توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتیجه تبلیغات در گوگل
hossein033
October 18th, 2017, 21:31
سلام دوستان
کسی اینجا تجربه تبلیغ کردن توی گوگل را داره؟ آیا نتیجه مثبتی روی فروشتون داشته؟ ارزش داره پول برای تبلیغات توی گوگل خرج کنیم؟
سوال بعدیم اینه که به فرض اگر ما 10 هزار کلیک بر اسای تبلیغات توی گوگل داشته باشیم بعد از این که تبلیغات را متوقف کنیم آیا این وردی ها تاثیر مثبتی توی سئوی ما داره؟ یعنی ممکنه رتبه سایت را توی گوگل بهبود ده؟
a1994n1373
October 18th, 2017, 22:18
سلام . بنظرم جواب که میده ولی با هزینه ی بالا . مثلا ماهی 3 - 4 میلیون .
behtash007
October 19th, 2017, 00:52
تبلیغات توی گوگل برای من یه تجربه خیلی بده بوده ، حتی هزینه ای که بابت تبلیغ میکنید بر نمیگرده فقط در عرض چند روز یکسری ورودی بی ثمر دارید و اعتبارتون صفر میشه ، با این حال میبینیم همیشه یک سایت همیشه اون بالاست ، شاید با هزینه کردن زیاد میتونید مدت زیادی ایندکس باشید اماه در فروش تاثیری نخواهد داشت بیشتر برای برند ها خوبه که پول اضافی دارن
bakuryu
October 19th, 2017, 12:10
تبلیغات در گوگل صرفا برای ورودی و فروش نیست دوست عزیز
وقتی شما داری به گوگل پول میدی ، تاثیر مثبتش هم در بالا اومدن سایتت هست
AMIB
October 19th, 2017, 17:36
انتخاب کلمات کلیدی مناسب که مشتریان واقعی جستجو میکنند در اثرگذاری تبلیغات گوگل اهمیت زیادی داره
برای همین باید از کسانی که در این کار تجربه کافی دارند کمک بگیرید
نه اینکه صرفا یک نفر کارت ارزی داشته باشه و براتون بره فعال کنه
میتونید با هزینه کم شروع کنید و با آزمون و خطا ببینید که چقدر برای کار شما اثر داره
اثر تبلیغات روی سئو اگر وجود داشته باشه به صورت غیرمستقیمه، یعنی مثلا اینکه بازدیدکنندگان سایت شما رو از طریق تبلیغات ببینن و بشناسن و مثلا لینک شما رو جایی پخش کنند
و از این طور اثرات
نه به صورت مستقیم که اگر تبلیغ بدید در گوگل بالا بیایید
اتفاقا برای گوگل بهتره که افرادی که پول تبلیغات میدهند همان پایین بمانند تا باز هم پول بدهند
parto_Studio
October 19th, 2017, 18:17
اگر موضوع کارتون رو بگید راحت تر میشه به شما مشاوره داد برای تبلیغات گاها بعضی محصولات روش های بهتری برای فروش بیشتر دارن .
ولی درمورد تبلیغات گوگل باید هزینه زیاد بکنید و هزینه کردن ماهانه 500-800 فایده نداره - رو سئو تاثیر مثبت داره چون شما بیشتر از بقیه سایت ها از نظر گوگل به چشم میاید و این میتونه یک نکته مثبت باشه
bia2software.ir
October 20th, 2017, 16:04
تبلیغات در گوگل با منیج خوب مثبت خواهد بود
elan
October 20th, 2017, 21:16
گرفتن بازخورد مثبت از تبلیغات گوگل بستگی به این داره که شما به چه نحوی با چه هدفی به کار گرفتید یعنی چی:
1. یک مزیتش اینه که گوگل ادرودز به شما نشون میده در زمینه کاری شما، چه کلیدواژه هایی بیشتر توسط کاربرها سرچ میشه این مسئله رو از گوگل ترند هم نمیشه فهمید چون آمار گوگل ترند یک آمار کلی هست. انتخاب مناسب کلیدواژه ها به نظر من از خود سئو و تبلیغات گوگل مهم تر هست.
2. آرشیو گوگل دیر به دیر آپدیت میشه مثلا بک لینکهای سایت رو خیلی دیر متوجه میشه اما وقتی تعداد بازدید بالا میره روبات های گوگل سایت شما رو بیشتر بررسی میکنند و همین باعث سرعت آپدیت اطلاعات سایت شما میشه. اگر در حین این که روی سئوی سایتتون کار میکنید تبلیغات گوگل رو هم انجام بدید این میتونه روی سرعت پیشرفت رتبه ی شما تاثیر گذار باشه.
