توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cloudflare SSL - Domain IR
1eng.ir
October 10th, 2017, 00:40
سلام
کسی از دوستان از SSL کلودفلیر برای دامنه ir استفاده کرده؟
یا نمونه سایتی دیدید که به این صورت استفاده شده باشه؟
:53:
esi20
October 10th, 2017, 02:46
سلام و درود
صادر کننده گواهینامه SSL کمپانی CloudFlare کمپانی Comodo هست و کمپانی Comodo نیر بنابر تحریم های ایالات متحده نسبت به جمهوری اسلامی امکان صادر کردن گواهینامه SSL برای CCTLD کشور ما یعنی IR را ندارد.
سلام
تا اون جایی که من می دونم اگه دامنه IR. به پنل Cloudflare اضافه کنید به صورت خودکار بخش فعال سازی SSL براش غیرفعاله و نیست که حتی بتونید فقط امتحانش کنید :)
بهترین SSL رایگان برای دامنه های IR. همون Let's Encrypt هستش که بنیاد Mozilla هم حمایتش میکنه.
2- بعد از لاگین اون بالا سمت راست که ایمیلتون رو نوشته روش کلیک کنین و برید تو My Setting
3- توی این بخش یه قسمتیه که نوشته API Key .. که توش دو جور کد هست ، کد Global API Key رو بردارین یه جا کپی کنین
4- توی یه سرور لینوکسی (الزامی نیس که حتما سرور خودتون باشه) که روش Curl نصب باشه ، کد زیر رو اجرا کنین .. توی کد زیر اون Global API Key و ایمیلون و اسم دامنه رو جایگزین کنین
کد:
curl -X GET "https://api.cloudflare.com/client/v4/zones?name=YOURDOMAIN.ir&status=active&page=1&per_page=20&order=status&direction=desc&match=all" \
-H "X-Auth-Email: your-email@gmail.com" \
-H "X-Auth-Key: Global API Key" \
-H "Content-Type: application/json"
5- وقتی کد اجرا بشه یه خروجی به صورت jason میده که همون اولش نوشته id .. که جلوش 32 کاراکتر هست ، اون کد 32 کاراکتری رو کپی کنین.
6- حالا اون کد 32 کارکتری رو بذارید بجای 1 هایی که توی کد زیر گذاشتم ، آدرس ایمیل و Global API Key رو هم توش جایگزین کنید و اجرا کنید.
کد:
صادر کننده گواهینامه SSL کمپانی CloudFlare کمپانی Comodo هست و کمپانی Comodo نیر بنابر تحریم های ایالات متحده نسبت به جمهوری اسلامی امکان صادر کردن گواهینامه SSL برای CCTLD کشور ما یعنی IR را ندارد.
تو پلن Business و Enterprise که اجازه میده Custom SSL اضافه کنی، باز هم برای دامنه ir اجازه نمیده.
https://www.cloudflare.com/plans/#compare-features
باز هم ممنون از توضیحاتتون :53:
سلام
تا اون جایی که من می دونم اگه دامنه IR. به پنل Cloudflare اضافه کنید به صورت خودکار بخش فعال سازی SSL براش غیرفعاله و نیست که حتی بتونید فقط امتحانش کنید :)
بهترین SSL رایگان برای دامنه های IR. همون Let's Encrypt هستش که بنیاد Mozilla هم حمایتش میکنه.
سلام
متاسفانه حتماً نیاز هست از کلودفلیر استفاده بشه، وگرنه مشکلی بابت تهیه SSL نیست.
