PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد آپتایم 100 درصد

amin750
October 14th, 2017, 11:14
با سلام خدمت دوستان
چطور میشه با دو هاست اشتراکی سایت رو همیشه در دسترس داشت؟
به این صورت که اگر سرور a از دسترس خارج شد با سرور b به سایت متصل شد؟
اگر امکان انجام این کار به صورت خودکار در هاست اشتراکی مقدور نیست آیا به صورت دستی و با تغییر در رکورد های دامنه این کار قابل انجام هست یا خیر؟

bakuryu
October 14th, 2017, 11:40
در واقع آی پی های هاست تفاوت داره درسته؟

برای هاست ها نیم سرور خودشون را ست کنید

یعنی اگر دامنتون x.com هست

ns1 و ns2 را در پنل دامنه ادد کنید به آی پی هاست اول

نیم سرور ها ns1.x.com
ns2.x.com
ست کنید

و هر وقت خواستید ، ای پی های ns1 ns2 رو چنج کنید به هاست دوم

amin750
October 14th, 2017, 12:49
خب اینطوری ممکنه تغییر نیم سرورها تا چند ساعت طول بکشه اونموقع دیگه قطعی برطرف شده و کارایی نداره
من میخوام به شکلی باشه که در حد نهایتا چند دقیقه سوییچ انجام بشه

RealHAM
October 14th, 2017, 12:58
سلام
از لحاظ فنی انجام این مورد روی هاست اشتراکی خیلی سخت خواهد بود.
چون شما باید دیتاهای موجود را بین دو سرور sync کنید ؟ چه طوری می خواهید این کار را انجام دهید ؟

bakuryu
October 14th, 2017, 13:00
خب اینطوری ممکنه تغییر نیم سرورها تا چند ساعت طول بکشه اونموقع دیگه قطعی برطرف شده و کارایی نداره
من میخوام به شکلی باشه که در حد نهایتا چند دقیقه سوییچ انجام بشه

دامنه دات کام خیلی سریع چنج میشود

amin750
October 14th, 2017, 13:04
سلام
از لحاظ فنی انجام این مورد روی هاست اشتراکی خیلی سخت خواهد بود.
چون شما باید دیتاهای موجود را بین دو سرور sync کنید ؟ چه طوری می خواهید این کار را انجام دهید ؟
روی هاست اشتراکی چون دسترسی به ما نمیدن عملا غیر ممکنه، اگر شما راهی دارید که میشه بفرمایید

منظور من این بود که دو هاست وجود داشته باشه و به صورت دستی هاست دوم رو بالا آورد تا هاست اول در دسترس قرار بگیره و دوباره به هاست اول برگشت
مثلا در رکوردهای نام دامنه نیم سرور هر دو هاست رو داشت ولی فقط اولی فعال باشه بعد از اینکه هاست اول از دسترس خارج شد نیم سرور هاست دوم رو فعال و هاست اول رو غیر فعال کنیم

- - - Updated - - -

دامنه دات کام خیلی سریع چنج میشود

به هر حال اگر طول بکشه عملا برای ما غیر قابل استفاده اس، یه راه مطمئن نیاز داریم که همیشه جوابگو باشه

2JZ
October 14th, 2017, 13:09
سلام
معماری HA باید راه اندازی بشه.
داخل ۲ هاست اشتراکی معمولا غیر ممکن هست.
اما داخل ۲ سرور مجازی ، میشه یک سرور را به عنوان Mirror در نظر گرفت و تنظیماتی انجام داد تا زمانی که سرور اول از دسترس خارج شد یا قادر به سرویس دهی نبود در لایه DNS کاربران به سرور دوم هدایت شوند. با تنظیم TTL پایین ، تاخییر در تغییر DNS را می شود به کمتر از ۱ دقیقه رساند.

amin750
October 14th, 2017, 13:15
سلام
معماری ha باید راه اندازی بشه.
داخل ۲ هاست اشتراکی معمولا غیر ممکن هست.
اما داخل ۲ سرور مجازی ، میشه یک سرور را به عنوان mirror در نظر گرفت و تنظیماتی انجام داد تا زمانی که سرور اول از دسترس خارج شد یا قادر به سرویس دهی نبود در لایه dns کاربران به سرور دوم هدایت شوند. با تنظیم ttl پایین ، تاخییر در تغییر dns را می شود به کمتر از ۱ دقیقه رساند.