3.ربات های گوگل مدت زمان حضور یک کاربر در سایت شما رو بررسی میکنه و هر چه قدر اون کاربر به صفحات مختلفی در سایت شما مراجعه کنه و تایم حضورش بیشتر باشه یک امتیاز مثبت برای سایت شما محسوب میشه. همین طور میزان بازدید. میزان بازدید چه از طریق تبلیغات گوگل باشه چه از طریق بک لینک باشه چه از طریق تایپ ادرس به شکل مستقیم باشه فرق نمیکنه در هر حال جزو المان هایی هست که گوگل برای افزایش امتیاز دومین اتوریتی شما در نظر میگیره.
4. قبل از این که از تبلیغات گوگل استفاده کنید ساختار سایتتون رو بهینه سازی کنید. منظورم این نیست روی سئوش کار کنید. ساختارش مناسب سئو باشه و بازدید کننده رو فراری نده چرا؟ اول به دلیل این که یک مواقعی هزینه کردید ولی کاربر وارد سایت میشه و به اون چیزهایی که میخواد دسترسی پیدا نمیکنه و سریع از سایت خارج میشه دوم این که اگر سایت شما ساختار مناسبی داشته باشه تبلیغات گوگل میتونه تا حدودی روی سئوی سایت تاثیر بذاره.
5. شما لازم نیست برای شروع هزینه زیادی در این زمینه صرف کنید. به اندازه چهار صد تومن. فقط ارزیابی کنید ببنید اصلا تا چه میزانی مضمون سایت شما متقاضی از طریق اینترنت داره اصلا جذب میشن یا نه یه مواقعی میبینی وارد سایت میشن اما ترجیح میدن حضوری اون محصول رو و یا خدمات رو تهیه کنند.
6.اگر از تبلیغات گوگل میخواین استفاده کنید روش های جلوگیری از کلیک های اسپم رو در سایتتون به کار بگیرید.
که شمار کلیک هاتون بی جهت افزایش پیدا نکنه و از حسابتون الکی کسر نشه یه مواقعی میبینید 200 بار در طی سه روز کلیک شده ولی یک متقاضی خدمات شما هم از توش در نیومده چرا چون بعضی هاش اسپم بوده.
این مواردی که گفتم براساس تجربیاتم بوده علمی نیست و هیچ مطلقی در ارتباط باهاش وجود نداره ممکن هست برخی موارد استنباط اشتباه من باشه.
saghezshop
October 20th, 2017, 23:38
گرفتن بازخورد مثبت از تبلیغات گوگل بستگی به این داره که شما به چه نحوی با چه هدفی به کار گرفتید یعنی چی:
1. یک مزیتش اینه که گوگل ادرودز به شما نشون میده در زمینه کاری شما، چه کلیدواژه هایی بیشتر توسط کاربرها سرچ میشه این مسئله رو از گوگل ترند هم نمیشه فهمید چون آمار گوگل ترند یک آمار کلی هست. انتخاب مناسب کلیدواژه ها به نظر من از خود سئو و تبلیغات گوگل مهم تر هست.
2. آرشیو گوگل دیر به دیر آپدیت میشه مثلا بک لینکهای سایت رو خیلی دیر متوجه میشه اما وقتی تعداد بازدید بالا میره روبات های گوگل سایت شما رو بیشتر بررسی میکنند و همین باعث سرعت آپدیت اطلاعات سایت شما میشه. اگر در حین این که روی سئوی سایتتون کار میکنید تبلیغات گوگل رو هم انجام بدید این میتونه روی سرعت پیشرفت رتبه ی شما تاثیر گذار باشه.
3.ربات های گوگل مدت زمان حضور یک کاربر در سایت شما رو بررسی میکنه و هر چه قدر اون کاربر به صفحات مختلفی در سایت شما مراجعه کنه و تایم حضورش بیشتر باشه یک امتیاز مثبت برای سایت شما محسوب میشه. همین طور میزان بازدید. میزان بازدید چه از طریق تبلیغات گوگل باشه چه از طریق بک لینک باشه چه از طریق تایپ ادرس به شکل مستقیم باشه فرق نمیکنه در هر حال جزو المان هایی هست که گوگل برای افزایش امتیاز دومین اتوریتی شما در نظر میگیره.