هدف استفاده از EV SSL تحت شبکه کلودفلیر هست. (Izenpe or Certum)
2- بعد از لاگین اون بالا سمت راست که ایمیلتون رو نوشته روش کلیک کنین و برید تو My Setting
3- توی این بخش یه قسمتیه که نوشته API Key .. که توش دو جور کد هست ، کد Global API Key رو بردارین یه جا کپی کنین
4- توی یه سرور لینوکسی (الزامی نیس که حتما سرور خودتون باشه) که روش Curl نصب باشه ، کد زیر رو اجرا کنین .. توی کد زیر اون Global API Key و ایمیلون و اسم دامنه رو جایگزین کنین
کد:
curl -X GET "https://api.cloudflare.com/client/v4/zones?name=YOURDOMAIN.ir&status=active&page=1&per_page=20&order=status&direction=desc&match=all" \
5- وقتی کد اجرا بشه یه خروجی به صورت jason میده که همون اولش نوشته id .. که جلوش 32 کاراکتر هست ، اون کد 32 کاراکتری رو کپی کنین.
6- حالا اون کد 32 کارکتری رو بذارید بجای 1 هایی که توی کد زیر گذاشتم ، آدرس ایمیل و Global API Key رو هم توش جایگزین کنید و اجرا کنید.
کد:
چون کلاد فلر به خاطر تحریم ها جلوگیری کرده وگرنه با دسترسی هایی که از comodo دریافت کرده واسه همه میتونه ارائه بده مشکل اینجاست که شما به هر روشی بتونید قوانین رو دور بزنید هر لحظه ممکنه مانیتورینگ شمارو ببینه و ...
365web.online
October 11th, 2017, 11:00
دوست عزیز از پارتنرهای کلودفلیر استفاده کنید. درعین حال میتونید از ssl مورد نظر خودتون (lets encrypt یا هر گواهی دیگه ای که مد نظرتون هست) استفاده کنید و هم دامنه تون از روی کلودفلیر اجرا بشه.
dertgtr
October 11th, 2017, 11:13
دوست عزیز از پارتنرهای کلودفلیر استفاده کنید. درعین حال میتونید از ssl مورد نظر خودتون (lets encrypt یا هر گواهی دیگه ای که مد نظرتون هست) استفاده کنید و هم دامنه تون از روی کلودفلیر اجرا بشه.
پارتنرهای کلودفلیر رو می تونید معرفی کنید؟
365web.online
October 11th, 2017, 11:27
خب خیلی هاستنیگها پارتنر کلودفلیر هستن. یعنی اونها که داخل سی پنل یا دایرکت ادمین یا هر کنترل پنل دیگه ای آیکون کلودفلر رو دارن. مثلا خود ما روی هاست لینوکسمون پارتنر کلودفلر هستیم
Amlaaki
October 11th, 2017, 12:13
خب خیلی هاستنیگها پارتنر کلودفلیر هستن. یعنی اونها که داخل سی پنل یا دایرکت ادمین یا هر کنترل پنل دیگه ای آیکون کلودفلر رو دارن. مثلا خود ما روی هاست لینوکسمون پارتنر کلودفلر هستیم
داداش جدی نگیر یک چیزی پروند .
بله گاها ماژول کلادفلر اگر مشکلی در کار باشه میاد و دی ان اس رو مستقیم میکنه این داداشمون اشتباه زده بیخیال .
1eng.ir
October 11th, 2017, 12:21
شوخی میکنی دیگه؟ :d
خوب حالا آقای پارنتر کلودفلیر، میشه یکی از دامینای ir رو بگید که از کلودفلیر رد شده باشه و SSL داشته باشه؟
داداش جدی نگیر یک چیزی پروند .
بله گاها ماژول کلادفلر اگر مشکلی در کار باشه میاد و دی ان اس رو مستقیم میکنه این داداشمون اشتباه زده بیخیال .
شرط میبندم تا حالا اسم پارتنر کلودفلر رو هم نشنیده بودید :)):))
عزیز دلم شما وقتی ماژول رو روی سی پنل نصب میکنی بهت دو حالت میده . یا میگه دومین رو به صورت فول اد کن داخل کلودفلر که باید نیم سرور عوض کنی و البته مدیریتش رو از داخل خود سی پنل میتونی عوض کنی حالت دوم اینکه با استفاده از cname به کلودفلر وصل بشی که در این حالت نیازی به عوض کردن نیم سرور نیست و میتونی از ssl خودت استفاده کنی ولی naked domain و www و هر ساب دومینی که بخوای رو میتونی تنظیم کنی از روی کلودفلر برات بخونه .