در مورد اول (معماری ha) که فرمودین برای انجامش آموزشی دارین ؟
کجا و چگونه باید ttl رو پایین آورد؟
برای این روش که نیم سرور رو تغییر داد جواب میده؟

2JZ
October 14th, 2017, 13:20
در مورد اول (معماری ha) که فرمودین برای انجامش آموزشی دارین ؟
کجا و چگونه باید ttl رو پایین آورد؟
برای این روش که نیم سرور رو تغییر داد جواب میده؟

آموزش راجب به HA تو سطوح مختلف فراوون هست. باید با توجه به نرم افزار و زیرساختی که دارید تصمیم گیری بشه چه نوع HA یا Failover برای شما مناسب هست.
اصلا کاری به NameServer نداره ، شما باید یک DNS Server خارج از سرورهایی که دارید روی اون سرویس میدید داشته باشید.
اگر پروژه جدی ای دارید و تصمیم دارید HA راه اندازی کنید ، میتونم کمکتون کنم.

amin750
October 14th, 2017, 13:28
آموزش راجب به HA تو سطوح مختلف فراوون هست. باید با توجه به نرم افزار و زیرساختی که دارید تصمیم گیری بشه چه نوع HA یا Failover برای شما مناسب هست.
اصلا کاری به NameServer نداره ، شما باید یک DNS Server خارج از سرورهایی که دارید روی اون سرویس میدید داشته باشید.
اگر پروژه جدی ای دارید و تصمیم دارید HA راه اندازی کنید ، میتونم کمکتون کنم.

پروژه جدی که هست اگه نبود به دنبال آپتایم بالا نبودیم
ولی خب در حال حاضر قصد خرید سرور مجازی نداریم
میخوایم که در سطح همین هاست اشتراکی که داریم مساله حل بشه

اگر در این مورد راه حلی دارید ممنون میشم بگین

2JZ
October 14th, 2017, 13:34
پروژه جدی که هست اگه نبود به دنبال آپتایم بالا نبودیم
ولی خب در حال حاضر قصد خرید سرور مجازی نداریم
میخوایم که در سطح همین هاست اشتراکی که داریم مساله حل بشه

اگر در این مورد راه حلی دارید ممنون میشم بگین
خیلی روی هاست اشتراکی دنبال راه اندازی ha نباشید.

amin750
October 14th, 2017, 13:38
خیلی روی هاست اشتراکی دنبال راه اندازی ha نباشید.

خب بالاخره یه راه حلی باید براش وجود داشته باشه

bigcowboy
October 14th, 2017, 13:39
سرویس سایت به چه صورته ؟ دانلوده ؟ شبکه اجتماعیه چیه ؟
هزار تا راه هست برای این کارا ولی در عمل انجام چنین کارایی روی هاست هایی که همچین قابلیت هایی ندارن یک کار غیر حرفه ای و در اصطلاحا بچه بازیه چون عملا اون کارایی که ما میخوایم ندارن

اما
اگه هدف فقط در دست رس بودن محتوای استاتیکه که برای هر بار نمایش نیاز به پردازش نداره بهترین روش استفاده از سرویس های کلود مثل cloudinary.com هست این نوع سرویس ها در نمایش اطلاعات شما هیچوقت داون نمیشن !
اما
اگه شما دارین یه سرویس خیلی خیلی بزرگ ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات در لحظه دارین مثل گوگل یا امثال شما باید از کلاسترینگ استفاده کنید
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه) توی این روش موقع داون بودن کل سرور فقط پردازش مختل میشه ولی پوسته ی اصلی نمایش داده میشه

و در آخر طبق تجربه بهتون پیشنهاد میدم که اگر سرویستون کوچیکه (چون گفتید هاست اشتراکی) حالا هرچی هست از یک هاست که موقعیتش اروپا باشه و مطمئن باشید که اون هاست با در و پیکره (یعنی ادمین سرور دلسوز و با تجربه باشه (نماد و شرکت و اینا اصلا مهم نیست) ) استفاده کنید
با این کار شما 99.99 درصد آپتایم دارید

amin750
October 14th, 2017, 13:49
هزار تا راه هست برای این کارا ولی در عمل انجام چنین کارایی روی هاست هایی که همچین قابلیت هایی ندارن یک کار غیر حرفه ای و در اصطلاحا بچه بازیه چون عملا اون کارایی که ما میخوایم ندارن

اما
اگه هدف فقط در دست رس بودن محتوای استاتیکه که برای هر بار نمایش نیاز به پردازش نداره بهترین روش استفاده از سرویس های کلود مثل cloudinary.com هست این نوع سرویس ها در نمایش اطلاعات شما هیچوقت داون نمیشن !
اما
اگه شما دارین یه سرویس خیلی خیلی بزرگ ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات در لحظه دارین مثل گوگل یا امثال شما باید از کلاسترینگ استفاده کنید
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه)

و در آخر طبق تجربه بهتون پیشنهاد میدم که اگر سرویستون کوچیکه (چون گفتید هاست اشتراکی) حالا هرچی هست از یک هاست که موقعیتش اروپا باشه و مطمئن باشید که اون هاست با در و پیکره (یعنی ادمین سرور دلسوز و با تجربه باشه (نماد و شرکت و اینا اصلا مهم نیست) ) استفاده کنید

