ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ssl برای سایت موزیک؟

deltamusic
October 28th, 2017, 01:27
سلام.
نظر شما دوستان در رابطه با نصب ssl روی سایت موزیک چیه؟به نظرم حتی ممکنه در نتایج بالاتر بیاد.
ولی خب کمتر سایت موزیکی ssl زده آدم رغبت نمی کنه بزنه.

OMIDTU5
October 28th, 2017, 01:32
سلام.
نظر شما دوستان در رابطه با نصب ssl روی سایت موزیک چیه؟به نظرم حتی ممکنه در نتایج بالاتر بیاد.
ولی خب کمتر سایت موزیکی ssl زده آدم رغبت نمی کنه بزنه.

زودتر بالا میاد ولی طی تجربه ای که داریم این ایرادات رو داره :

1- سرعت پورت ssl در ایران کند هست و حتی برخی مواقع سایت با ssl بالا نمیاد
2- اگر ف ی ل ت ر بشه کاربر با یک صفحه ارور سفید مواجه میشه و کاربر عادی متوجه ف ی ل ت ر ی ن گ نمیشه که با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد بشه و فکر میکنه سایت اف شده
3- یکبار که استفاده کنید مجبورید برای همیشه استفاده کنید در غیر اینصورت لینک های ایندکس شده گوگلتون با ارور قرمز رنگ ssl نمایش داده میشوند

deltamusic
October 28th, 2017, 01:33
زودتر بالا میاد ولی طی تجربه ای که داریم این ایرادات رو داره :

1- سرعت پورت ssl در ایران کند هست و حتی برخی مواقع سایت با ssl بالا نمیاد
2- اگر ف ی ل ت ر بشه کاربر با یک صفحه ارور سفید مواجه میشه و کاربر عادی متوجه ف ی ل ت ر ی ن گ نمیشه که با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد بشه و فکر میکنه سایت اف شده

زودتر بالا میاد درسته،ولی بنده برعکسشم دیدم،سایتی رفته رو ssl فوق العاده افت رتبه کرده

OMIDTU5
October 28th, 2017, 01:37
زودتر بالا میاد درسته،ولی بنده برعکسشم دیدم،سایتی رفته رو ssl فوق العاده افت رتبه کرده

کلا ssl برای سایت هایی که مشکل ف ی ل ت ر ی ن گ ندارن مناسبه . در غیر اینصورت با مشکلاتی که در ارسال قبلی توضیح دادم مواجه میشید

افت رتبه و بازدید به دلیل باز نشدن ssl برای برخی کاربران و در نتیجه کلیک کمتر هست

deltamusic
October 28th, 2017, 01:38
کلا ssl برای سایت هایی که مشکل ف ی ل ت ر ی ن گ ندارن مناسبه . در غیر اینصورت با مشکلاتی که در ارسال قبلی توضیح دادم مواجه میشید

افت رتبه و بازدید به دلیل باز نشدن ssl برای برخی کاربران و در نتیجه کلیک کمتر هست

قبول دارم درسته.ولی سایت fazmusic33.com با مشکل فیل ترینگ هم درگیرهست ولی خب نتیجه ی خوبی گرفته با ssl

slefx.ob
October 28th, 2017, 11:20
با سلام

ssl مزایا و معایب خودش رو داره. هزینه آن برای دامنه های ایرانی بالا بوده و کندی محسوسی در بالا اومدن سایت دیده میشه. همینطور به تازگی یکی از معیار های رتبه بندی گوگل شده و سایت های با پروتکل https از سئو بهتری برخوردارند ( این بسته به کانفیگ و وبمستر گوگل هم هست ) . همچنین اعتماد سازی بین کاربران هم ایجاد میشه.
در کل بنظرم استفاده از این سرویس ارزششو داره و توصیه میشه استفاده کنید.

موفق باشید

BAMPA
October 28th, 2017, 11:40
اگر ***** بشه براتون مشکل قانونی درست میکنه چون تا جایی که بنده میدونم سایتی که ***** بشه بعد روش ssl نصب بشه اگر بفهمن مشکل قانونی پیش میاد برای صاحب سایت

bakuryu
October 28th, 2017, 21:08
روی سایت فیلم و موزیک اس اس ال کار درستی نیست ، بدتر دردسر ها بیشتر میشه برای خودتون بعد از مدتی که سایتتون رشد کنه

iroo
October 30th, 2017, 00:02
استفاده از ssl جادو نمی کنه، فقط یکی از فاکتورهای گوگل هست، به نظر من درگیر اس اس ال نشید، اونم برای سایت موزیک که شاید مجبور باشید هی آدرس رو تغییر بدید...
هر چند من هم جدیدا روی سایت موزیک ردم، ولی احساس خوبی بهش ندارم

gdfire
October 30th, 2017, 00:53
اگه فکر میکنی عین رادیو جوان و ... ف ی ل ت ر نمیشی کشکه ای پیو می بندن تو اونصورت باس هی ای پی بخری اونم تا یه حدی دیتاسنتر میده
در کل دامنه بخری هی عوض کنی بهتره مگه که بری سمت مجاز و ثبت کنی سایتتو و خیالتو راحت کنی
در ضمن اس اس الم چون نمیدونن کاربردش واس بهتر کردن امنیت سایت و بهینه سازی واست اعلام جرم میکنن دور زدنه ف ی ل ت رم که جرمه ارزش نداره در کل همون دامنه بخری بهتره...
مملکت نیست که الانم که بگیر ببنده ببین ارزش داره یا نه ... فعلا تلگرام هست برو تو تلگرام از من میشنوی سرمایه و وقت بزار تا سایت همه الا رفتن سمته تلگرام

