سلام
دوستان کدنویس حرفه ای برای افزودن چند قابلیت ساده در قالب وردپرس نیاز داریم که آدم منصفی باشه.
1 - امن کردن لینک های دانلود (که دقیق توضیح میدم)
2 - طراحی دو فرم » ثبت نام و لاگین برای ثبت نام و ورود راحت کاربران.
====
مشکل اینجاست طرف میاد پیام میده که من هستم بهش جواب میدی و دو ساعت براش توضیح میدی.چنان وخشت و ترسی برش میداره که قابل گفتن نیست.از ترسش جواب آدم رو هم نمیده که آقا آره یا نه.گویی این آره یا نه آدمکشی و قتل است.آقا یا قبول میکنی یا نمیکنی نمیدونم چرا بعضی ها درک و شعور این رو ندارن که طرفی که پیام میده منتظر اونه تا انلاین شه بلکه جواب بده!
djspammer
October 15th, 2017, 20:38
چقدر هزینه میکنید؟
ColdWorld
October 15th, 2017, 20:48
چقدر هزینه میکنید؟
شما قیمت مد نظرتون رو بفرستید.
mehrangta
October 15th, 2017, 21:23
مورد دوم مشکلی نداره برای مورد اول هم بیاید تلگرام بیشتر صحبت کنیم @mehranux
almandata
October 15th, 2017, 21:28
سلام
با توجه به زمان مورد نیاز برای انجام قیمت اعلام میشه
در صورت تمایل در خدمتیم
lop
October 18th, 2017, 01:12
هر دو مورد قابل انجام میباشد.
لطفا از طریق پیام خصوصی اقدام فرمایید.
با تشکر
iroo
October 23rd, 2017, 09:36
مورد اول رو بیشتر توضیح بدین، تشکر
BenYamin313
October 25th, 2017, 00:01
سلام
دوستان کدنویس حرفه ای برای افزودن چند قابلیت ساده در قالب وردپرس نیاز داریم که آدم منصفی باشه.
سلام
شما داخل سایت پونیشا و یا ... اقدام کنید بهتر نتیجه خواهید گرفت،خواسته هاتون هم کار مشکل وسختی نیست، پس هزینه معقول./
novinvps.com
October 25th, 2017, 02:35
سلام
1 - امن کردن لینک های دانلود (که دقیق توضیح میدم)
2 - طراحی دو فرم » ثبت نام و لاگین برای ثبت نام و ورود راحت کاربران.
====
مشکل اینجاست طرف میاد پیام میده که من هستم بهش جواب میدی و دو ساعت براش توضیح میدی.چنان وخشت و ترسی برش میداره که قابل گفتن نیست.از ترسش جواب آدم رو هم نمیده که آقا آره یا نه.گویی این آره یا نه آدمکشی و قتل است.آقا یا قبول میکنی یا نمیکنی نمیدونم چرا بعضی ها درک و شعور این رو ندارن که طرفی که پیام میده منتظر اونه تا انلاین شه بلکه جواب بده!
سلام
مواردی که مد نظرتون است به صورت کامل برای ما ارسال کنید تا بررسی شود
از سوابق ما مشخص است در صورت وجود شرایط برای همکاری کار حرفه ای تقدیمتون خواهیم کرد
sales@novinvps.com
Raspberry PI
October 25th, 2017, 03:17
این جمله آیا وجود خارجی داره نمیدونم از کجا داره باب میشه
دوست عزیز شما لازم نیست منتظر افراد بمونین که جواب شما بدن یا نه
شاید شخصی چند روز نتونه انلاین بشه
بهترین کار اینه که شما مواردی که میخواید کامل توضیح بدید و از دوستان دیگه بخواید اگه تخصص و تجربه کاری در این زمینه دارن رزومه کاری یا نمونه کار ارسال کنن و شما با بررسی موارد بر حسب اولویت با اون دوستان تماس بگیرید