PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای Cannot connect to the server هنگام لاگین کردن و وردود به ناحیه کابری ای نماد

1wp.ir
October 27th, 2017, 05:57
سلام و عرض ادب.

مشکل اینجاست که توی این چند روز هر وقت و هز زمان از روز دارم سعی می کنم وارد ای نماد بشم این خطا رو میده . Cannot connect to the server.
الان چند روزی هست به امید اینکه مشکل حل بشه دارم صبر می کنم اما مشکل هنوز پابرجاست. من حتی برای یکی از دوستان دیگه ام توی ای نماد ثبت نام کردم اما نمیتونم وارد قسمت مشخصات و معرفی وب سایت بشم. می خواستم بپرسم این مشکل عدم ورود به ای نماد سراسری هست یا فقط برای من هست؟
بعد سایتی که باید به هزاران وب سایت دیگه سرویس بده یه پشتیبانی آنلاین نداره که واقعا جای تاسفه.

ممنون و سپاسگزارم

mre
October 27th, 2017, 10:04
سلام
منم الآن چک کردم متاسفانه این مشکل وجود داره

گلپا هاست
October 27th, 2017, 10:10
نه برای بنده مشکلی نیست
****** تنظیم نکردید

1wp.ir
October 27th, 2017, 18:12
نه برای بنده مشکلی نیست
****** تنظیم نکردید

نه از چیزی استفاده نمی کنم . الان چند روز هست . ممکن هست به خاطر استافاده از اینترنت سرویس دهنده خاص باشه چون من از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم. اتفاقا آی پی که باهاش به اینترنت وصل هست ای پی ایران هست.

kima
October 28th, 2017, 17:07
واقعا خاک بر سرشون
درگاه اینترنتی من رو قزع کردن و گفتن به خاطر اینماد هست
سایت کامل تعطیل شده و الان هم که دارم اینماد رو راه میندازم یک هفته ست این پیغام رو میده و وارد نمیشه
پشتیبانی تلفنیشون هم که کامل تعطیله

Reza G
October 28th, 2017, 19:16
برای من هم 5-6 روزی هست که همین خطا رو میده و نمی تونم تمدید کنم.

Raspberry PI
October 28th, 2017, 20:24
واقعا خاک بر سرشون
درگاه اینترنتی من رو قزع کردن و گفتن به خاطر اینماد هست
سایت کامل تعطیل شده و الان هم که دارم اینماد رو راه میندازم یک هفته ست این پیغام رو میده و وارد نمیشه
پشتیبانی تلفنیشون هم که کامل تعطیله

دوست گرامی کمی ادبیات بهتری استفاده کنید
ظاهرا چند روزی هست مشکل داره

natallli
October 29th, 2017, 10:45

معدب باشن مشکل درگاه قطع شدش حل میشه

MJmoonwalk
October 29th, 2017, 10:47
وقتی بی سواد پارتی دار ژن خوب با سهمیه و سابقه فعالیت های مسجد محل میان سرکار همین میشه.

kima
October 29th, 2017, 11:39

دوست عزیز یک ارگان مهم خدماتی که هم بودجه دولتی داره هم از کاربرهاش پول میگیره ده روزه قطع بودنش هیچ توجیهی نداره جز بی اهمیتی به کاربرهاش
من الان دو هفته هست درگاه هم قطع شده و واضحا علاوه بر زیر سوال رفتن اعتبار سایتم دارم ضرر میدم
اینکه درگاه رو قطع کردن دلیلش رو موجه میدونم اما اینکه 10 روزه وب سایتشون بدون دلیل مشکل داره و روند کار من متوقف شده کاملا غیر موجه
پشتیبانی تلفنیشون هم که مدت زمان زیادی هست قطع شده

shivahost
October 29th, 2017, 12:42
بعد طرف اینجا تاپیک زده: پشتیبانی 24 ساعت واقعی کی داره!

limpi
October 29th, 2017, 16:12
متاسفانه این مشکل رو ماهم داشتیم و الان معطلیم که سایتشون درست بشه و معلوم هم نیست که کی این کار صورت بگیره...

kima
October 30th, 2017, 11:17
من که کماکان روزی 10 بار دارم تست می کنم و تا الان نتیجه منفی بوده
تلفن هاشونم که قعطه