- - - Updated - - -
شوخی میکنی دیگه؟
خوب حالا آقای پارنتر کلودفلیر، میشه یکی از دامینای ir رو بگید که از کلودفلیر رد شده باشه و SSL داشته باشه؟
عزیزکم . شما برو توی partner.cloudflare.com ثبت نام کن. دو سه روز بعد میری جزء پارتنرهای کلودفلر.
این دومین رو نگاه کن از داخل سی پنل با سی نیم به کلودفلر نصب شده.
https://alirezak.ir
خواستی دیگش کن
1eng.ir
October 11th, 2017, 12:48
این دامینی که فرمودید مشخصه آیپیش چی هست که :)
136.243.105.189
نه DNS از کلودفلیر رد میشه (حالا اینو ادیت میکنی و مشکلی نیست!) و نه از CDN استفاده میکنه!!
از هر جایی دوست داری چک کن، از CDN کلودفلیر استفاده نمیکنه :)
مثل https://www.cdnplanet.com/tools/cdnfinder
---
لطفاً بحث رو از پارنتر کلودفلیر بیارید بیرون، ببینم واقعاً دامین ir هست استفاده کرده باشه یا نه!!
قبول داریم شما پارنتر کلودفلیر هستید!!
365web.online
October 11th, 2017, 12:51
این دامینی که فرمودید مشخصه آیپیش چی هست که :)
136.243.105.189
نه DNS از کلودفلیر رد میشه (حالا اینو ادیت میکنی و مشکلی نیست!) و نه از CDN استفاده میکنه!!
از هر جایی دوست داری چک کن، از CDN کلودفلیر استفاده نمیکنه :)
مثل https://www.cdnplanet.com/tools/cdnfinder
---
لطفاً بحث رو از پارنتر کلودفلیر بیارید بیرون، ببینم واقعاً دامین ir هست استفاده کرده باشه یا نه!!
قبول داریم شما پارنتر کلودفلیر هستید!!
دوست عزیز. پست قبلی رو بخون روش استفاده از ماژول کلودفلر در سی پنل رو توضیح دادم.
گفتم دیگ کن . احتمالا بلد نبودی دیگ کنی اشکال نداره
از intodns استفاده کن و برو آخر صفحه رو بخون
در سیستم سی نیم کلودفلر گفتم که شما نیم سرور عوض نمیکنی. ولی از امکانات کلودفلر استفاده میکنی.
کد:
کد:
درود. دوست عزیز بنده برای 1 سایت با پسوند .ir در کلود فلیر ثبت نام کردم و جواب هم داد. منتها نمی دونم علت چی هست که از هر 10 بار، یک بار صفحات موقع لود شدن ارور می دهند.
1eng.ir
October 11th, 2017, 18:30
درود. دوست عزیز بنده برای 1 سایت با پسوند .ir در کلود فلیر ثبت نام کردم و جواب هم داد. منتها نمی دونم علت چی هست که از هر 10 بار، یک بار صفحات موقع لود شدن ارور می دهند.
برای دامنه ir مشکلی نداره، فقط با SSL نمیشه.
Comodo که ایران رو تحریم کرده و از SSL رایگان نمیشه استفاده کرد. از Custom SSL هم طبق توضیحات خود کلودفلیر غیر قابل استفاده هست. حتی روی پلنهای پولی
امکانش هست لینک سایتتون رو بدید؟
AfranetServer
October 12th, 2017, 12:19
درود !
برای صدور گواهی SSL برای دامنه ملی از CloudFlare نمیشه استفاده کرد!
