ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کلمات کلیدی

behtash007
October 18th, 2017, 19:14
سلام خدمات استاید
سوال این هستش :
من از cms وردپرس و شبیه آن برای استفاده نمیکنم و cms اختصاصی فروشگاه انلاین هستش که در کلمات کلیدی مثل وردپرس تعریف نشده است بجای این کار میخواستم میخواستم چندتا کلمه کلیدی در صفحه اول سایت بگذارم اماه نمیخوام در سایت نمایش داده بشه . میخوام بصورت پنهانی باشه اماه به ربته سایت لطمه نخوره ؟!! شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید برای کلمات کلیدی در صفحه اول سایت بصورت دستی که در سایت نمایش نده از کد css برای پنهان کردن به ربته سایت لطمه میزنه ؟ !!

دومین سوال :
سایت من قبالیت سایت مپ ندارد چه راهی را برای گوگل مپ پیشنهاد میدهید . از سایت های که سرویس گوگل مپ میدهند استفاده کنم ! این سایت ها فقط یکبار اطلاعات را بصورت دستی میگیرند و با اپدیت سایت اپدیت نمیشود ! چه راهی راهی را پیشنهاد میدهید

bia2software.ir
October 20th, 2017, 16:08
به نظرم cms تون بندازین دور یه cms دیگه نصب کنید
الان یه وبلاگ ساده هم سایت مپ داره

elan
October 21st, 2017, 15:50
سلام دوست عزیز
منظورتون این هست که کلمات کلیدی رو در متن سایت قرار بدید و کاربر نتونه ببینه ولی روبات های جستجو بتونند ببینید و متوجه نشن شما اون کلمه رو از دید کاربر مخفی کردید؟ تا جایی که من میدونم چنین کاری امکان پذیر نیست و روی سئوی سایت شما تاثیر منفی داره.
اما میتونید از این روش ها استفاده کنید.
1. اگر نمیخواین کلمات کلیدی در متن قرار بگیره میتونید در یک بخش مجزا در سایت مثلا نزدیک فوتر یک پاراگراف ایجاد کنید. و این عبارات رو در اون پاراگراف قرار بدید. مثل برچسب. نه این که خاصیت برچسب رو داشته باشه شمای کلی اش مثل برچسب باشه.

2. یک صفحه برای این کلمات کلیدی ایجاد کنید و در ارتباط باهاش صحبت کنید. و از صفحه ای که رتبه بالا داره به این صفحه با همون کلمه کلیدی لینک بدید به مرور زمان رتبه اش بالا میره.
این یک شیوه منطقی هست. شما زمان برای کلمه کلیدی ای که ربطی با مضمون سایتتون نداره نذارید یک صفحه جدید براش ایجاد کنید.
3. سی ام اس رو خودتون نوشتید با چه زبانی؟ پی اچ پی یا asp.net ؟؟

AMIB
October 21st, 2017, 20:18
گوگل توانایی داره متن‌های مخفی در صفحه رو شناسایی کنه
ضرری به کار شما نمی‌زنه ولی اعتبار کمی براش در نظر گرفته می‌شه

نقشه سایت رو هم با انجام تغییراتی نه چندان پیچیده می‌تونید به اسکریپت سایتتون اضافه کنید تا همیشه به روز باشه
نقشه سایتی که به روز نشه، ارزش نداره

برای توضیحات بیشتر در مورد نقشه سایت می‌تونید مطالب زیر رو مطالعه کنید:

معایب ساخت نقشه سایت به صورت آنلاین (http://rokaweb.ir/%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/)

آموزش ساخت نقشه سایت با php (http://rokaweb.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-xml-%D8%A8%D8%A7-php/)