ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از مشکل dmca

poyagh
October 14th, 2017, 12:04
سلام. همونطور که میدونید اگر شرکتی صفحه‌ای از وب متخلف کپی رایت رو به گوگل گزارش بده گوگل مطابق DMCA اون صفحه رو حذف میکنه و اگه این گزارشات و صفحات زیاد باشن سایت کم کم از نتایج حذف میشه...
بررسی کردم دیدم مثلاً سایت شاتل لند وقتی که با آی‌پی خارجی وارد سایتش میشی میگه این سرویس مخصوصه ایرانیاس. فک میکنم این رو مخصوصاً برای همین مسئله dmca گذاشتن
اومدم کشور ایران رو allow و بقیه کشورها بجز گوگل رو disallow کنم ولی برای گوگل رنج آی‌پی نجستم.
توی تاپیک زیر گفته که بیا از طریق dns این کار رو کن
https://stackoverflow.com/questions/19328688/google-ip-address-range-for-whitelist
اما چطور باید این کار رو انجام بدم؟

poyagh
October 15th, 2017, 09:42
یعنی کسی نمیدونه چطور با dns میشه allow کرد؟!؟

bigcowboy
October 15th, 2017, 10:38
اونی که حالیشه dmca چیه و میگرده ببینه کی ازش کپی کرده وقتی تو نتایج گوگل پیدات کنه و رو لینک کلیک کنه و صفحه براش باز نشه انقدر گاگول نیست که نفهمه بلاکه ... کش گوگل که هست ... همون واسه ریپورت بسه ..:->

poyagh
October 15th, 2017, 11:33
اونی که حالیشه dmca چیه و میگرده ببینه کی ازش کپی کرده وقتی تو نتایج گوگل پیدات کنه و رو لینک کلیک کنه و صفحه براش باز نشه انقدر گاگول نیست که نفهمه بلاکه ... کش گوگل که هست ... همون واسه ریپورت بسه ..:->

فعلاً که شاتل لند این همه داره نقض کپی رایت میکنه و همچنان هم جزو نتایج اوله...

bigcowboy
October 15th, 2017, 11:54
https://www.host-tracker.com/InstantCheck/1/e12473e4-78b1-e711-aabc-0003ff7328cc
شاتل با dns این کارو نکرده روی برنامه سایتش ***** گذاشته ...

36944

ColdWorld
October 15th, 2017, 11:56
دوست عزیز موارد زیر رو در نظر بگیرید

1 - شاتل لند فارسیه و این شرکتهای کپی رایت با سایتهای فارسی اصلاً کاری ندارن (خودم سایت دارم و هیچ مشکلی نبوده)
2 - شاتل برای این ای پی خارج رو بلاک کرده که ترافیک از کشور خارج نشه و این به نفعشونه (برای شبکه ملی)
3 - این گزارش ها باعث پنالتی شدن شما نمیشن! (هر دفعه این گزارش ها اومد آدرس رو یه تغییر بدید و خود گوگل دوباره ادرس جدید رو ایندکس میکنه) مثلا : example.com/post/example-1
همینطوری 1 2 3 یا عددهای دیگه بزارید نتیجه ها و ادرس ها عوض میشه و به مرور باز میاد بالا.توی اون پیغام گوگل و جای دیگه نیومده که این حذف ها باعث پنالتی شدن میشن.

poyagh
November 22nd, 2017, 08:15
کسی راه حلی دیگه نداره؟؟
این سایت‌های بزرگ که هر چند وقت یه بار که آدرس تغییر نمیدن!!