PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوگل وب مستر آمار بازدید را به درستی نمایش میدهد؟

elan
October 11th, 2017, 19:40
سایتم رو با یک عبارتی که رقیب زیاد داره به سختی اوردم صفحه اول گوگل،
طبق آماری که گوگل وب مستر نشون میده در طول یک روز به طور متوسط حدود 40 نفر بازدید کننده از طریق کلیک بر روی عبارت سرچ شده در گوگل داره
و در طول هفته دسته کم 140 نفر.
هیچ اعتقادی به این ندارم که سایت باید حداقل در طول روز 100 نفر بازدید کننده داشته باشه تا این بازدید ها حداقل دو تاش منجر به تماس بشه به خاطر دلایل زیر
1. این سایت با عبارتی توی صفحه اول قرار میگیره که با مضمون اصلی اش کاملاً هماهنگی داره و پرت و پلا نیست.
2. همه چیز در سایت قابل دسترس هست. مثل اطلاعات تماس، نمونه کارها، خدمات، پشتیبانی
3. از لحاظ گرافیکی و ساختاری هم در سطح خوبی هست. حتی به نظر خودم نسبت به سایت های رقیب عالیه

پس بنابراین از این 300 نفر در طول ماه حداقل باید یک نفرشون زنگ بزنه. اما یک نفر هم تماس نمیگیره
واقعا موندم دلیلش چیه
به نظر شما گوگل وب مستر داره آمار اشتباه نشون میده

a1994n1373
October 11th, 2017, 20:56
میشه لطفا راه هایی که برای آوردن سایت به صفحه اول استفاده کردین رو بیان کنید ؟

elan
October 11th, 2017, 21:17
میشه لطفا راه هایی که برای آوردن سایت به صفحه اول استفاده کردین رو بیان کنید ؟

از اون سوالا بودا. توی سایت های انگلیسی و فارسی مطلب در موردش زیاد هست. که فکر نمیکنم همه رو بشه این جا خلاصه کرد. و موضوع صحبت ما مسئله دیگه ای هست.

Amlaaki
October 11th, 2017, 21:18
عجب ! چه عنوانی که صفحه اولش در ماه 300 بازدید داره ؟

لابت اینچنین چیزی هست : " خرید لباسشویی lg مدل سال 2011 در استان تهران شهر تهران خیابان ستارخان نبش فرعی اول سمت راست "

معلومه مشتری نمیگیره که زنگ بزنه خخخ

elan
October 11th, 2017, 21:27
نخیر جناب آقای املاکی!! گویا شما هم توهم باهوش بودن رو دارید!! اون بنده خدایی که روی سئوی سایت کار کرده کاملا میدونسته چه کالایی رو با چه میزان تقاضایی از طریق اینترنت داره عرضه میکنه

a1994n1373
October 11th, 2017, 21:51
دوست عزیز منظور من این هست که با چه روشی اومدی صفحه اول . شاید روش نرمال و درستی نبوده باشه ! نگفتم که آموزش سئو بدین اینجا !

elan
October 11th, 2017, 22:24
کاملا روش نرمال و درستی بوده

bia2software.ir
October 16th, 2017, 01:51
به هر روشی اومده فرقی نداره که

کلماتی که سرچ میشه چیه ؟ برای ورود به سایتتون ؟ ادرس سایتتون ؟

elan
October 16th, 2017, 14:05
به هر روشی اومده فرقی نداره که

کلماتی که سرچ میشه چیه ؟ برای ورود به سایتتون ؟ ادرس سایتتون ؟

درسته فرقی نمیکنه. فکر کنم آدرس سایت نباید توی پست ها بدیم. توی پیام خصوصی میذارم.

bia2software.ir
October 16th, 2017, 16:26
درسته فرقی نمیکنه. فکر کنم آدرس سایت نباید توی پست ها بدیم. توی پیام خصوصی میذارم.

ارسال نکردید هنوز ؟