PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ریستور بکاپ در هاست اشتراکی

hossein033
November 2nd, 2017, 17:53
سلام دوستان من هاست اشتراکی گرفتم چند تا سوال دارم

وقتی ما از طریق سی پنل فول بکاپ می گیریم آیا addon domain ها هم داخل این فول بکاپ هستن یا روش بکاپ گرفتن از addon domain ها جداگونه است؟

من از شرکت خارجی هاستینگ گرفتم الان هر کاری می کنم قبول نمی کنن می گن خودتون باید بکاپ ها را منتقل کنید... مگر نباید از طریق whm بکاپ منتقل کرد؟
آیا میشه از داخل خود سی پنل با ابزار رستور بکاپ ها را منتقل کرد؟ addon domin ها چطور می شه منتقل کرد؟

WiseHost
November 2nd, 2017, 18:35
سلام
بله موجود هست

انتقال پای میزبان جدید هست.
شما میتونید فول بک آپ بگیرید و بدید به میزبان جدیدتون تا ری استور کنن براتون

hossein033
November 3rd, 2017, 22:40
سلام
بله موجود هست

انتقال پای میزبان جدید هست.
شما میتونید فول بک آپ بگیرید و بدید به میزبان جدیدتون تا ری استور کنن براتون

ممنون دوست عزیز
والا من هر چی می گم می گن انتقال بکاپ با خودتونه
من الان یک فول بکاپ از سایتم دارم
من اگر الان تمام اون فایل های public-html را که داخل پوشه homedir هست را از طریق نرم افزار ftp مثل فایلزیلا منتقل کنم به پوشه public-html روی هاست جدید
بعد یک دیتابیس جدید بسازم و فایل sql را از طریق phpmyadmin ایمپورت کنم سایت با این روش کامل منتقل می شه؟

سوال دومم اینه که باید برای انتقال دیتا بیس حتما" sql به صورت فشرده شده باشه یا با همون فرمت sql هم می شه ایمپورت کرد؟

و سوال آخرم اینه که فایل های addon domain را کجا می تونم تو فول بکاپ پیدا کنم؟ آیا اونها را هم با همین روش بالا می شه منتقل کرد؟ برای هر کدوم از addon domain هم باید یک دیتا بیس جداگونه بسازم؟

ممنون می شم راهنمایی کنید بد جوری کارم رو این قضیه گیره

WiseHost
November 4th, 2017, 01:14
شما حرفی از انتقال نزنید. شما بک آپ را بریزید داخل هسات و درخواست بدید ری استورش کنن براتون
بخواید دستی انجام بدید باید اول فایل ها را بریزید . بعد فایل Sql را از phpmyadmin ایمپورت کنید

از طریق ftp هم جدا جدا نریزید. براتون دردسر میشه. بهتره همون بک آپ را توی هاست اکسترکت کنید و هر قسمت را جدا جدا بزارید سر جاش

bakuryu
November 4th, 2017, 12:16
شما فول بکاپ را از طریق لینک به سرویس دهنده تون بدید ، وظیفه دارند که براتون ریستور کنند ، چون فقط توسط آنها نیز قابل انجام هست

و اینکه فول بکاپ شامل دیتا بیس هم میباشد و لازم نیست دیتابیس را جداگانه ریستور کنید

a1994n1373
November 4th, 2017, 12:54
سلام دوست عزیز . در whm ابزاری هست که بدون بکاپ گرفتم شما با دادن یوزر پسورد هاست مدیر هاست میتونه انتقال سرور به سرور انجام بده .

Raspberry PI
November 4th, 2017, 13:08
صد در صد جزو وظایف سرویس دهنده نیست ولی میتونن راحت تر این کار براتون انجام بدن

درواقع شرکت ها این خدمات به عنوان نشان دهنده کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی انجام میدن

در هر صورت شما میتونین دستی فایل ها منتقل و ریستور کنید

TeraServerCo
November 5th, 2017, 01:37
سلام دوستان من هاست اشتراکی گرفتم چند تا سوال دارم

وقتی ما از طریق سی پنل فول بکاپ می گیریم آیا addon domain ها هم داخل این فول بکاپ هستن یا روش بکاپ گرفتن از addon domain ها جداگونه است؟

من از شرکت خارجی هاستینگ گرفتم الان هر کاری می کنم قبول نمی کنن می گن خودتون باید بکاپ ها را منتقل کنید... مگر نباید از طریق whm بکاپ منتقل کرد؟
آیا میشه از داخل خود سی پنل با ابزار رستور بکاپ ها را منتقل کرد؟ addon domin ها چطور می شه منتقل کرد؟

با سلام در صورتی که هنوز مشکل دارید تلگرام پیام بدید کمکتان کنیم