توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کنید : دو دامنه یک سایت
Nomix
October 29th, 2017, 11:47
سلام دوستان
من نیاز داریم که سایت با یک دامنه دیگه بالا بیاد البته فقط صفحه اصلی یعنی لینک های موجود در سایت همه با دامنه اول باشند
سایت وردپرس هست
لطفا اگر در این زمینه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
سپاس
shivahost
October 29th, 2017, 11:51
در کنترل پنل دایرکت ادمین می توانید از domain pointer بصورت Alias استفاده کنید. برای وردپرس باید جواب بده
365web.online
October 29th, 2017, 12:02
در کنترل پنل خودتون (سی پنل ، دایرکت ادمین ، پلسک یا هر چیز دیگه ای ) گزینه ای با نام aias یا domain pointer یا park domain هست . دامنه دوم رو توی اون قسمت وارد کنید. قبلش باید نیم سرور ها رو عوض کرده باشید.
Nomix
October 29th, 2017, 12:16
در کنترل پنل دایرکت ادمین می توانید از domain pointer بصورت Alias استفاده کنید. برای وردپرس باید جواب بده
در کنترل پنل خودتون (سی پنل ، دایرکت ادمین ، پلسک یا هر چیز دیگه ای ) گزینه ای با نام aias یا domain pointer یا park domain هست . دامنه دوم رو توی اون قسمت وارد کنید. قبلش باید نیم سرور ها رو عوض کرده باشید.
من پارک دامین کردم منتها ریدایرکت میشه به دامین اصلی
ادد دامین که میکنم خب یک پوشه جدید ایجاد میکنه
البته من ادرس پوشه اصلی سایت هم دادم یه بار که باز هم ریدایرکت کرد به دامین اصلی
365web.online
October 29th, 2017, 12:18
شما از این قابلیت میتونید فقط برای پارک کردن روی دامنه اصلی استفاده کنید.
توی وردپرس از افزونه multi domain هم میتونید استفاده کنید
shivahost
October 29th, 2017, 12:32
من پارک دامین کردم منتها ریدایرکت میشه به دامین اصلی
ادد دامین که میکنم خب یک پوشه جدید ایجاد میکنه
البته من ادرس پوشه اصلی سایت هم دادم یه بار که باز هم ریدایرکت کرد به دامین اصلی
البته من گفتم دایرکت ادمین و دامین پونتر که در cpanel این امکان بدین شکل وجود ندارد. فکر کنم گزینه Aliases باید داشته باشید
BazPardakht.Com
October 29th, 2017, 17:28
توی دایرکت ادمین من این کار رو انجام دادم و سایت مقابل وردپرس بود و همزمان با دو تا آدرس مجزا بدون اینکه ریدایرکت بشه باز میشد ولی جالبه که روی cpanel هر کاری کردم نشد که نشد
حتی فایل .htaccess رو هم تغییر دادم ولی باز کاره خودش رو می کنه
البته از زمانی که نام park domain به alias تغییر کرده فکر کنم این طوری شده
البته بنده چند سالی هست دیگه با سی پنل کار نمی کنم و در جریان ماجرای تغییر کردن نیستم فقط برای یک از دوستان خواستم انجام بدم که اسم پارک دامین تغییر کرده بود و گفتش از بخش alias باید پارک کنید
shivahost
October 29th, 2017, 17:42
در cpanel باید گزینه ای مثل Manage Redirection داشته باشید برای Alias ها
Nomix
October 29th, 2017, 19:38
شما از این قابلیت میتونید فقط برای پارک کردن روی دامنه اصلی استفاده کنید.
توی وردپرس از افزونه multi domain هم میتونید استفاده کنید
از این افزونه استفاده کردم نشد
البته من گفتم دایرکت ادمین و دامین پونتر که در cpanel این امکان بدین شکل وجود ندارد. فکر کنم گزینه Aliases باید داشته باشید
Aliases استفاده کردم ریدایرکت میشه
سلام
1 - دامنه جدید را ثبت کنید.
2 - به مدیریت هاست خود وارد شوید ( مثلا : cpanel )
3 - به بخش پارک دامنه مراجعه کنید و دامنه ثبت شده را اضافه کنید.
4 - با استفاده از کد ریدایرکت 301 .htaccess تمامی درخواست ها به دامنه دوم را به دامنه اصلی ریدایرکت کنید.
