ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال ایمیل تایید در whmcs

محبوبه ساربان
November 3rd, 2017, 14:47
باسلام خدمت اساتید این انجمن
من مشکلی با whmcs خود دارم ، ممنون میشوم که دوستان راهنمایی کنند
ما یک whmcs برای سیستم پشتیبانی از مشتریان خود راه اندازی کردیم که در ارسال ایمیل تایید حساب با مشکل روبرو هست .

این مشکل قبلا وجود نداشت و مشتریان بدون هیچ مشکلی ایمیل تایید را دریافت می کردند.
تنظیمات ایمیل را هم بر روی php و هم برو روی SMTP ( هم با اکانت سایت ، هم با اکانت gmail ) امتحان کردم و ایرادی از این قسمت نیست ظاهرا

تمام ایمیل های سیستم به درستی ارسال می شود ( ایمیل تیکت ، ایمیل ثبت سفارش و ... ) این ایمیل ها هم برای مدیر و هم برای کاربر به درستی ارسال می گردد
اما ایمیل های تایید حساب کاربری برای کاربران ارسال نمی شود
حتی کاربران وقتی به پنل خود وارد می شوند و مجدد روی ارسال لینک فعال سازی کلیک می کنند هیچ ایمیلی برای آنها ارسال نمی گردد .
حتی در log داخل مدیریت whmcs نیز هیچ فرآیندی در این خصوص ثبت نمی شود.

لازم به ذکر است که ما الزام فعال سازی کاربر با ایمیل را در تنظیمات WHMCS تیک زده ایم.
ممنون می شوم اگر دوستان قبلا به این مشکل برخورد کرده اند بنده را راهنمایی کنند.
نسخه whmcs : نسخه 7.2.3
نسخه نال هست
باتشکر

Farid Saadat
November 3rd, 2017, 15:26
سلام،
قالب ایمیل رو چک‌ کنید.

با احترام.

محبوبه ساربان
November 3rd, 2017, 15:35
باتشکر از پاسخ شما
ظاهرا این قالب ایمل از لیست من پاک شده !
امکانش هست نام و یک نمونه از محتوای آن را در اینجا ارسال بفرمایید

توضیح اینکه من به منظور فارسی سازی تغیراتی دادم که نمی توانم کل ایمیل را را یکجا اینپورت نمایم .
اگر همان یک فایل را محبت کنید ممنون می شوم

a1994n1373
November 3rd, 2017, 15:59
باتشکر از پاسخ شما
ظاهرا این قالب ایمل از لیست من پاک شده !
امکانش هست نام و یک نمونه از محتوای آن را در اینجا ارسال بفرمایید

توضیح اینکه من به منظور فارسی سازی تغیراتی دادم که نمی توانم کل ایمیل را را یکجا اینپورت نمایم .
اگر همان یک فایل را محبت کنید ممنون می شوم

با سلام . نام قالب : Confirm Your Registration

کد :

Dear {$client_name},
Thank you for creating a {$companyname} account.
Please visit the link below and sign into your account to verify your email address and complete your registration.
{$client_email_verification_link}
You are receiving this email because you recently created an account or changed your email address. If you did not do this, please contact us.
{$signature}