4. قبل از این که از تبلیغات گوگل استفاده کنید ساختار سایتتون رو بهینه سازی کنید. منظورم این نیست روی سئوش کار کنید. ساختارش مناسب سئو باشه و بازدید کننده رو فراری نده چرا؟ اول به دلیل این که یک مواقعی هزینه کردید ولی کاربر وارد سایت میشه و به اون چیزهایی که میخواد دسترسی پیدا نمیکنه و سریع از سایت خارج میشه دوم این که اگر سایت شما ساختار مناسبی داشته باشه تبلیغات گوگل میتونه تا حدودی روی سئوی سایت تاثیر بذاره.
5. شما لازم نیست برای شروع هزینه زیادی در این زمینه صرف کنید. به اندازه چهار صد تومن. فقط ارزیابی کنید ببنید اصلا تا چه میزانی مضمون سایت شما متقاضی از طریق اینترنت داره اصلا جذب میشن یا نه یه مواقعی میبینی وارد سایت میشن اما ترجیح میدن حضوری اون محصول رو و یا خدمات رو تهیه کنند.
6.اگر از تبلیغات گوگل میخواین استفاده کنید روش های جلوگیری از کلیک های اسپم رو در سایتتون به کار بگیرید.
که شمار کلیک هاتون بی جهت افزایش پیدا نکنه و از حسابتون الکی کسر نشه یه مواقعی میبینید 200 بار در طی سه روز کلیک شده ولی یک متقاضی خدمات شما هم از توش در نیومده چرا چون بعضی هاش اسپم بوده.
این مواردی که گفتم براساس تجربیاتم بوده علمی نیست و هیچ مطلقی در ارتباط باهاش وجود نداره ممکن هست برخی موارد استنباط اشتباه من باشه.
مطلب مهمی گفتند دوستمون
abbas141
October 21st, 2017, 00:52
سلام
تبلیغات گوگلی بستگی به کسب و کار شما داره ، عملنا هزینه تبلیغات در ایران واقعا بسیار بالاست ، تاجایی که برخی اوقات مجبور هستید برای برخی از کلمات از حداقل 1 تا 10 دلار به ازای هر کلیک هزینه کنید .
یعنی هر کلیک 5 تا 50 هزار تومان
خوب طبیعتا با 10 - 20 تا کلیک به جایی نمیرسید و حداقل به نظر من 100 کلیک در روز بستگی به بزرگی کسب و کارتون نیاز هست .
روزی 100 دلار در کمترین وضعیت شما باید هزینه کنید . که میشه روزانه حدود 500.000 تومان
اگر برای سئو ، برندینگ میخواهید هزینه کنید ، طبیعتا باید چند ماه هزینه کنید . حداقل روی بازی 3 الی 6 ماه که براساس روزی 100 دلار : سه ماه میشه : 9.000 دلار و یه چیزی حدود 9.000 کلیک و هزینه اتون میشه حدود 50.000.000 تومان
این بحث حدودا هزینه بود که باید ببینید ایا از پس چنین هزینه هایی برمیایید یا نه ، مثال من باز در کمترین حالت بود .
موضوع بعدی شما به ازای هر کلیک 5.000 تومان میخواهید هزینه کنید ، در بهترین کلمات هم نرخ تبدیل کلیک به مشتری 100 درصد نیست .
بهترین کمپین هایی که من دیدم ، به طور متوسط نرخ تبدیل کلیک به مشتری ، از هر 5 کلیک یک مشتری بوده . یعنی به ازای هر 5 کلیک دیدیم که شده 1 مشتری چذب کرد
یعنی در بهترین وضعیت اگر 100 دلار روزانه هزینه کنید ، احتمال این که 20 مشتری به دست بیاورید هست .
خوب حالا باید دید که ایا کسب و کار شما براش چنین هزینه ای معقول هست .
برای سایت هایی مثل سئو و طراحی سایت : هزینه اگر حتی بیشتر هم باشه معقول هست . چون اگر n تومان هزینه کنند میتوانند به راحتی 2n درامد داشته باشند .
همه شرایطی که من گفتم ایده ال بود . ولی گاهی هم این جوری نیست . و اصلا به صرفه نیست .
از نظر من در ایران تبلیغات کلیکی مثل ای نتورک هزینه هاش مقرون به صرفه تر از تبلیغات گوگلی هست . و بازدهیش هم خیلی بیشتره
اگر در تبلیغات گوگلی 1 میلیون هزینه میکنید و 2 میلیون خروجی میگیرید ، در یک کمپین خوب تبلیغات گلیکی در شرکت هایی مثل ای نتورک ، به ازای یک میلیون میشه 4 میلیون خروجی گرفت
نکته : عدد و رقم هایی که در بالا گفتم کاملا حدودی هست و صرفا برای بیان منظور بود ، ممکن است در کلمات مورد نظر شما هیچ کدام صادق نباشد .