نه دانلوده نه شبکه اجتماعی در حقیقت یه سروره برای یه سری دستگاه که باید دائما آنلاین باشن و اطلاعات ارسال و دریافت کنن
به دلیل توسعه پلکانی در ابتدا از هاست اشتراکی استفاده شده ولی در آینده از سرور مجازی و حتی اختصاصی هم استفاده خواهد شد.
پردازش سنگینی ندارن و مهمترین مساله در دسترس بودن هستش
از کجا میشه هاست با در و پیکر پیدا کرد؟ اگه شما موردی رو میشناسید معرفی کنید

- - - Updated - - -

اما
اما
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه) توی این روش موقع داون بودن کل سرور فقط پردازش مختل میشه ولی پوسته ی اصلی نمایش داده میشه

در مورد سرویس های always online کش هم اگه یه توضیحی بدین که به چه شکلن ممنون میشم

bigcowboy
October 14th, 2017, 15:10
هاستینگ خوبی که خودم الان دارم باهاش کار میکنم هاستینگ آقای حسینی هستش
اسم سایتشون میزبان وردپرسه ولی خوب فقط برای وردپرس نیست و شما در واقع هاست سی پنل میگیرید با همه ی امکانات ، من خودم الان چندین سایت (غیر ورد پرسی) و یک اپ روی هاستشون دارم
ایشون واقعا حرفه ای عمل کردن و میکنن از سال 2012 باهاشون کار کردم ...
یک بار یکی از vps هام به کل هنگ کرده بود و اصلا بوت نمیشد ایشون تونستن اطلاعاتمو کامل برگردونن ...
سرور هاشون توی انگلیس هست و سرعت خیلی خوبی هم از ایران و هم از امریکا دارند یه جورایی وسطه ;)

https://mizbanwp.com/cpanel-ir-hosting

در ضمن قوانین هم یک دور بخونید
https://mizbanwp.com/rules
همچنین قبل از خرید حتما تیکت بزنید و نیازهاتونو بگید

----

always online یکی از گزینه های قسمت کش کلود فلیر (http://www.cloudflare.com) هست که به گفته ی خودش

If your server goes down, Cloudflare will serve your website's static pages from our cache.

یعنی اگر سرور داون شد ، قسمت های استاتیک سایت یا اپ شما از کش کلود فلیر برای یوزر نمایش داده میشه

amin750
October 14th, 2017, 15:17
نه دانلوده نه شبکه اجتماعی در حقیقت یه سروره برای یه سری دستگاه که باید دائما آنلاین باشن و اطلاعات ارسال و دریافت کنن
به دلیل توسعه پلکانی در ابتدا از هاست اشتراکی استفاده شده ولی در آینده از سرور مجازی و حتی اختصاصی هم استفاده خواهد شد.
پردازش سنگینی ندارن و مهمترین مساله در دسترس بودن هستش
از کجا میشه هاست با در و پیکر پیدا کرد؟ اگه شما موردی رو میشناسید معرفی کنید

کسی دیگه ای از مدیران و دوستان نظری نداره؟

- - - Updated - - -

هاستینگ خوبی که خودم الان دارم باهاش کار میکنم هاستینگ آقای حسینی هستش
اسم سایتشون میزبان وردپرسه ولی خوب فقط برای وردپرس نیست و شما در واقع هاست سی پنل میگیرید با همه ی امکانات ، من خودم الان چندین سایت (غیر ورد پرسی) و یک اپ روی هاستشون دارم
ایشون واقعا حرفه ای عمل کردن و میکنن از سال 2012 باهاشون کار کردم ...
یک بار یکی از vps هام به کل هنگ کرده بود و اصلا بوت نمیشد ایشون تونستن اطلاعاتمو کامل برگردونن ...
سرور هاشون توی انگلیس هست و سرعت خیلی خوبی هم از ایران و هم از امریکا دارند یه جورایی وسطه ;)

https://mizbanwp.com/cpanel-ir-hosting

در ضمن قوانین هم یک دور بخونید
https://mizbanwp.com/rules
همچنین قبل از خرید حتما تیکت بزنید و نیازهاتونو بگید

----

always online یکی از گزینه های قسمت کش کلود فلیر (http://www.cloudflare.com) هست که به گفته ی خودش

یعنی اگر سرور داون شد ، قسمت های استاتیک سایت یا اپ شما از کش کلود فلیر برای یوزر نمایش داده میشه

ممنون ولی من سرور و هاست ویندوزی لازم دارم

esi20
October 14th, 2017, 20:59
سلام

یه راهی هم الان به نظر من رسید اگر بتونید حالا به هر نحوی اطلاعات دو سایت رو با هم سینک کنید میشه DNS های دامنتون رو روی نیم سروهای CloudFlare تنظیم کنید (البته نیاز نیست حتما سرویس CloudFlare رو روی رکوردهاتون فعال کنید) بعد شما با یه سیستمی آپتایم سایت رو چک میکنید اگر سایت داون شد سریع از طریق Api شرکت CloudFlare آیپی سرور دوم رو ست میکنید روی رکوردها و سایتتون آپ میشه.