PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب ربات cli در سرور ویندوز

dlsa
October 20th, 2017, 18:44
سلام
ممنون میشم یکی بیاد اموزش نصب ربات تلگرام و در سرور ویندوز قرار بده:77:

Genral X2
October 21st, 2017, 00:27
سلام
ممنون میشم یکی بیاد اموزش نصب این ربات و در سرور ویندوز قرار بده:77:

با سلام ربات cli فک کنم ربات تلگرام باشه و حتما باید ابونتو داشته باشید دوست عزیز فک نکنم به هییییچ وجه روی ویندوز بالا بیاد

dlsa
October 22nd, 2017, 09:46
سلام
من اطلاع درستی ندارم
اما شنیدم میشه و همچنین گیت هاب برنامه ای برای ویندوز ساخته که خیلی شبیه ترمینال ssh هست

Genral X2
October 22nd, 2017, 10:57
سلام
من اطلاع درستی ندارم
اما شنیدم میشه و همچنین گیت هاب برنامه ای برای ویندوز ساخته که خیلی شبیه ترمینال ssh هست

شبیه با کارای خیلی فرق می کنه دوست عزیز

dlsa
October 22nd, 2017, 11:01
پس به هیچ روشی نمیشه این رباتهای تبچی و ضد لینک و...که داخل سرور لینوکس نصب میشه رو تو سرور ویندوز نصب کرد؟

bakuryu
October 22nd, 2017, 11:03
سلام
من اطلاع درستی ندارم

لطفا ترمینال که میفرمایید را لینکش را بدید چک کنم

Genral X2
October 22nd, 2017, 13:06
پس به هیچ روشی نمیشه این رباتهای تبچی و ضد لینک و...که داخل سرور لینوکس نصب میشه رو تو سرور ویندوز نصب کرد؟

خیر فکر نکنم نمیشه یه ابونتو تهیه کنید و اقدام به نصب ربات ها کنید در ضمن ربات ضدلینک و تبچی روی سرور خودم هست در صورت تمایل به دریافت می تونید از ای دی در امضا ارتباط برقرار کنید

لطفا ترمینال که میفرمایید را لینکش را بدید چک کنم

شنیده بودیم در ویندوز 10 یه همچین قابلیتی باشه ولی خب معلوم شد همچین چیزی وجود نداشت

dlsa
October 22nd, 2017, 13:09
لینکش و پیدا نکردم
ولی داخل این لینک توضیح داده چطور یه ربات و با کامپیوتر شخصی اجرا کنی
https://stackoverflow.com/questions/42430787/where-should-i-upload-my-telegram-bots-code-to-run

- - - Updated - - -

لطفا شرایط تبچی و خصوصی بفرس برام

Genral X2
October 22nd, 2017, 13:22
لینکش و پیدا نکردم
ولی داخل این لینک توضیح داده چطور یه ربات و با کامپیوتر شخصی اجرا کنی
https://stackoverflow.com/questions/42430787/where-should-i-upload-my-telegram-bots-code-to-run

اینی که لینک دادین ربات api هست و روی هاست میاد بالا