ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی درگاه Hastipay

usharjing
October 27th, 2017, 20:41
درگاه هستی پی آماده ارائه خدمات به تمامی وبمسترهای گرامی میباشد

لطفا قبل از عضویت حتما با مدیریت سایت از طریق آی دی تلگرام زیر در تماس باشید
Upal_admin@
(https://t.me/upal_admin)

www.Upal.xyz (http://upal.xyz)

armin.rf
October 27th, 2017, 22:51

Home2dev@

www.Hastipay.org

در ابتدا ارزو موفقیت دارم براتون فقط بهتر نبود کمی توضیحات در خصوص هدف گذاری هاتون + سیاست های مجموعه + قوانین خاص و ..... بزارید ؟ قالب هم اصلا مناسب فعالیت نیست و حتی درست طراحی نشده

اگر تمایل داشتید با ایدی @asit_sup در ارتباط باشید برای قالب جدید

Sajjad331
October 28th, 2017, 00:57

Home2dev@

www.Hastipay.org

آروزی پیشرفت و موفقیت دارم براتون
ولی دوست عزیز بهتر نبود کمی در مورد سیاست های کاری و قوانین و تعرفه هاتون می نوشتید
و همین طور ظاهر سایتتون مناسب این کار نیست
چون متاسفانه الان وضعیت جوری شده که به درگاه های واسط اعتمادی نیست و سخت میشه درگاهی مطمئن پیدا کرد .

usharjing
October 28th, 2017, 03:37
با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
ممنون از انتقادات مفید و سازنده اتون
در مورت قالب سایت چون تازه سایت راه اندازی شده بود هنوز به قالب نرسیده بودم و الان تازه کارهای قالب به اتمام رسیده که از نظر خودم در حدی هست که بشه باهاش کار کرد ظاهر قالب برام اهمیتی نداره چون بسیاری از سایتهایی که امثال من کاربر و وبمستر رو به زمین زدند و پول مارو بردند ظاهری چشم نواز و دل فریب داشتند
تنها هدف و سیاست کاری بنده خدمت رسانی به وبمسترهای عزیز که در طی این دو سال اخیر که با بسیاری از درگاها کار کردم و بابسیاری هم دچار مشکل شده ام کاملا میدانم که چگونه باید از پس این مشکلات برآمد تا هم خریدار راضی باشد و هم وبمستر دچار مشکل نشود
هدف اصلی من حفظ حقوق وبمسترها میباشد

natallli
October 28th, 2017, 11:28
به وی پی ان سرویس میدی

dertgtr
October 28th, 2017, 12:05
قابل توجه دوستان :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=192380

چه تضمینی هست که شما هم مثل درگاه بالا یهو .... نشید ؟ البته جسارت نباشه ولی دیگه من حساسیت گرفتم از بس درگاه جدید میاد و میره و پول کاربرهای بیچاره .... میشه جسارت نباشه !

almandata
October 28th, 2017, 12:08
قابل توجه دوستان :

چه تضمینی هست که شما هم مثل درگاه بالا یهو .... نشید ؟ البته جسارت نباشه ولی دیگه من حساسیت گرفتم از بس درگاه جدید میاد و میره و پول کاربرهای بیچاره .... میشه جسارت نباشه !

50 درصد کسایی که یهو میرن مشکل قضایی براشون پیش میاد و حسابشون بسته میشه

dertgtr
October 28th, 2017, 12:15

بله متوجه هستم مثل قضیه سیباپال که قضیه قضایی داشت ولی این وسط همیشه ضربه اصلی به کاربر میرسه باید یه راهی باشه که این مورد حل بشه .

pardazpay
October 28th, 2017, 12:20
آرزوی موفقیت برای شما

usharjing
October 28th, 2017, 12:22
به وی پی ان سرویس میدی

با سلام لطفا از طریق تلگرام پشتیبانی سایت این موضوع را پیگیری نمایید

- - - Updated - - -

قابل توجه دوستان :

