ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از دانلود فایل های سرور دانلود توسط لیچر ها

erfanx
November 2nd, 2017, 19:12
دوستان من یه سایت دارم رو یه vps1 worpress
یه سرور دانلود دارم روی vps2 با انجین ایکس و ftp کانفیگ کردم خوب الان مشکل من اینه که هرکسی می تونه لینک دانلود فایل هام رو از تو سایتم برداره بزار تو سایت خودش
اسکریپت php هم میگن پرفورمنس سرور دانلود رو میاره پایین الان من باید چیکار کنم:-*

Raspberry PI
November 2nd, 2017, 20:49
کارهای مختلفی میشه کرد
مثلا ای پی های غیر از ایران اجازه دانلود ندید یا لینک های دانلود غیر مستقیم کنید تا به راحتی قابل برداشت نباشه

Aria90
November 2nd, 2017, 21:19
دوستان من یه سایت دارم رو یه vps1 worpress
یه سرور دانلود دارم روی vps2 با انجین ایکس و ftp کانفیگ کردم خوب الان مشکل من اینه که هرکسی می تونه لینک دانلود فایل هام رو از تو سایتم برداره بزار تو سایت خودش
اسکریپت php هم میگن پرفورمنس سرور دانلود رو میاره پایین الان من باید چیکار کنم:-*

درود
یک راهکار ساده و کارامد البته به شرطی که از ووکامرس استفاده میکنید برای دانلود اینه که روی سرور دانلود که با انجین ایکس هست ماژول X-Accel-Redirect رو نصب و فعال کنید روی سرور ک سایت هم میزبانی میشه همینطور اگر اپاچی هست X-Sendfile فعال بشه و اینا لینک رو جنریت میکنن و مستفیم نمیشه لینک ها و امکان لیچ کردن نیست

gdfire
November 3rd, 2017, 05:35
تو این اوضاع نابودی که همه سایتا یا ف ی ل ترن یا دارن می بندن یا هم خوده ادمینا می بندن بازدیدم ندارن سایتا همه رفتن سمت تلگرام تو میخوای این کارو کنی؟!
راحت میتونی بک لینکم دراری ...