PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : های‌وب و پارس‌آنلاین ادغام شدند

webhosts
October 29th, 2017, 08:53
های‌وب و پارس‌آنلاین ادغام شدند. پارس‌آنلاین توسط های وب خریداری شد.

37022

37023

mehdi741
October 29th, 2017, 10:21
این الان یعنی چی دقیقا من که متوجه نشدم

webhosts
October 29th, 2017, 10:33
این الان یعنی چی دقیقا من که متوجه نشدم

های وب ، پارس آنلاین را خرید.

Iranicaserver
October 29th, 2017, 15:09
آسیا تک نیز توسط های وب خریداری شده و بزودی اطلاع رسانی خواهد شد
کلا های وب زیر مجموعه شرکت های سپاه پاسداران هست که در حال خرید کلیه شرکت های بزرگ اینترنتی کشور هست
جالب اینجاست که خود مخابرات نیز مال خود آنهاست و عملا انتظار نداشته باشید رقابتی با هم داشته باشند

Genral X2
October 29th, 2017, 15:15
کلا های وب زیر مجموعه شرکت های سپاه پاسداران هست که در حال خرید کلیه شرکت های بزرگ اینترنتی کشور هست
جالب اینجاست که خود مخابرات نیز مال خود آنهاست و عملا انتظار نداشته باشید رقابتی با هم داشته باشند

با سلام خدمت شما حرفتون کاملا صحیحع های وب تابع سپاه پاسدارن هست در استان بوشهر حداقلش سپاه دارع از مخابرات سرویس می گیرع و گویا بدون هزینه هم هست یعنی طبق قرداد یا ... به هر حال مشخص نیست سهام برا کیه ولی قاعدتا هر دو شرکت تابع سپاه هستند

gdfire
October 29th, 2017, 15:27
بهترین سرویس اینه
https://irancell.ir/portal/home/?252277/اینترنت-نسل-۴-و-۴.۵-ثابت-(اینترنت-بی‌سیم-خانگی-و-اداری)

firebox
October 29th, 2017, 15:40
بعد اسمشون رو میزارن خصوصی سازی ، همه شرکت ها مال خودشون هست هر تعرفه ای که دلشون بخواهدمیزان ، کسی هم چیزی نمیتونه بگه.
اگر یک شرکتی هم پیدا بشه ، قیمت مناسب بده ، همچین پس کلش میزنن که میره ، قیمت گرون تر اونها میده.

بهترین سرویس اینه
https://irancell.ir/portal/home/?252277/اینترنت-نسل-۴-و-۴.۵-ثابت-(اینترنت-بی‌سیم-خانگی-و-اداری) (https://irancell.ir/portal/home/?252277/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D9%84-%DB%B4-%D9%88-%DB%B4.%DB%B5-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-(%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C))

پوشش دهی اش خیلی ضعیفه ،‌ من شهرستانم ، فکر نکنم ، تا چند سال دیگه طرف ما بیاد.

mobin96
October 29th, 2017, 16:09
کلا های وب زیر مجموعه شرکت های سپاه پاسداران هست
ببخشید مطمئن هستید یا برداشتتان این هست؟

gdfire
October 29th, 2017, 16:37
پوشش دهی اش خیلی ضعیفه ،‌ من شهرستانم ، فکر نکنم ، تا چند سال دیگه طرف ما بیاد.
گوشی که داری؟سیم کارت ایرانسلم که داری؟نداری بخر بعد بسته بخر بعد شیر کن نتو گوشیتو بکن مودمت بسته بخری هی بصرفس تا با این گرونیا!
برنده این بازی خرید خریدم ایرانسله های وب دونه دونه میخره بعد ایرانسل های وبو میخره=))

firebox
October 29th, 2017, 17:21
گوشی که داری؟سیم کارت ایرانسلم که داری؟نداری بخر بعد بسته بخر بعد شیر کن نتو گوشیتو بکن مودمت بسته بخری هی بصرفس تا با این گرونیا!
برنده این بازی خرید خریدم ایرانسله های وب دونه دونه میخره بعد ایرانسل های وبو میخره=))
اینترنت 4g که توی محلمون هست ، +4g هم هست ، سرعت اش هم عالیه ، منتها بسته هاش به صرفه نیست ، الان بسته اینترنت td-lte ایرانسل بسته ی ۱۰۲۴ گیگ سالیانه اش خوبه ، که هر گیگ اش ۹۵۰ تومن میافته ، اما اینترنت 4g ایرانسل بهترین بسته اش ۱۲۰ گیگ سالیانه هست که هر گیگ اش ۱۶۰۰ تومن میافته ، برای منی که مصرف ماهیانه ام بیشتر از ۱۰۰ گیگ اصلا بصرفه نیست.

nevergotme
October 30th, 2017, 19:50
وزیر ارتباطات: های وب و آسیاتک ادغام می‌شوند :

به گفته‌ی آذری جهرمی، این کار با هدف رقابت با مخابرات صورت می‌گیرد.

https://www.zoomit.ir/2017/10/29/224005/hi-web-asitech-merger/

Raymvnd
October 30th, 2017, 21:49
درود...یعنی های وب مال سپاه هستش؟ پس ودافون انگلیس چجوری سهام دار های وب شد؟ چون سپاه عملا توی تحریم هستش و شرکت های خارجی نمی تونه با سپاه ایران معادلات تجاری انجام بده...

Alt+F4
October 31st, 2017, 01:03

عکس نفر سمت چپ و چهره مدیرعامل های وب حاکی از همین مسئله هست.
اتفاقا تا عکسشون رو دیدم همین مسئله که شما اشاره فرمودین به ذهنم اومد.

Sajjad331
October 31st, 2017, 09:21
تا زمانی که اینترنت 4g همراه اول و ایرانسل با سرعت بدون محدودیت و بالا هست چرا adsl بخریم :دی
قیمت های نت ایرانسل و همراه اول کمی بالا هست اما واقعا ارزش داره
نمایندگی های فروش adsl خیلی راحت میتونند حجم کاربر رو دستکاری کنند
من خودم این موضوع رو بار ها تجربه کردم وهمچنین معایب بی شماری که داره

k-h
October 31st, 2017, 11:42
آسیاتک فعلا رفته داخل بورس فکر نکنم بخواد ادغام بشه با های وب