توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور به هنگام انتقال دامنه
qaplan
October 30th, 2017, 16:32
با سلام
موقع انتقال دامنه در پنل هگزونت ارور زیر رو میده.
Request is not available; DOMAIN TRANSFER IS PROHIBITED BY STATUS (serverTransferProhibited)
علتش چی می تونه باشه؟
Kian
October 30th, 2017, 18:20
قفل انتقال دامنه رو در پنل اصلی باز کنید.
bakuryu
October 30th, 2017, 18:27
سلام و احترام
برای انتقال از پنل قبلی برید و unlock کنید
Raspberry PI
October 30th, 2017, 18:40
همونطور که دوستان گفتن دامنه قفل می باشد
شما باید از پنل دامنه انلاک کنید
qaplan
October 30th, 2017, 19:21
قفل انتقال دامنه باز هست؛ ولی ارور میده.
پسوند دامنه in هست و حدود یک ماهه که ثبت شده.
bakuryu
November 1st, 2017, 12:30
کد اتنقال اشتباه نزدید ؟ چون فقط مربوط به کد انتقال میتونه باشه
qaplan
November 1st, 2017, 12:31
کد اتنقال اشتباه نزدید ؟ چون فقط مربوط به کد انتقال میتونه باشه
نه کد کاملا درسته حتی مرحله اول تایید میکنه که کد درسته.
365web.online
November 1st, 2017, 12:58
برخی از دامنه ها دو مرحله قفل میشن . مطمئن نیستم که in هم جزء اونها باشه ولی مثلا xyz این شکلیه. حتی اگر شما قفل دامنه رو بردارید و آنلاک کنید از سمت رجیسترار هم باید آنلاک بشه. اگر داخل هگزونت نگاه کنید دو مرحله قفل دامنه داره
qaplan
November 1st, 2017, 13:00
برخی از دامنه ها دو مرحله قفل میشن . مطمئن نیستم که in هم جزء اونها باشه ولی مثلا xyz این شکلیه. حتی اگر شما قفل دامنه رو بردارید و آنلاک کنید از سمت رجیسترار هم باید آنلاک بشه. اگر داخل هگزونت نگاه کنید دو مرحله قفل دامنه داره
قفل دوم رو چطوری میشه باز کرد؟ در کدوم بخش هگزونت میتونم بازش کنم ؟
365web.online
November 1st, 2017, 13:04
قفل دوم رو چطوری میشه باز کرد؟ در کدوم بخش هگزونت میتونم بازش کنم ؟
قفل کاربر رو که خودتون باز کردید قطعا. ولی برای قفل رجیسترار باید درخواست بدید به هگزونت براتون باز کنه. دقت کرده باشید تیک قفل رجیسترار اصلا قابل انتخاب نیست برای شما
qaplan
November 1st, 2017, 13:08
قفل کاربر رو که خودتون باز کردید قطعا. ولی برای قفل رجیسترار باید درخواست بدید به هگزونت براتون باز کنه. دقت کرده باشید تیک قفل رجیسترار اصلا قابل انتخاب نیست برای شما
بله اینطوره؛ با درخواست قفل ریجستر رو برای همه دامنه ها باز میکنند یا دامنه درخواستی؟
365web.online
November 1st, 2017, 13:09
بله اینطوره؛ با درخواست قفل ریجستر رو برای همه دامنه ها باز میکنند یا دامنه درخواستی؟
فقط دامنه درخواستی
qaplan
November 1st, 2017, 13:10
با عرض پوزش من از یکی از سرویس دهندههای داخلی نمایندگی گرفتم! بخش ارسال تیکت به هگزونت برام فعال نیست؛ چطوری باهاشون ارتباط برقرار کنم؟
365web.online
November 1st, 2017, 13:12
با عرض پوزش من از یکی از سرویس دهندههای داخلی نمایندگی گرفتم! بخش ارسال تیکت به هگزونت برام فعال نیست؛ چطوری باهاشون ارتباط برقرار کنم؟
خب در این صورت باید به جایی که ازشون نمایندگی گرفتید بگید که براتون تیکت بزنن. به شرطی که خودشون مستقیما از هگزونت نمایندگی گرفته باشن و نماینده جای دیگه ای نباشن.
موفق باشید