- - - Updated - - -

قبول دارم درسته.ولی سایت fazmusic33.com با مشکل فیل ترینگ هم درگیرهست ولی خب نتیجه ی خوبی گرفته با ssl
یه روز اینارو هم می گیرن همه تو نوبتن ...

iroo
October 30th, 2017, 00:55
اگه فکر میکنی عین رادیو جوان و ... ف ی ل ت ر نمیشی کشکه ای پیو می بندن تو اونصورت باس هی ای پی بخری اونم تا یه حدی دیتاسنتر میده
در کل دامنه بخری هی عوض کنی بهتره مگه که بری سمت مجاز و ثبت کنی سایتتو و خیالتو راحت کنی
در ضمن اس اس الم چون نمیدونن کاربردش واس بهتر کردن امنیت سایت و بهینه سازی واست اعلام جرم میکنن دور زدنه ف ی ل ت رم که جرمه ارزش نداره در کل همون دامنه بخری بهتره...
مملکت نیست که الانم که بگیر ببنده ببین ارزش داره یا نه ... فعلا تلگرام هست برو تو تلگرام از من میشنوی سرمایه و وقت بزار تا سایت همه الا رفتن سمته تلگرام

- - - updated - - -

یه روز اینارو هم می گیرن همه تو نوبتن ...

عجب اشتباهی کردم، منم سایت رو چند روزه ssl دارش کردم، سایت موزیک هم هست
حالا مجاز و غیز مجاز بودن موزیک ها رو از کجا تشخیص میدید؟
من تازه کار موزیکم

gdfire
October 30th, 2017, 01:03
عجب اشتباهی کردم، منم سایت رو چند روزه ssl دارش کردم، سایت موزیک هم هست
حالا مجاز و غیز مجاز بودن موزیک ها رو از کجا تشخیص میدید؟
من تازه کار موزیکم
مجاز غیرمجازشو اونا تشخیص میدن :lllll وقتی احضاریه اومد میفهمی مجاز بود نبود ... ثبت کن سایتتو تو ساماندهی واست ایمیلو اس میاد که باید فلان پستو دلت کنی اونم دردسریه واسه خودش اطلاعاتتو دو دستی تقدیمشون میگی .... در کل الا ریسکه بدجور بگیر ببنده از یه ورم صرف نمیکنه داشتن چه سایت موزیک چه فیلم ...
ببین اینو
http://internet.ir/zavabet.html
ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در بازدید های سرزده از اتاق های گقتگو و با انتشار محتوای مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر *****سایت ، علیه مدیر اعلام جرم خواهد شد.
دونه دونه دارن همه رو می بندن اوضاع بدیه وب فارس از یه ور که بازدیدا خوابید به واسطه تلگرام از یه ورم که دارن پاکسازی می کنن!

iroo
October 30th, 2017, 01:06
مجاز غیرمجازشو اونا تشخیص میدن :lllll وقتی احضاریه اومد میفهمی مجاز بود نبود ... ثبت کن سایتتو تو ساماندهی واست ایمیلو اس میاد که باید فلان پستو دلت کنی اونم دردسریه واسه خودش اطلاعاتتو دو دستی تقدیمشون میگی .... در کل الا ریسکه بدجور بگیر ببنده از یه ورم صرف نمیکنه داشتن چه سایت موزیک چه فیلم ...
ببین اینو
ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در بازدید های سرزده از اتاق های گقتگو و با انتشار محتوای مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر *****سایت ، علیه مدیر اعلام جرم خواهد شد.
دونه دونه دارن همه رو می بندن اوضاع بدیه وب فارس از یه ور که بازدیدا خوابید به واسطه تلگرام از یه ورم که دارن پاکسازی می کنن!

