ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با قیمتهای بسیار نازل کیفیت هم دارند؟

365web.online
November 1st, 2017, 13:20
دوستان عزیز سلام

یه سوالی هست که چند وقته ذهن من رو مشغول کرده و اون هم قیمتهایی هست که همکاران در این انجمن ارائه میدن. گهگاه برخی از دوستان قیمتهایی رو آفر میدن که من واقعا نمیدونم این قیمت چطور قراره برای اونها درآمد زا باشه.
اجازه بدید یه مثال بزنم. همه میدونیم که هتزنر سرورهای اختصاصی خود رو حداکثر با 32 آی پی میفروشه. دوستان زیادی رو دیدم که تاپیک آفر سرور مجازی هتزنر با منابع اختصاصی و مجازی ساز وی ام ویر رو ارسال کردن. مثلا قیمت سرور مجازی با رم 1 گیگ رو گذاشتن هفت هزار تومان. یا رم 2 گیگ 10 هزار تومان و ...

اگر فرض کنیم این شخص 32 تا سرور مجازی 1 گیگی بفروشه درآمدش ماهیانه اش از این سرور میشه 224 هزار تومان. اگر فرض کنیم 16 سرور مجازی 2 گیگی بفروشه درآمد ماهانه از این سرور میشه 160 هزار تومان. الان فکر نمیکنم در هتزنز سروری که حداقل 32 گیگابایت رم داشته باشه زیر 200 هزار تومان وجود داشته باشه.
این هزینه ها چطور جبران میشه؟

آیا این هزینه ها باعث میشه از کیفیت بزنن؟

shetabanhost
November 1st, 2017, 13:27
دوستان عزیز سلام

یه سوالی هست که چند وقته ذهن من رو مشغول کرده و اون هم قیمتهایی هست که همکاران در این انجمن ارائه میدن. گهگاه برخی از دوستان قیمتهایی رو آفر میدن که من واقعا نمیدونم این قیمت چطور قراره برای اونها درآمد زا باشه.
اجازه بدید یه مثال بزنم. همه میدونیم که هتزنر سرورهای اختصاصی خود رو حداکثر با 32 آی پی میفروشه. دوستان زیادی رو دیدم که تاپیک آفر سرور مجازی هتزنر با منابع اختصاصی و مجازی ساز وی ام ویر رو ارسال کردن. مثلا قیمت سرور مجازی با رم 1 گیگ رو گذاشتن هفت هزار تومان. یا رم 2 گیگ 10 هزار تومان و ...

اگر فرض کنیم این شخص 32 تا سرور مجازی 1 گیگی بفروشه درآمدش ماهیانه اش از این سرور میشه 224 هزار تومان. اگر فرض کنیم 16 سرور مجازی 2 گیگی بفروشه درآمد ماهانه از این سرور میشه 160 هزار تومان. الان فکر نمیکنم در هتزنز سروری که حداقل 32 گیگابایت رم داشته باشه زیر 200 هزار تومان وجود داشته باشه.
این هزینه ها چطور جبران میشه؟

آیا این هزینه ها باعث میشه از کیفیت بزنن؟
سلام

دو حالت میتونه داشته باشه
اول اینکه فقط برای ماه اول قیمت پایین در نظر میگیرن و ضرر میکنن تا سرور برای ماه بعد پر شده باشه و سود ده باشه
دوم اینکه چندین سرور دارن که مثلا روی هر سرور 20 مشتری دارن و سرور همچنان قادر به میزبانی 10 سرورمجازی دیگه هم هست که تصمیم میگیرن این 10 عدد رو با قیمت کمتر بفروشن

در کل اصلا راه درستی نیست و صد در صد کیفیت مناسبی با این قیمت به کاربر نمیشه داد، در رابطه با اینکه هیچ سودی هم نداره شکی نداشته باشید .