سلام دوست عزیز تقریبا جوابتون رو یکی از بزرگواران توی تاپیک داد در ادامه باید بگم که اولا سایت بی نام و نشون نیست و اگه ملاحضه بفرمایید آدرس و شماره تماس ثابت گذاشتم که کاربر خیالش راحتتر باشه و اینکه اکثر این درگاههایی که دچار مشکل میشن بخاطر کارکردن با سایاهای قمار و شرطبندی به این روز می افتند در ضمن من هم یکی هستم مثل شماها بارها و بارها پول بنده هم خورده شده و توی این مدت بالای پنج میلیون ضرر کردم واسه همین این درگاه رو راه انداختم تا پولم رو دیگه کسی نخوره اگر هم دوستانی نیاز به درگاه داشتند و به بنده افتخار همکاری دادند بنده درخدمتشون هستم

natallli
October 29th, 2017, 10:32
به وی پی ان سرویس میدی

میدی یا نمیدی

MJmoonwalk
October 29th, 2017, 11:04

دوست عزیز چجور مشکلات قضایی ممکنه پیش بیاد برای درگاه بیشتر توضیح بدین. ممنون

natallli
October 29th, 2017, 11:22

چرا سعال من رو جواب نمیدید

MJmoonwalk
October 29th, 2017, 11:54
چرا سعال من رو جواب نمیدید
اینجا که جواب نمیدن. شما هم نیازی نیست مستقیم برای کاری که داری انجام میدی درگاه بگیری. یک هاستینگ یا فروشگاه ساده ایجاد کن درگاه رو بگیر هر استفاده ای خواستی بکن. فقط بهانه دست مدیریت درگاه های واسط نده که حسابت رو مسدود کنن و پول رو ندن.

usharjing
October 29th, 2017, 12:08
میدی یا نمیدی

تلگرام مراجعه کنید

natallli
October 29th, 2017, 12:12
اینجا که جواب نمیدن. شما هم نیازی نیست مستقیم برای کاری که داری انجام میدی درگاه بگیری. یک هاستینگ یا فروشگاه ساده ایجاد کن درگاه رو بگیر هر استفاده ای خواستی بکن. فقط بهانه دست مدیریت درگاه های واسط نده که حسابت رو مسدود کنن و پول رو ندن.

جنگ اول از سلح آخر بهتر هست

usharjing
October 29th, 2017, 12:18
جنگ اول از سلح آخر بهتر هست

الان جوابت رو گرفتی

natallli
October 29th, 2017, 13:16
بله میدیم ما به همه سرویس میدیم جز یکسری از کسب و کارهای خاص

خاس ها چی هست که بهش سرویس نمیدی

almandata
October 29th, 2017, 13:23

همه چی واضح هستش یه کم پرس و جو کنید دوستان بهتون میگن ! تو این انجمن اونم بصورت عمومی هیچکس نمیاد ضد قانون حرف بزنه @-)

- - - Updated - - -

خاس ها چی هست که بهش سرویس نمیدی

خدایی هدفت از تخریب همکارات چیه ؟

میخوای به کجا برسی ؟

natallli
October 29th, 2017, 13:44
همه چی واضح هستش یه کم پرس و جو کنید دوستان بهتون میگن ! تو این انجمن اونم بصورت عمومی هیچکس نمیاد ضد قانون حرف بزنه @-)

- - - Updated - - -

خدایی هدفت از تخریب همکارات چیه ؟

میخوای به کجا برسی ؟

میخوام برای سایت خاس استفاده کنم
شما راه هل داری

usharjing
October 29th, 2017, 14:37
شما راه هل داری

به تلگرام من مراجعه کن
https://t.me/upal_adminhttps://t.me/upal_admin

Jolge
October 29th, 2017, 19:42
به تلگرام من مراجعه کن
Clash2home@
به نظر من ایشون می خواد ازت بشنوه که به وی پی ان درگاه می دی تا بعد ازش سو استفاده کنه

refigh
November 27th, 2017, 21:30
شما راه هل داری
تومریضی به مولا از صبح هر چی تاپیک چک میکنم شما اسپم زدی بابا چیکارداری دنبال چی هستی؟

