PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور یا هاست جدا برای دیتابیس

hoka
October 21st, 2017, 15:10
سلام دوستان

عزیزان من یه سایتی دارم که خیلی دیتابیسش حجیم و سنگین هست

آیا به نظرتون کار درستی هست که فقط برای دیتابیس یه سرور بگیرم ( که دیگه هزینه ی لایسنس هارو ندم ) و دیتابیسم رو روی اون ران کنم ولی وب سرویس و فایل هام رو همون هاستم باشه ؟

AMIB
October 21st, 2017, 20:13
برای کارهای سنگین این کار حتما باید انجام بشه
حتی اگر سنگین‌تر هم بشه ممکنه لازم باشه چند سرور برای پایگاه داده تهیه کنید و همه با هم به صورت موازی فعالیت کنند
اینکه سرعت دسترسی از سرور اصلی به سرور پایگاه داده چقدر باشه، هم اهمیت زیادی داره
سیستم‌های پایگاه داده هر چقدر حافظه بیشتری داشته باشن و اگر تنظیمات لازم رو هم روی اون‌ها انجام بدید تا بتونه از این حافظه به درستی استفاده کنی، سرعت عملکرد شما افزایش پیدا می‌کنه

farhadhelix
October 21st, 2017, 21:18
سلام دوستان

آیا به نظرتون کار درستی هست که فقط برای دیتابیس یه سرور بگیرم ( که دیگه هزینه ی لایسنس هارو ندم ) و دیتابیسم رو روی اون ران کنم ولی وب سرویس و فایل هام رو همون هاستم باشه ؟

سلام

بله میتونید این کار رو انجام بدید

اگر دیتابیس سنگینی دارید و پردازش بالایی روش انجام میشه بهتره سرور مجازی بگیرید و هاست رو متصل کنید بهش خیلی هم خوب

bigcowboy
October 21st, 2017, 21:49
دوستانی که این کارو پیشنهاد میدن آیا تابحال در عمل این کارو کردند ؟

اما پاسخ سوال شما اینه که بله mysql و خیلی دیتابیس های دیگه قابلیت ریموت دارند یعنی شما میتونید دیتابیس رو روی یک سرور جدا داشته باشید
اما در عمل این کار برای وبسایت یک کار بیهودس ! چرا که سرعت اجرای کوئری ها به طرز محسوسی پایین میاد !
به طور مثلا شما وقتی یک کوئری به صورت لوکال اجرا میکنید با سیستم های امروزی 0.004 ثانیه اجرا میشه که این یک عدد خیلی خیلی کوچیکه ولی وقتی ریموت باشید سرعت شبکه ، و اگه از دامین بجای آی پی استفاده کنید سرعت dns تاخیر خیلی محسوسی ایجاد میکنه و در عمل بجای اینکه سرعت افزایش پیدا کنه کاهش پیدا میکنه
حتی اگه شما 6 میلیون رکورد هم توی دیتابیس داشته باشید باز هم بهتر اینه که شما برنامه و دیتابیس رو کنار هم در یک سرور داشته باشید ...
در نتیجه به فکر ارتقای کلی سرور باشید ...

bakuryu
October 22nd, 2017, 12:29
سنگین که میفرمایید دقیقا به چی میزان ؟

بنده پیشنهاد میکنم اینکار انجام ندید ، به مشکلات دیگه ای مواجه خواهید شد

AMIB
October 22nd, 2017, 12:41
دوستانی که پیشنهاد می‌کنند، استفاده از سرور جداگانه برای پایگاه داده کار نادرستی هست،
مشخصه که تخصصی در نرم‌افزار ندارند

از یک جایی به بعد امکان نگهداری پایگاه داده و سایت روی یک سرور دیگه وجود نداره
حتی شرکت‌هایی مثل گوگل سرویس پایگاه داده ابری ارائه می‌دهند
پایگاه داده اینقدر می‌تونه سنگین بشه که حتی شاید لازم باشه ده‌ها سرور جداگانه فقط برای پایگاه داده تهیه بشه

آشنایی با سرویس Cloud Spanner گوگل (http://rokaweb.ir/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-cloud-spanner-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7/)

farhadhelix
October 22nd, 2017, 14:06
دوستانی که پیشنهاد می‌کنند، استفاده از سرور جداگانه برای پایگاه داده کار نادرستی هست،
مشخصه که تخصصی در نرم‌افزار ندارند

از یک جایی به بعد امکان نگهداری پایگاه داده و سایت روی یک سرور دیگه وجود نداره
حتی شرکت‌هایی مثل گوگل سرویس پایگاه داده ابری ارائه می‌دهند
پایگاه داده اینقدر می‌تونه سنگین بشه که حتی شاید لازم باشه ده‌ها سرور جداگانه فقط برای پایگاه داده تهیه بشه

آشنایی با سرویس Cloud Spanner گوگل (http://rokaweb.ir/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-cloud-spanner-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7/)

وقتی دیتابیست سنگینی که دوستمون میگم حدود 200 گیگ باشه گرفتن هاست پر سرعت و ... براشون مقرون به صرفه نیست.

