توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مجازی از هتزنر
eh3an2010
October 24th, 2017, 18:23
سلام
من میخواهم با اکانت مستقیم خودم در هتزنر خرید انجام دهم (خرید بدون واسطه)
الان نمایندگی دارم و با whm کار میکنم ولی دیگه خسته شدم از نمایندگی!
اینم بگم کارم هاستینگ نیست طراحی هست و برای مشتریان خودم
یک سرور مجازی میخاستم بگیرم که بتوانم روی آن whm داشته باشم که به مشتریام هاست بدهم و بک آپ گیری هم داشته باشم یا نمایندگی هاست (میدونم whm قسمت بک آپ گیری را دارد) امنیتش هم خوب باشد (روی whm ماژول امنیتی نصب کنم)
مساله اصلی این است که لینوکس و دستورات آن را زیاد بلد نیستم و میخاهم از هتزنر یک سرور مجازی با cpanel , whm بگیرم و قسمت بک آپ و امنیت را تنظیم کنم
الان از قسمت سرور مجازی
https://www.hetzner.de/virtual-server
پلن CX40 را با جزئیات صفحه سفارش :
Operating systems with preinstalled management software
CentOS 7.4 + cPanel
و
cPanel (price (monthly): 29.90 € / Setup (once): 0.00 €)
بگیرم اوکی است ؟
جوری که بتونم به whmcs وصلش کنم و هاست ها اتوماتیک خریداری بشود (روی نمایندگی الان اینطوری دارم)
هر کسی کمکم کند حتما لطفش را جبران میکنم .
bakuryu
October 24th, 2017, 18:51
شما وقتی سفارش بدید از هتزنر سرور خام تحویل میگیرید ، که باید درخواست لارا کنید از پشتیبانی از طریق تیکت ، سپس به کنسول وصل شید و سیستم عامل مورد نظرتون را نصب کنید (سنتواس) و بعد سی پنل نصب کنید و سپس کانفیگ انجام بدید
اینکار هارا میتونید انجام بدید ؟
و اینکه پنل ترجیحا در آلمان باید معتبر باشه که بعدا مشکلی نخورید
اینکه شخص دیگری که پنلش معتبر هست پرداخت کنه و سرورتون براتون بخره چرا شکل دارید ؟
eh3an2010
October 24th, 2017, 18:55
چون در اکانت خودم هم باید برای مشتریام بتونم سرور مجازی یا اختصاصی بگیرم
شما میگید باید خودم نصب cpanel whm . centos را انجام بدم ولی نوشته
CentOS 7.4 + cPanel
مگر اینطور نیست که نصب میکنند و تحویل میدهد ؟
arminkit1
October 24th, 2017, 20:16
با سلام خدمتتون
این سرور مجازی با نصب خالی whm cpanel به شما تحویل میدن.
نیاز به یه هزینه لایسنس ماهانه دارید در کنارش پس از نصب تازه کارتون برای کانفیگ سی پنل و کانفیگ های امنیتی شروع میشه و نگهداریش برای بعد ها
اگر مبتدی هستید در این زمینه از نظر من سراغش نرید که به مشکلاتی بخورید باید کلی دنبال اینو اون باشید یا این سایتو اون سایت
mre
October 24th, 2017, 21:05
من خودم هم طراح هستم و چند باری زده به سرم برم سرور بگیرم و خودم انجام بدم
ولی هرچی بیشتر تحقیق کردم بیشتر پشیمون شدم، چون به نظر من اگر شما بخواید سرور خیلی حرفه ای داشته باشید باید کار طراحی و کدنویسی رو بزارید کنار و بچسبید به سرور، هزینه های زیاد لایسنس های مختلف به کنار، زمان و دانش مورد نیاز کانفیگ سرور خودش کلی دردسر داره
به نظر من از جای خیلی معتبر نمایندگی بگیرید کارتون راه میفته، مگر اینکه تنظیمات خیلی خفن بخواید که مجبور باشید از سرور خودتون استفاده کنید
قطعا دوستان حرفه ای که سرور ارائه میدن سالها تجربه دارن و دانشش رو دارن، فقط باز میگم در خرید خیلی خیلی خیلی دقت کنید که حتما از جای مطمئن سرویس بگیرید
موفق باشید
TeraServerCo
October 24th, 2017, 23:35
با سلام در صورت تمایل در تلگرام با بنده در ارتباط باشید تا مشاوره های لازم را خدمت شما بدهم و راهکار های ممکن
شما درکل به سرور مدیریت شده نیاز دارید حال چه در پنل خودتان چه ما اما باید مدیریت سرور را به شخص دیگری واگذار کنید ما 0 تا 100 این قضیه را پشتیبانی میکنیم از تهیه مستقیم سرور گرفته تا مدیریت سرور با هزینه های معقول
منتظر تماس شما هستیم
Raspberry PI
October 25th, 2017, 03:24
اگر کارتون طراحی هست شدیدا توصیه میشه دنبال مدیریت سرور نرید مگه اینکه کلا شخصی در کنار خودتون داشته باشید که مدیریت سرور بر عهده بگیره
مدیریت سرور دردسر های خودش داره که گاهی باعث میشه شما چند روز درگیر اون باشید و طبیعتا از سایر کارهاتون عقب میمونین
در هر صورت اگه تمایل به این کار دارید باید مراحلی که دوستان اشاره کردن طی کنین
برای راه اندازی و کانفیگ سرور می تونین با ما در ارتباط باشین
bakuryu
October 25th, 2017, 11:17
چون در اکانت خودم هم باید برای مشتریام بتونم سرور مجازی یا اختصاصی بگیرم
شما میگید باید خودم نصب cpanel whm . centos را انجام بدم ولی نوشته
CentOS 7.4 + cPanel
مگر اینطور نیست که نصب میکنند و تحویل میدهد ؟
تماما در باید هزینه پرداخت کنید با این روش
حتی هتزنر برای وصل کردن فلش برای اینکه سیستم عامل نصب کنید هم هزینه میگیره ، مگر اینکه لارا شدیدا مشكل داشته باشه
بهتون پیشنهاد میکنم سرور را از پنل دیگران تهیه کنید ، چون تجربه این کار ندارید و شرایطشم ندارید باتوجه به سمتی که فعالیت میکنید ، چون به مشکلات زیادی مواجه خواهید شد