من نمیخوام ریدایرکت بشه میخواد با اون دامنه بیاد بالا وگرنه الان ریدایرکت میشه
MJmoonwalk
October 29th, 2017, 21:17
کنترل پنلت چیه؟
- - - Updated - - -
دامنه رو از قسمت addon domains اضافه کن. document root رو مسیری که سایتت هست وارد کن. توی صفحات سایتت هم یک تگ base url قرار بده به آدرس اصلیت که فایل ها و لینک ها درست کار کنند.
<base href="https://ibelit.com/" />
Nomix
October 30th, 2017, 00:13
کنترل پنلت چیه؟
- - - Updated - - -
دامنه رو از قسمت addon domains اضافه کن. document root رو مسیری که سایتت هست وارد کن. توی صفحات سایتت هم یک تگ base url قرار بده به آدرس اصلیت که فایل ها و لینک ها درست کار کنند.
<base href="https://ibelit.com/" />
cpanel هست
این موردی که گفتید انجام شد ولی جواب نداد
Reza G
October 30th, 2017, 00:33
خب صفحه اول اون دامینی که میخواید رو به صورت html سیو کنید، داخل روت اون یکی بذارید.
اگر هم محتواش متغیره، باز هم می تونید با استفاده از cURL داخل php اون صفحه رو در دامین دوم بارگذاری کنید.
WiseHost
October 30th, 2017, 01:48
داخل phpmyadmin جدول option را باز کنید
فیلد هایی که دامنه توش داره را پاک کنید
مشکل برطرف میشه
[قبل از انجام هر کاری بک آپ تهیه کنید]
MJmoonwalk
October 30th, 2017, 08:26
چرا راهنمایی اشتباه میکنید طرف رو! آپشین چیو تو دیتابیس عوض کنه! مخواد صفحه اولش با ایک دامنه دیگه هم باز بشه.
جناب این روشی که من گفتم راه حل درستش هست. مرورگر یا سرویس دهنده شما به احتمال خیلی زیاد از حافظه نهان خودش (کش) داره اطلاعات قبلی رو فراخوانی میکنه. تلگرام با من در تماس باش راهنماییت کنم...
Nomix
October 30th, 2017, 10:40
خب صفحه اول اون دامینی که میخواید رو به صورت html سیو کنید، داخل روت اون یکی بذارید.
اگر هم محتواش متغیره، باز هم می تونید با استفاده از cURL داخل php اون صفحه رو در دامین دوم بارگذاری کنید.
ممنون دوست عزیز
من با جستجو درباره cURL کد زیر از گوگل پیدا کردم و مشکل تا حدود زیادی حل شد
فقط در این حالت وقتی روی دکمه افزودن به سبد خرید کلیک میکنیم هیچ واکنشی نشون نمیده
چرا راهنمایی اشتباه میکنید طرف رو! آپشین چیو تو دیتابیس عوض کنه! مخواد صفحه اولش با ایک دامنه دیگه هم باز بشه.
جناب این روشی که من گفتم راه حل درستش هست. مرورگر یا سرویس دهنده شما به احتمال خیلی زیاد از حافظه نهان خودش (کش) داره اطلاعات قبلی رو فراخوانی میکنه. تلگرام با من در تماس باش راهنماییت کنم...
دوست گرامی
وردپرس روی دامنه که بهش معرفی میکنید(در ابتدا نصب)، ریدایرکت میزاره
Nomix
October 30th, 2017, 19:12
ممنون دوست عزیز
من با جستجو درباره cURL کد زیر از گوگل پیدا کردم و مشکل تا حدود زیادی حل شد
فقط در این حالت وقتی روی دکمه افزودن به سبد خرید کلیک میکنیم هیچ واکنشی نشون نمیده
من چند روش و پلاگین مختلف تست کردم جواب نداد
اما نکته مهم این هست که من نمیخواهم که همه سایت و محتوا با یک دامنه دیگه بالا بیاد
من میخوام فقط چندتا از لینک ها به صورت ظاهری با یک دامنه دوم بالا بیاد
همون طور که یکی از دوستان گفتن با curl بیشتر مشکل حل شده الا اینکه باتن توی صفحه واکنشی نداره
MJmoonwalk
October 30th, 2017, 19:49
اگه چندتا لینک هست که باید دستی ویرایش کنی و ورودی سنجی کنی. خواستی انجام میشه با هزینه کار. به روش curl هم میتونم واست انجامش بدم