اگر هزینه مشکلی نباشه قطعا به دلیل کاهش پینگ و سرعت لود کنار هم باشن دیتابیس و درخواست دهنده قطعا مناسب تره.

اما میشه تا حدود قابل قبولی این میزان لتنسی رو کم کرد و لود رو افزایش داد . مثل کنار هم بودن سرور مربوط به دیتابیس و سرور هاست در یک شبکه و سابنت و استفاده از ای پی لوکال جهت برقراری ارتباط بین این 2 .

اما باید کامل بررسی بشه که چه میزان دیتابیس دارند کاربر عزیز و چه میزان ارجا به دیتابیس صورت میگیره در هر فراخوانی و چه هزینه ای میخواهند بکنند.

موفق باشید

Ashkankamangar.ir
October 22nd, 2017, 16:38
از لحاظ به صرفه بودن به نظر من بهتره سایت و دیتابیس رو هر جفتشو ببرید روی یک سرور مجازی با بالا رفتن فشار هم ببرید روی سرور اختصاصی در آخر بله میتونید این دو رو جدا کنید ولی خب قطعا فعلا مشکلی نداره روی یک سرور باشند

Genral X2
October 22nd, 2017, 18:57
برای کارهای سنگین این کار حتما باید انجام بشه
حتی اگر سنگین‌تر هم بشه ممکنه لازم باشه چند سرور برای پایگاه داده تهیه کنید و همه با هم به صورت موازی فعالیت کنند
اینکه سرعت دسترسی از سرور اصلی به سرور پایگاه داده چقدر باشه، هم اهمیت زیادی داره
سیستم‌های پایگاه داده هر چقدر حافظه بیشتری داشته باشن و اگر تنظیمات لازم رو هم روی اون‌ها انجام بدید تا بتونه از این حافظه به درستی استفاده کنی، سرعت عملکرد شما افزایش پیدا می‌کنه

با سلام

ببخشید دوست عزیز راجب موازی بستن دیتابیس میشه یه توضیع کوچولو بدید ؟

بعد یکی از دیتابیس ها مشکلی براشون پیش بیاد چی ؟! کلا داون میشن ؟

سوال بعدی هم اینکه تو سرعت مشکل پیش نمیاد ؟! یه سرور یه کم کمکاری کنند

AMIB
October 22nd, 2017, 20:17
تنظیمات پایگاه داده یک تخصص جداگانه هست. چیزی نیست که اینجا بشه توضیح کامل داد
خیلی روش‌ها و خیلی ابزارهای متفاوت هم داره

در ساده‌ترین حالت، با دو سرور پایگاه داده، اطلاعات در یک پایگاه ذخیره می‌شه و از یکی دیگر خوانده می‌شه این روش همیشه قابل استفاده نیست
در زمان‌های منظم هم اطلاعات ذخیره شده، به صورت دسته‌ای و با سرعت بالا به سرور دیگه منتقل می‌شه

یک حالت ساده دیگه اینه که اطلاعات روی یک سرور ذخیره می‌شن و اون سرور اطلاعات رو فوری در سرورهای دیگه هم کپی می‌کنه
خواندن اطلاعات هم از هر محلی می‌تونه انجام بشه تا بار تقسیم بشه.

ممکنه ذخیره‌سازی به صورت موازی روی چند سرور انجام بشه.
مثل کاری که گوگل انجام می‌ده
گوگل هزاران سرور مختلف داره که هر کدوم بخشی از اینترنت رو پیمایش می‌کنند و وقتی که شما دنبال یک عبارت می‌گردید، صدها سرور همزمان جستجو رو انجام می‌دهند و همه نتیجه‌های پیدا شده رو به یک سرور مرکزی می‌فرستند و آنجام تجمیع و نمایش داده می‌شه

حالت‌های زیاد دیگه‌ای هم هست که بسته به نیاز حتی ممکنه حالت اختصاصی طراحی و پیاده‌سازی بشه
در این حالت‌ها، ممکنه از چند سیستم ذخیره‌سازی مختلف مثل حافظه، پایگاه داده، دیسک سخت، و ... استفاده بشه

این موارد به بررسی کامل نیازها و آشنایی کافی با زیرساخت‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و تهیه پشتیبان داره

