ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب وردپرس

speednet
October 11th, 2017, 14:33
سلام
برای سایت خودم به یک قالب نیاز دارم (هاستینگ)
لطفا آفرها و نمونه کارهای خودتون رو در تایپک ارسال کنید
دو بار از این انجمن پروزه دادم هر دوبار پول گرفتن و کار تحویل ندادند لذا اینکه بگین ۵۰ درصد کار بزنید بعد طراحی ۵۰ درصد دیگه همچین کاری رو به هیچ وجه انجام نمیدم (بعد از دریافت پول حتی جواب سلام رو نمیدن)
یوزر سابق بنده تو انجمن sniper000man هست که بلوک شده و بلاجبار با این یوزر الان سه ساله فعالیت می کنم فلذل می توانید سوابق بنده رو مشاهده کنید این مورد رو برای پرداخت پول پرژه عرض میکنم مطءن پروزه رو درست تحویل بدین مطپن باشید هزینه بدون هیچ کم کاستی خدمتتون ارسال میشه
لطفا آفرهای خودتون رو ارسال کنید

Oscar
October 11th, 2017, 15:18
سلام
لطفاً از طریق تلگرام (https://t.me/webcover) در تماس باشد

almandata
October 11th, 2017, 15:20
سلام عزیز

تلگرام در ارتباط باشید

پروژه آماده موجود هستش

طراحی از پایه هم انجام میشه
که نیازی به پرداخت اولیه نیستش
فقط یک قرارداد باهم می بندیم

مایل بودید تلگرام در ارتباط باشید

GoldinHost.IR
October 12th, 2017, 20:13
سلام
دو بار از این انجمن پروزه دادم هر دوبار پول گرفتن و کار تحویل ندادند لذا اینکه بگین ۵۰ درصد کار بزنید بعد طراحی ۵۰ درصد دیگه همچین کاری رو به هیچ وجه انجام نمیدم (بعد از دریافت پول حتی جواب سلام رو نمیدن)
یوزر سابق بنده تو انجمن sniper000man هست که بلوک شده و بلاجبار با این یوزر الان سه ساله فعالیت می کنم فلذل می توانید سوابق بنده رو مشاهده کنید این مورد رو برای پرداخت پول پرژه عرض میکنم مطءن پروزه رو درست تحویل بدین مطپن باشید هزینه بدون هیچ کم کاستی خدمتتون ارسال میشه

با سلام.

با طراحی تو توسعه ui / ux صفحات وب با 4 سال سابقه کاری مطمعن در خدمت شما هستیم.

*** در صورت رضایت نداشتن از طرح بدون هیچ کسری قیمت مبلغ نیز برگشت داده خواهد شد ( این هم نهایت تضمین بنده برای شما)***

تلگرام اطلاعات بیشتر از امکانات بفرستید:

@anovaco

کلیه نمونه کار های در دسترس تاکنون رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:

http://www.novastudio.co/portfolio

در خدمتتون هستم.

JahanSoft
October 12th, 2017, 23:57
همونطور که شما فرمودید برخی از همکاران شاید بعد از گرفتن پول پاسخ ندهند اما برخی از مشتریان هم (برای بنده پیش اومده) بدون پیش پرداخت براشون کار انجام دادیم و بعدا به هر دلیلی پشیمان شدند و پرداخت نکردند. برخی از افراد هم هستند به همین ترتیب (سفارش پروژه بدون پیش پرداخت) به چندین طراح سفارش میدن و در نهایت طرحی که زیباتر بود را انتخاب کرده و کار را با آن طراح ادامه میدهند و این وسط حق سایر طراح ها پایمال میشه. البته قصد جسارت نداشتم فقط خواستم عرض کنم که چرا بنده حتما پیش پرداخت دریافت میکنم.

با پرداخت طبق این روش خوشحال میشم در خدمتتون باشم :
20% پیش پرداخت ، 20% بعد از تایید طرح گرافیکی سایت (PSD) و 60% بعد از تحویل پروژه

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=191975

topwebhost
October 13th, 2017, 00:03
سلام

سلام و احترام
روند کاری ما بصورت زیر هست اگر مایل بودید میتونیم طراحی کنیم :

مطرح نمودن دقیق نیاز ها و سلیقه خود برای طراحی
واریز ۱ سوم اول از هزینه توافقی و شروع کار طراحی PSD قالب
ارسال طرح ، طراحی شده توسط ما و بررسی آن توسط شما و ویرایش عیب ایرادات آن
واریز ۱ سوم دوم از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب
ارائه دمو بصورت html و تایید نهایی شما از کدنویسی قالب
واریز ۱ سوم آخر از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب برای سی ام اس مد نظر شما و تحویل آن

زمان مورد نیاز برای طراحی و کدنویسی قالب حدود ۱۲ الی ۲۰ روز می باشد و در تیکت زمان دقیق خدمت شما عزیزان تقدیم خواهد شد
--------------
نمونه کار هم به حد کافی داریم اگر خواستید میتونید با بنده تماس بگیرید نمونه کارهارو هم ارسال کنیم :
telegram : @pastt
موفق باشید

speednet
November 7th, 2017, 10:56
سلام
این تایپیک مجدد آپدیت میشود الیته ایندکس توسط یوزر اسکار زده شده به خاطر مشغله ایشون و نرسیدنش برای ادامه همکاری قرار بر این شده که ادامه پروژه رو با کس دیگر ادامه بدیم و صفحات جانبی باید زده بشن همچنین چند تا ویرایش کوچلو نیاز داره صفحه اصلی

topwebhost
November 7th, 2017, 13:10
اگر مایل به ادامه همکاری با ما بودید در خدمتیم.
شرایط رو نیز بالا عرض کردم

speednet
November 7th, 2017, 13:16
اگر مایل به ادامه همکاری با ما بودید در خدمتیم.
شرایط رو نیز بالا عرض کردم

شرمنده بالا هم زدیم اول کار بعد پرداخت هزینه
به هیچ عنوان حاضر نیستم قبل از دیدن دمو هزینه ای پرداخت کنیم
بالا هم این مورد رو قید کردم

E H S A N
November 9th, 2017, 09:08
سلام
خسته نباشید
بصورت حرفه ای براتون می تونیم انجام بدیم.
لطفا از طریق سایت http://www.uxeem.com تماس بگیرید.

codfather
November 9th, 2017, 10:20
درود
خسته نباشید
تلگرام پیام بدید
telegram.me/codfather