ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار بیت کویین قیمت مناسب

alborzgostar
November 3rd, 2017, 05:37
حدود 0.01 بیت کویین احتیاج دارم . و عجله زیادی ندارم چند روز فرصت دارم و فقط دوستانی که زیر قیمت بازار میدن و می خوان سریع بدون درد سر نقد بشه خریدارم . خورد خورد هم باشه مشکلی نیست بازم می خوام هر تعداد که باشه .
البته اگه به قیمت بازار قصد خرید داشته باشم که exchanging.ir انجام میده پس اگه قیمت زیر بازار هست حتی خیلی جزئی پیغام بدن .

@Adwordsfa

rahahosting
November 3rd, 2017, 08:24
سلام

میشه 170 هزار تومن واریز کنید من انتقال بدم تماسم گرفتم اما جواب ندادید

1eng.ir
November 3rd, 2017, 10:18
سلام

مرتضی!!
بیت کوین الان ۳۱ میلیون تومنه! یک دهمش میشه ۳/۱ میلیون!! چطور ۱۷۰ میخوای بفروشی؟!

خودت تاپیک میزنی! با اون یکی آی‌دیت جواب میدی! /:)

اصلاح شو

rahahosting
November 3rd, 2017, 12:20
من نیستم بابا من نیستم فروختم 3 ساله شرکت رو ! همین اقا 170 تومن بدهکاره به من بحث بیت کویین نیست !

alborzgostar
November 4th, 2017, 08:13
سلام

دوست عزیز من 170 هرار تومان به شما بدهکارم بله درسته و قبول دارم اما توضیح بدین برای چی بدهکارم ؟ اصلا دوست ندارم مسائل شخصیم اینجا گفته بشه اما تاپیکتون رو جواب میدم.
بعد از چهار سال و صدهزار بار که درخواست کردم بریم برای انتقال آیا شما اومدین به قرار داد عمل کنید!و حالا انتظار داری من جلوتر 170 تومان واریز کنم شما دیگه جواب ندی؟ 500 تومان برای انتقال نگه داشتم اما بعد از 4 سال شده 170 تومان. در این مدت هر بار به هر دلیلی پول واریز کردم خدماتی یا سرویسی ارائه بدی جون آدمو گرفتی و هیچ وقت انجام ندادی که مجبور شدم از مبلغ قرار داد کم کنم که الان 170 تومان شده.
خیلی جالبه یک نفر بیاد با این سابقه درخشانی که داشته با پرویی تمام اینجوری خودشو طلب کار بدونه و تاپیک دیگرانو اینجوری خراب کنه به حاشیه بکشه دیگه واقعا نوبرشو آوردن.
داشتن کمی شعور و شخصیت هم بد نیست چون در انجمن جایی هست به اسم پیغام خصوصی و برای این موارد کاربرد داره لطقا آقای rahahosting تاپیک منو به حاشیه نکشید و اگر جوابی داشتید در پیغام خصوصی در خدمت شما هستم!

- - - Updated - - -

مرتضی!!
بیت کوین الان ۳۱ میلیون تومنه! یک دهمش میشه ۳/۱ میلیون!! چطور ۱۷۰ میخوای بفروشی؟!

خودت تاپیک میزنی! با اون یکی آی‌دیت جواب میدی! /:)

اصلاح شو

دوست عزیز من یک صدم بیت کوین می خوام ولی به مورد خوبی اشاره کردین چون وب هاستینگ تالک در مورد مولتی یوزر خیلی حساس است و تمام مولتی یوزر هارو برای همیشه مسدود می کنه. به هیچ عنوان نمی شه در وب هاستینگ تالک مولتی یوزر داشت پلاگین های whmcs خیلی سریع کاربرانی که دو یوزر دارن رو شناسایی و مسدود می کنه و این مورد برای خود من که مدتی پیش اومدم دوباره ثبت نام کنم تا از شر این یوزر راحت بشم نشد.[-(

با تشکر موفق باشد

amk
November 4th, 2017, 18:07
سلام.

مرتضی سید آبادی که از شهر نیشابوره یه کلاهبردار هست. دوستان توجه داشته باشن.

اینجا رو بخونید:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=155578

البته یوزر alborzgostar ادعا میکنن که کاربر rahahosting اقدام به کلاهبرداری کرده بود:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=187418&p=1709888&viewfull=1#post1709888

به هر حال حواستون جمع باشه.