ادمین این شخص چرا بیرون نمیکنه

armin.rf
November 28th, 2017, 00:54
با آرزوی موفقیت برای استارتر بزرگوار

تومریضی به مولا از صبح هر چی تاپیک چک میکنم شما اسپم زدی بابا چیکارداری دنبال چی هستی؟

ادبیات و نگارشش به شدت ذهن و آزار میده
خیلی بده ادم بقیه رو بلانسبت خر فرض کنه

refigh
November 28th, 2017, 17:52
دقیقا نمیدونم کدام یوزر است
ولی هر شخصی است فقط داره تخریب میکنه

natallli
November 28th, 2017, 23:21

لتفا توحین نکنین
و اجازه بدین خود ساحب سایت جواب بدن

MJmoonwalk
November 28th, 2017, 23:48
این کاربر کامل مشخصه داره تخریب انجام میده و اسپم میزنه! جالبه مدیر انجمن اصلا باهاش برخورد نمیکنه! پارتیش کلفته انگار

usharjing
December 8th, 2017, 01:44
این کاربر کامل مشخصه داره تخریب انجام میده و اسپم میزنه! جالبه مدیر انجمن اصلا باهاش برخورد نمیکنه! پارتیش کلفته انگار

کی داره اسپم میزنه برادر

farshid17
December 8th, 2017, 02:59
لتفا توحین نکنین
و اجازه بدین خود ساحب سایت جواب بدن
ایشون کاملا مشخص هست داره اسپم یا سواد نداره ولی به احتمال زیاد دنبال درگیری هست.

واینکه دوست عزیز من درگاه شما چندین سایت غیر مجاز به خصوص v.p.n زیاد دیدم سایت فیلم هم همین طور کمی خطرناک هست برای کسب کار های که غیر مجاز نیستن و پولشون نمیخوان بلوکه بشه

usharjing
December 8th, 2017, 11:21
ایشون کاملا مشخص هست داره اسپم یا سواد نداره ولی به احتمال زیاد دنبال درگیری هست.

جانم داداش درگاه من رو کجا زیاد دیدی آدرس سایتهایی که دارند از بنده درگاه میگیرن برای v.p.n و فیلم و غیر رو همینجا اعلام کن تا باهاشون برخورد کنم و دوم اینکه لطفا روی پسوند دامنه ها یک مقدار بیشتر دقت کن هر گردی همیشه گردو از آب در نمیاد

refigh
December 19th, 2017, 11:47
سلام
درگاه جم شده یا تغیر دامین دادید ؟؟؟

refigh
December 22nd, 2017, 18:45
هستی پی ادمین نداره ؟؟
در حال حاضر پول خیلی از دوستان نزد شما شما گیره یه روز بهونه اینو آوردید که همزمان بانک سامان بانک ملت و یک بانک دیگه بدون هیچ اخطار اومده تمام حساب های شما را بلوکه کردن و قضیه قضایی کردن ما نفهمیدیم چطور ممکنه از بعد از ظهر یک روز تا صبح روز بعد در ساعات غیر رسمی چطور این سه بانک باهم مسدود کردن
و در آخرین اطلاعیه فرمودید بدلیل حملات دیداس دامین تغیر میدید که الان یک هفته است گیر تغیر دامین هستید در حالیکه تغیر دامین طی چند ساعت میشه انجام داد و این خودش یه بهونه مسخره است چون کسی که اتک میزنه دامین جدید هم خیلی راحت میتونه بزنه
دوست گرامی اگه شفاف سازی نکنید براتون گران تمام خواهد شد