Raspberry PI
November 1st, 2017, 19:58
نمیشه گفت همیشه این کار به معنی اورسل و بی کیفیت بودن هست

خیلی از مواقع هم زیان سرویس دهنده نیست بلکه جلوگیری از زیان دهی هست

عموما وقتی سرور جدیدی تهیه میشه (گاهی به علت افر دیتاسنتر) و هنوز سرور پر نشده از این آفرها قرار میدن تا هرچه سریع تر سرور پر بشه. شما با ماهی 7 هزار تومان هم ضرر کمتری میبینین که از ماه بعد میشه به همون هزینه اصلی سرویس داد و در اکثر مواقع اگه کیفیت سرویس خوب باشه مشتری کمتر راضی به جابجایی سرویس میشه

a1994n1373
November 1st, 2017, 20:17
سلام دوست عزیز .
به عنوان مثال ما خودمون طی ماه قبل یک آفر سرور مجازی دادیم با همون رم 2 - 10 تومن .
خوب بعضی دلایلش رو دوستان گفتن . اما برخی مواقع هم هدف فقط یک بار استفاده کردن مشتری از سرویس هست
(یه طور بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ هست) . پس دلیل نمیشه که همیشه سرویس های بی کیفیت به مشتری ارائه بدیم .

qaplan
November 1st, 2017, 20:47
با فونت درشت میگم از کیفیت خبری نیست

یا منابع کمی بهت میرسه یا خبری از پشتیبانی نیست.

بنده از آفر یه سایتی استفاده کردم و چندین سرور مجازی سفارش دادم خبری از پشتیبانی نیست میتونم بگم ۷ روز مطلقا نتونستم از سرورم استفاده کنم.

دوستان عزیز هیچ ارزونی بی دلیل نیست دنبال سایتی برید که خدمات پشتیبانی مناسبی میده وعلا خدا شاهده چند هزارتومن ارزش اتلاف وقت نداره.

خودتون دو دوتا چهارتا کنید دیگه بقول دوستمون سروری که n تومن هزینه‌شه چطوری میان با فلان تومن سرور مجازی میدن؟؛ قطعا منابعی که میدن اشتراکی هست و کیفیت لازم رو ندارد.

Raspberry PI
November 1st, 2017, 21:45
با فونت درشت میگم از کیفیت خبری نیست

یا منابع کمی بهت میرسه یا خبری از پشتیبانی نیست.

بنده از آفر یه سایتی استفاده کردم و چندین سرور مجازی سفارش دادم خبری از پشتیبانی نیست میتونم بگم ۷ روز مطلقا نتونستم از سرورم استفاده کنم.

دوستان عزیز هیچ ارزونی بی دلیل نیست دنبال سایتی برید که خدمات پشتیبانی مناسبی میده وعلا خدا شاهده چند هزارتومن ارزش اتلاف وقت نداره.

خودتون دو دوتا چهارتا کنید دیگه بقول دوستمون سروری که n تومن هزینه‌شه چطوری میان با فلان تومن سرور مجازی میدن؟؛ قطعا منابعی که میدن اشتراکی هست و کیفیت لازم رو ندارد.

دوست عزیز خیلی از سرویس دهنده های معتبر که پشتیبانی خوبی هم دارن و در کل رضایت عمومی بالایی دارن گاهی از این آفر ها میدن پس طبق نظر شما اونا هم دارن سرویس بی کیفیت میدن؟

چرا شرکتی که اسم و رسم خوبی داره باید برای چند مشتری سابقه خودش خراب کنه؟

qaplan
November 1st, 2017, 21:48
دوست عزیز خیلی از سرویس دهنده های معتبر که پشتیبانی خوبی هم دارن و در کل رضایت عمومی بالایی دارن گاهی از این آفر ها میدن پس طبق نظر شما اونا هم دارن سرویس بی کیفیت میدن؟

چرا شرکتی که اسم و رسم خوبی داره باید برای چند مشتری سابقه خودش خراب کنه؟

بنده به عنوان مشتری نظر خودم رو گفتم؛ بنده خودم از همین شرکت‌های معتبر با سابقه‌ای که میگید سرویس گرفتم (اسمشون رو نمیرارم) ولی متاسفانه سرویس‌های که با آفر خریداری کردم کیفیتشون پایین بود!

اسراری هم ندارم که شامل همه سرویس دهندگان میشه!!!

ولی خب چیزی بود که تجربه کردم.

bakuryu
November 2nd, 2017, 11:50
یک دلیل دیگه این هست که برخی همکاران نوپا هم برای تبلیغ اینکار را انجام میدهند

و تمام این ارزونی ها بدون شک کیفیتی خوبی را بهمراه نداره