توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام همکاری بین ایران و هلند (اروپا)
Mr.Bits
November 1st, 2017, 00:28
ضمن سلام،
همکارانی که هرگونه ایده یا موقعیت تجاری برای فعالیت بین ایران و هلند (یا سایر کشور های اروپایی) رو دارند، می توانند در صورت توافق از ظرفیت های فنی و اجرایی اینجانب که مقیم هلند هستم، استفاده نمایند.
چنانچه طرح یا پرسشی در این زمینه دارید، از طریق همین تاپیک یا پیغام خصوصی، پیگیری بفرمایید.
با تشکر
a1994n1373
November 1st, 2017, 00:36
با سلام و احترام . در صورت توان ای دی تلگرام بدین در ارتباط باشیم. با تشکر
Mr.Bits
November 1st, 2017, 00:45
با سلام و احترام . در صورت توان ای دی تلگرام بدین در ارتباط باشیم. با تشکر
خدمت شما: Mr_Bits@ (https://t.me/Mr_Bits)
- - - Updated - - -
یک مدل از کارهایی که قابل اجراست، انجام پرداخت های ارزی شما با قیمت مناسب هست. میتونیم نرخ اسکناس حساب کنیم + مقداری کارمزد. فقط کیس با کیس فرق داره و روش پرداخت می بایست بررسی بشه که من مشکل نخورم برای مالیات. در هر صورت، من ظرفیت لازم رو دارم که ایران ریال تحویل بگیرم و همون لحظه (نهایتا با یکی دو ساعت تاخیر برای حساب به حساب کردن اینطرف) پرداخت شما انجام بشه. تضمین های لازم هم از طرف همکارم در تهران انجام میشه.
Mr.Bits
November 1st, 2017, 12:49
دوستان دیگر نظری ندارند؟
a1994n1373
November 1st, 2017, 12:51
من متاسفانه ریپورتم .
اگه میشه به ایدی موجود در امضا یه مسیج بدین.
Mr.Bits
November 1st, 2017, 13:02
دوستان، ظرفیت فنی هم وجود داره به واسطه شرکت و نیروی انسانی در اینجا. بنابراین اگر پروژه های برنامه نویسی مخصوصا وب و موبایل سطح حرفه ای سراغ دارید، امکان همکاری هست.
Gh-Moradi
November 1st, 2017, 14:13
خدمت شما: Mr_Bits@ (https://t.me/Mr_Bits)
- - - Updated - - -
یک مدل از کارهایی که قابل اجراست، انجام پرداخت های ارزی شما با قیمت مناسب هست. میتونیم نرخ اسکناس حساب کنیم + مقداری کارمزد. فقط کیس با کیس فرق داره و روش پرداخت می بایست بررسی بشه که من مشکل نخورم برای مالیات. در هر صورت، من ظرفیت لازم رو دارم که ایران ریال تحویل بگیرم و همون لحظه (نهایتا با یکی دو ساعت تاخیر برای حساب به حساب کردن اینطرف) پرداخت شما انجام بشه. تضمین های لازم هم از طرف همکارم در تهران انجام میشه.
ضمانت یا واسطه معتبر جهت انتقال حوالههای یورو؟
Mr.Bits
November 1st, 2017, 14:27
ضمانت یا واسطه معتبر جهت انتقال حوالههای یورو؟
موجوده، تلگرام پیغام بدید لطفا.
1eng.ir
November 1st, 2017, 18:28
دوستان، ظرفیت فنی هم وجود داره به واسطه شرکت و نیروی انسانی در اینجا. بنابراین اگر پروژه های برنامه نویسی مخصوصا وب و موبایل سطح حرفه ای سراغ دارید، امکان همکاری هست.
اگه بخواید کار فنی انجام بدید، از ایران خیلی کم هزینهتر میشه انجام داد.
حقوق نیروی متخصصی که تو ایران ۵ میلیون هست، تو اروپا باید با ۴-۵ هزار یورو استخدام کنی ...
یکی از دوستان تو یه شرکت خوب ایرانی برنامهنویس ارشد بود، ماهی ۸ میگرفت. الان تو یه شرکت آلمانی با سمت مدیر تیم برنامهنویسی ماهی ۷ هزار یورو میگیره (منهای بیمه و مالیات و ...)
Mr.Bits
November 1st, 2017, 18:31
اگه بخواید کار فنی انجام بدید، از ایران خیلی کم هزینهتر میشه انجام داد.
حقوق نیروی متخصصی که تو ایران ۵ میلیون هست، تو اروپا باید با ۴-۵ هزار یورو استخدام کنی ...
یکی از دوستان تو یه شرکت خوب ایرانی برنامهنویس ارشد بود، ماهی ۸ میگرفت. الان تو یه شرکت آلمانی با سمت مدیر تیم برنامهنویسی ماهی ۷ هزار یورو میگیره (منهای بیمه و مالیات و ...)
بله خودم استخدام هستم و شرکت از خودم هم دارم، اطلاع دارم. منتهی عرض کردم پروژه حرفه ای، یعنی کاری که نیازمند تخصص های متفاوت و تشکیلاتی باشه و صد البته سطح علمی و اجرایی هم متفاوت هست.
ahmad4u
November 1st, 2017, 19:46