عجب داستانی شده ها....
پس روال خاصی نداره موزیک ها، آخه ظاهرا این مدیر سایت های یبزگ میدونن چه مدل موزیکی بذارن که مشکل ساز نباشه

gdfire
October 30th, 2017, 01:10
عجب داستانی شده ها....
پس روال خاصی نداره موزیک ها، آخه ظاهرا این مدیر سایت های یبزگ میدونن چه مدل موزیکی بذارن که مشکل ساز نباشه
چی بگم والا لابد اوناهم پشتشون به جایی گرمه ... در کل سایت موزیک و فیلم الا داشتنش خطرناکه تا ببینیم این حباب کی می ترکه و اروم میشه مثله قبل رسما دارن میگن بریم د ز د ی کنیم کارم که نی...:l ادم نمیدونه ف ی ل ت ر تحمل کنه یا ترسایه دیگه ... از من میشنوی بالا هم گفتم برو سمت تلگرام درسته وقت میبره ولی با یخورده تبلیعاتو ممبر جمع کردن میایی بالا بعدم تبلیغاتو کسب درامد چون فعلا چاره ای نیست همه دارن سایتا رو می بندن الا ..

iroo
October 30th, 2017, 01:16
ببین اینو

این لینکی که داده بودین باز نشد
504 Gateway Time-outnginx/1.3.7

gdfire
October 30th, 2017, 01:19
این لینکی که داده بودین باز نشد
504 Gateway Time-out

nginx/1.3.7
رفرش کن لابد اون موقعه سرورشون مورد داشته واسه من که راحت لود میشه

Amlaaki
October 30th, 2017, 14:39
سایت هایی که یا *****ن یا احتمال *****ینگشون هست رو به هیچ عنوان ssl استفاده نکنید بعد یک مدت کوتاهی ضد ... شناخته میشین و سند خونه باباتونم کمه واسه آزادیتون :d

یک سری سایت ها استثنا هستن در حدی که حتی سرور سایت یا دانلودشونم ایرانه و مشکلی براشون به وجود نمیاد که اینم به خاطر وصل بودنشون به بالا بالاهاس وگرنه ... ( شما به فلان سایت نگاه نکنید و بگین چون اون اینجوریه منم باید بزنم ) .

خوش باشین .

iroo
October 30th, 2017, 15:20
سایت هایی که یا *****ن یا احتمال *****ینگشون هست رو به هیچ عنوان ssl استفاده نکنید بعد یک مدت کوتاهی ضد ... شناخته میشین و سند خونه باباتونم کمه واسه آزادیتون :d

یک سری سایت ها استثنا هستن در حدی که حتی سرور سایت یا دانلودشونم ایرانه و مشکلی براشون به وجود نمیاد که اینم به خاطر وصل بودنشون به بالا بالاهاس وگرنه ... ( شما به فلان سایت نگاه نکنید و بگین چون اون اینجوریه منم باید بزنم ) .

خوش باشین .
خیلی این حرف رو شنیدم، والله نمی دونم چی فکر میکنند آخه....
ببخشید ببخشید ببخشید، دست تو دماغت نکن میگن ضد... هستی، والله به الله این مردم رو باید قدر دونست، نه اینکه...

AfranetServer
November 3rd, 2017, 11:30
بهتر هست ssl نصب نکنید
چون برای سایت های موزیک و فیلم به ssl نیازی ندارید
چون سایتتون اگر ف***ر بشه مشکل برای خودتون پیش میاد

deltamusic
November 8th, 2017, 00:26
دو تا عزیز گفتن که مشکل پیش میاد اگه ***** بشید.بله درسته ولی زمانی که نمیتونستند https رو فی..-لتر کنند.الان https رو هم فیل میشه کرد.
از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد

devinar
November 11th, 2017, 06:28
تاثیر داره من شخصا این مسئله رو تست کردم و همینطور خیلی مسائل دیگه می تونم بگم در حالت مساوی سایتی که اس اس ال داره از نظر سئو هم بهتر هستش چون موتور های جستجو به امنیت کاربرها دقت می کنند .
البته سایتی نزده شاید بخاطر اینه که اینقدر پاپ آپ و تبلیغ گذاشتن که سایت بدون اس اس ال کند هستش وای به روزی که بخواد اطلاعات رمزنگاری هم بشه.

a1994n1373
November 11th, 2017, 09:09
سلام . اگه بخوایم مثال معتبر در این زمینه بزنیم خوب r*a*d*i*o*j*a*v*a*n فک کنم مورد مناسبی باشه و داره از اس اس ال استفاده می کنه .

persiangulf
December 17th, 2017, 18:31
دوست عزیز نسبت به تجربه خودم بهتون میگم.
اولا سایت های موزیک کماکان ***** میشن و شما برای اس اس ال خرج کنید و وقتی دامنه ***** شد سایتتون به باد هوا میره.
دوما اس اس ال تاثبر منفی بر سرعت سایت دارد و اس اس ال بیشتر برای سایت هایی که کاربرگیری میکنند و در محل ورود و خرو کاربر معمولا نصب میگردد.
و سوما اگر واقعا نیاز به اس اس ال دارید میتوانید از افزونه lets encrypt استفاده نمایید.

Davar.Online
December 24th, 2017, 04:51
ssl کند میشه استفاده نکنید منابع سرور رو هم از بین میبره اگر نیاز ندارید استفاده نکنید.

:Hamed:
January 4th, 2018, 00:11
سلام ؛ وقت بخیر
سایت های سابقه دار در زمینه موزیک بیشترشون از ssl استفاده میکنند
با احترام.