ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد راه اندازی سایت ارائه هاست بر روی سرور اختصاصی

p3ym4n
January 6th, 2011, 12:09
با سلام خدمت همگی ، می خوام یک سایت ارائه هاست مانند پرشین گیگ و 4شیردو اینا راه اندازی کنم ، چون اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم چند تا سوال واسم پیش اومده که حتماً باید از قبل راجع بهشون بدونم :
1 - در اول از همه چه دلایلی باعث ایجاد کیفیت بهتر در ارائه هاست میشه ، یعنی مثلاً میگن سرویس فلان جا از بمان جا بهتره فرقشون تو چیه یا دلیل اختلاف قیمتشون تو چیه ؟
من چند موردو که به ذهنم میرسه میگم شما بگید درسته یا غلط : دیتاسنتری که هاست روی اونه ، کشوری که سرور در اونجاست ، پهنای باند پورت سرور ، پشتیبانی که ارائه میشه ، کنترل پنل مورد نظر یا اصلاً چیزه دیگه ای هست و کدوم مهمتره؟
2 - فکر کنید من می خوام یک سرور اختصاصی ویندوز برای ارائه هاست با هارد حدود 50 گیگ و رم و سی پی یو لازم (مقدار کافی رو شما بگید) تهیه کنم ، آیا سرور مجازی هم جوابگوی کار هست؟(با سی پنل هم می خوام کار کنم)
3 - وقتی پورت سرور من مثلاً 1 گیگابیت بر ثانیه هست ، من 128 مگابایت میتونم به کاربرام پهنای باند به صورت اشتراکی برای دانلود بدم ، ولی اگر خودم مثلاً یک فایل رو از روی یک سرور بخوام دانلود کنم ترانسفرم مثلاً حداکثر تا 10 12 مگ بر ثانیه میره ، دلیلش چیه ؟ کم بودن سرعت دانلود بخاطر کم بودن پهنای باند سرور مبدا هست ؟یا چیز دیگری ؟
4 - اگر من بخوام قسمتی از هاست رو به صورت سابسلر به کاربرام به عنوان هاست بدم باید برای اونها هم کنترل پنل ارائه بدم یا میشه یجوری بدون کنترل پنل سروتشو هم آورد که مجبور به خرید اکانت سی پنل برای کاربرام نباشم ، یا اصلاً یه کنترل پنل دیگه که رایگان هست بدم ، اگه میشه لطف کنید نام ببرید .
5 - اگه من بخوام به کاربرام اجازه استفاده از سرور به عنوان لییچ با شرایط محدود رو بدم ، آیا کاربرا می تونن خراب کاری بکنند ؟(منظورم اینه که من یه درگاهی برای کاربرا ایجاد کنم که با استفاده از آیپی سرور بتونن به سایت مورد نظر برن و فایل مورد نظرشون رو روی سرور دانلود کنن .)
در آخر با تشکر از همه و عذر خواهی از اینکه سوالام طولانی شد ، دوستان اگه نکات دیگه هم به ذهنشون میرسه یا مطالب کاربردی و مفیدی هم سراغ دارن معرفی کنن ممنون میشم .