با سلام

ببخشید دوست عزیز راجب موازی بستن دیتابیس میشه یه توضیع کوچولو بدید ؟

بعد یکی از دیتابیس ها مشکلی براشون پیش بیاد چی ؟! کلا داون میشن ؟

سوال بعدی هم اینکه تو سرعت مشکل پیش نمیاد ؟! یه سرور یه کم کمکاری کنند

Farid Saadat
October 23rd, 2017, 00:22

اما پاسخ سوال شما اینه که بله mysql و خیلی دیتابیس های دیگه قابلیت ریموت دارند یعنی شما میتونید دیتابیس رو روی یک سرور جدا داشته باشید
اما در عمل این کار برای وبسایت یک کار بیهودس ! چرا که سرعت اجرای کوئری ها به طرز محسوسی پایین میاد !
به طور مثلا شما وقتی یک کوئری به صورت لوکال اجرا میکنید با سیستم های امروزی 0.004 ثانیه اجرا میشه که این یک عدد خیلی خیلی کوچیکه ولی وقتی ریموت باشید سرعت شبکه ، و اگه از دامین بجای آی پی استفاده کنید سرعت dns تاخیر خیلی محسوسی ایجاد میکنه و در عمل بجای اینکه سرعت افزایش پیدا کنه کاهش پیدا میکنه
حتی اگه شما 6 میلیون رکورد هم توی دیتابیس داشته باشید باز هم بهتر اینه که شما برنامه و دیتابیس رو کنار هم در یک سرور داشته باشید ...
سلام،
در صورت تمایل در ارتباط باشید، راهکار های خوبی دریافت خواهید کرد.

با احترام.

Raspberry PI
October 23rd, 2017, 02:18

بله انجام شده و موفقیت آمیز بوده
شدیدا برای دستابیس های حجیم توصیه میشه
شما فاکتور های مهمتری باید توجه کنید

Alt+F4
October 23rd, 2017, 02:52
سلام دوستان

سلام
نوع پایگاه داده چیست؟
آیا حجیم بودن دیتابیس در عملکرد سایت شما اشکال ایجاد میکند؟
پایگاه داده اسمش روش هست،و برای نگه داری داده هاست،و حجیم بودن اطلاعات درونش باعث کندی پاسخدهی نمی شود،مگر حجم زیاد از اطلاعات را فرابخوانید.

hoka
October 24th, 2017, 16:06
سلام خدمت همه ی دوستان

دیتابیس بنده دیتابیس وردپرس هست که چند تیبل 200 هزار خطی داره ولی مهم تر از همه این هست که سایت بسیار پربازدید هست . 200 ایران هستش

برای همین خواستم اگر که بشه دیتابیس رو یه سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم و فایل هارو روی یک هاست پربازدید ران کنم که هزینه ها هم کم بشه

AMIB
October 24th, 2017, 17:32
حجم اطلاعات شما اونقدر نیست که نشه با یک سرور بهش پاسخ داد
اگر روی بهینه‌سازی افزونه‌ها و قالب سایت کار کنید، با یک سرور نه چندان خاص می‌شه با سرعت بالا به نیازهاتون پاسخ بدید

البته وردپرس برای سایتی با بازدید خیلی بالا مناسب نیست و اگر کارتون رو به پیشرفته دیر یا زود بهتره که سایت رو به صورت اختصاصی توسعه بدید
همون طور که چند نمونه سایت مشابه و پربازدید دیگه این کار رو انجام دادند

سلام خدمت همه ی دوستان

دیتابیس بنده دیتابیس وردپرس هست که چند تیبل 200 هزار خطی داره ولی مهم تر از همه این هست که سایت بسیار پربازدید هست . 200 ایران هستش

برای همین خواستم اگر که بشه دیتابیس رو یه سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم و فایل هارو روی یک هاست پربازدید ران کنم که هزینه ها هم کم بشه

Amlaaki
October 24th, 2017, 21:05
توضیحات کاملتری بدین در مورد حجم table ها + اینکه مقدار میانگین هر row در هر table چه سایزی هست و چه نوع هست ؟ longtext - bin ... ؟

با کانفیگ درست + نصب ماژول های نیمه اختصاصی کش میتونم کارتونو روی سرور با منابع پایین راه بندازم .

دقیقا باید برام روشن کنید که چه نوع داده هایی توی دیتابیستون دارین .

شخصی : من الان روی یک سرور مجازی با رم 16 دارم یک سایت با دیتابیس با حجم 400 گیگ رو میزبان میکنم و ...

M.Abooali
October 27th, 2017, 12:23
وردپرس قاتل سایت های بزرگ که حرفه ای مدیریت نشده اند !

اشتباه شما این است که یک سایت وردپرسی با این بزرگی دارید. ساختار cms وردپرس برای سایت های سنگین و بزرگ اصلا مناسب نیست.

اگر هدفگذاری بلند مدت روی پروژه و سایت خود دارید، پیش از هر چیز به فکر داشتن اسکریپت بهینه تری برای مجموعه خود باشید مطمئنا باشید حجم دیتابیس شما بسیار کمتر خواهد شد. عملکرد سیستم کلی شما نیز بهینه تر خواهد بود.

با این وجود در خصوص خود سوال،

متد ریموت دیتابیس امکان پذیر است (به شرط وجود شبکه پر سرعت بین سرورها) و البته تنظیمات صحیح جهت انکرایپت کردن دیتای تبادلی تا مشکلات امنیتی براتون به همراه نداشته باشد.