نداره که

NGage
January 7th, 2011, 23:35
PeerGuardian 2 کارش چیه؟

IPT آخرشه:دی
هر 2 هفته 3 تا دعوتنامه میده

Ocaryx
January 7th, 2011, 23:46
PeerGuardian 2 کارش چیه؟

IPT آخرشه:دی
هر 2 هفته 3 تا دعوتنامه میده

PeerGuardian 2
PeerGuardian 2 is Phoenix Labs’ premier IP blocker for Windows. PeerGuardian 2 integrates support for multiple lists, list editing, automatic updates, and blocking all of IPv4 (TCP, UDP, ICMP, etc), making it the safest and easiest way to protect your privacy on P2P.
کارش اینه آیپی بلاک میکنه و iPv4 رو بلاک میکنه ... و میگن باعث میشه که ISP وقتی داری از تورنت میگیری شناسایی نکنت .

اینم بخون :

Phoenix Labs and the PeerGuardian team do not condone copyright infringement. There are many legal uses of P2P and we are sick of being treated like criminals! We want to keep organizations and individuals from collecting data about us without our consent.

================================================== ==

حالا من میخوام ببینم وقتی یکی توی آمریکا رو سیستم خونگی از این استفاده میکنه و راحت تورنت میگیره ، ما میتونیم روی سرور مجازی ازش اسفاده کنیم ؟ همون کارایی رو داره یا نه ؟
و آیا در شناسایی تورنت ISP ها قوی ترن یا دیتاسنترها ؟

delta
January 8th, 2011, 00:27
این گزینه سومت خیلی خر تو خر میشه. توی سروری که داری چیز پی اراعه میدی کانکتشن یک سرور دیگر رو راه بندازی وصل بشی!! همون سرور تو سرور یا خر تو خر!!

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

این آمریکایی ها هم مغزشون گیر داره ها.. اگر تورنت گیر داره و غیر قانونی بزن ببندش و صاحباشو بگیر.. دیگه این مسخره بازی ها چیه!

HyperServer
February 25th, 2011, 15:13
این گزینه سومت خیلی خر تو خر میشه. توی سروری که داری چیز پی اراعه میدی کانکتشن یک سرور دیگر رو راه بندازی وصل بشی!! همون سرور تو سرور یا خر تو خر!!

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

این آمریکایی ها هم مغزشون گیر داره ها.. اگر تورنت گیر داره و غیر قانونی بزن ببندش و صاحباشو بگیر.. دیگه این مسخره بازی ها چیه!

دوست عزیز شبکه تورنت و یا خیلی دیگه از شبکه های file sharing ذاتا مشکلی نداره...
تنها مشکل انتقال فایل های copyright دار هست....
شما تو دیتا سنتر های آمریکا اگر فایل بدون copyright سید کنی فکر نمی کنم مشکلی نداره.
ولی مشکل اینه که 99% فایل ها copyright دارن

mehryar
March 18th, 2012, 07:59

سلام
دوست گرامی میشه در مورد این سرویس تون توضیحات بیشتری بدید