PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ریستور فول بک اپ در دایرکت ادمین

havin_20
November 1st, 2017, 12:31
سلام دوستان
من می خوام یه فول بک اپ از سایتم که در یه فضاییی غیر از سرور اصلیم که به صورت روزانه ذخیره میشه ریستور کنم
دوستان من این کارای پایین انجام میدم ولی دیتابیس انگار ریستور نمیشه ایا من درست انجام میدم؟

اول اون فول بک اپ از طریق فایل زیلا در سروزر مجازی دانلود می کنم

بعد از طریق همون فایل زیلا در دایرکتری root در پوشه ادمین بک اپ اپلود می کنم

بعد همونجا دسترسی رو میزارم 777

بعد طبق این دستور در پوتی vid و gidتغییر میدم chown admin:admin user.admin.backup.tar.gz

بعد میرم در خود دایرکت ادمین در یوزر admin بخش back up/transfer قسمت ریستور بک اپ فایل رو اپ میکنم و در step3 فایل بک اپ رو تیک میزنم و ریستور میزنم

بعد یه پیغام میاد که بهتون اطلاع رسانی می کنیم

بعد ده دقه حدودا همه اطلاعات ریستور میشن جر دیتا بیسا که همشون صفرن
و وقتی دامنه اصلی می خوام باز کنم میبینم میره برای نصب ورد پرس

دوستان مشکل کار من کجاست؟

TeraServerCo
November 12th, 2017, 19:39
سلام دوستان
من می خوام یه فول بک اپ از سایتم که در یه فضاییی غیر از سرور اصلیم که به صورت روزانه ذخیره میشه ریستور کنم
دوستان من این کارای پایین انجام میدم ولی دیتابیس انگار ریستور نمیشه ایا من درست انجام میدم؟

اول اون فول بک اپ از طریق فایل زیلا در سروزر مجازی دانلود می کنم

بعد از طریق همون فایل زیلا در دایرکتری root در پوشه ادمین بک اپ اپلود می کنم

بعد همونجا دسترسی رو میزارم 777

بعد طبق این دستور در پوتی vid و gidتغییر میدم chown admin:admin user.admin.backup.tar.gz

بعد میرم در خود دایرکت ادمین در یوزر admin بخش back up/transfer قسمت ریستور بک اپ فایل رو اپ میکنم و در step3 فایل بک اپ رو تیک میزنم و ریستور میزنم

بعد یه پیغام میاد که بهتون اطلاع رسانی می کنیم

بعد ده دقه حدودا همه اطلاعات ریستور میشن جر دیتا بیسا که همشون صفرن
و وقتی دامنه اصلی می خوام باز کنم میبینم میره برای نصب ورد پرس

دوستان مشکل کار من کجاست؟

با سلام

ابتدا چک کنید که یوزر همنام با بک اپ موجود نباشد اموزشی که شما ارسال کردید نباید یوزر موجود باشد در صورتی که هست فایل را باید در مسیر کاربر بریزید و restore کنید و نیازی به کار های بالا نیست
و احتمالا چون مرحله اخر دیتابیس هست و به علت حجیم بودن ریستور نشود که کافی هست فایل دیتابیس هارا از بکاپ خارج کنید در روت سرور بریزید و از دستور

mysql -udbusername -ppassword username_dbname < database.sql

برای ریستور دیتابیس استفاده کنید

WiseHost
November 12th, 2017, 22:21
دستور زیر را بزنید:

cat /usr/var/directadmin/config/mysql.conf

سپس فایل بک آپ را اکسترکت کنید. داخل اون فایل sql میبیینید. توی همون مسیر دستور زیر را وارد کنید

mysql -u da_admin -p database_name < ESM_FILE.sql

پسورد که میخواد رو میتونید از خروجی دستور اول بردارید

reza21biologist
November 22nd, 2017, 20:29
شما بصورت دستی بک آپ رو باز کنید و حجم دیتابیس در بک آپ را بررسی کنید. شاید بک آپ مشکل دارد.
در صورت نیاز به راهنمایی ببیشتر پیام دهید.
https://t.me/serversetup