چون CloudFlare گواهی های SSL ای که ارائه میده از Comodo هست! و Comodo هم برای دامنه .ir گواهی صادر نمیکنه.
با سلام
بدون استفاده از سی پنل چطور؟
من زمانی که دامنه ir که روی اون let's encrypt هست رو به cloudflare متصل میکنم، خطای ssl دریافت میکنم و سایت از دسترس خارج میشه.
زمانی که cdn رو خاموش میکنم (ابر نارنجی رو خاکستری میکنم) مشکل حل میشه و سایت بدون مشکل با ssl میاد بالا.
راه حلی هست که روی دامین ir که let's encrypt هست، cdn کلودفلیر هم فعال باشه و اروری نده؟
سپاس
1eng.ir
November 23rd, 2017, 12:29
راه حلی هست که روی دامین ir که let's encrypt هست، cdn کلودفلیر هم فعال باشه و اروری نده؟
خیر، هیچ راهی نداره.
برای SSL دامنه ir باید از پلن بیزینس کلودفلیر استفاده کنید.
Behzad4x
November 23rd, 2017, 18:47
خیر، هیچ راهی نداره.
برای SSL دامنه ir باید از پلن بیزینس کلودفلیر استفاده کنید.
ممنون.
با این دامنه ir الکی واسه خودمون مشکل درست کردیم.
بدبختی نام دامین با com قبلا گرفته شده بود و نام مناسب مربوط که com باشه نتونستم پیدا کنم. وگرنه خودمو درگیر ir نمیکردم.
sky93
December 14th, 2018, 23:31
سلام دوستان
الان این سایت چجوری داره از کلود فلیر و lets encrypt استفاده میکنه؟
https://bisabt.ir
مگر کلودفلیر از COMODO استفاده نمیکنه؟
m2n
December 14th, 2018, 23:48
سلام دوستان
الان این سایت چجوری داره از کلود فلیر و lets encrypt استفاده میکنه؟
https://bisabt.ir
مگر کلودفلیر از COMODO استفاده نمیکنه؟
let's encrypt خود کاربر هست که توی پنل تنظیم شده
sky93
December 15th, 2018, 00:04
let's encrypt خود کاربر هست که توی پنل تنظیم شده
یعنی داره ماهی ۲۰۰ دلار میده برای custom certificate کلودفلیر؟! :109:
1eng.ir
December 15th, 2018, 09:33
آپدیت
طی ۲ ماه اخیر، کلودفلیر امکان پشتیبانی از SSL برای دامنههای ir را فراهم کرده است.
از Letsencrypt استفاده میکند!
sky93
December 15th, 2018, 13:32
آپدیت
طی ۲ ماه اخیر، کلودفلیر امکان پشتیبانی از SSL برای دامنههای ir را فراهم کرده است.
از Letsencrypt استفاده میکند!
چقدر خوبه پس. من زدم نشده باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
1eng.ir
December 15th, 2018, 13:43
چقدر خوبه پس. من زدم نشده باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
نه تنظیم خاصی نداره
فقط تو قسمت Crypto سه گزینه هست که باید درست تنظیم کنی:
Flexible SSL: سمت سرور کلاً SSL نداری
Full SSL: سمت سرور Self-Signed SSL داری
Full Strict: سمت سرور Valid SSL داری
minacss
December 15th, 2018, 18:56
let's encrypt رو می تونید به طور رایگان از سی پنل فعال کنید.
pardazit.net
December 16th, 2018, 08:24
با سلام
این تایپیک که مربوط به یکسال پیش هست و زیر خاکی محسوب میشه اما چون اطلاعات این تایپیک میتونه برای خیلی از عزیزان مفید باشه پاسخ میدم
اگر در نظرات اولیه دقت کنید دوست عزیزمون دارای گواهینامه EV SSL بودند اما کلا در مورد دامنه ir سوال کردند و سایر عزیزان هم به همین مورد پرداختند.
بحث دامنه ir رو که سایر دوستان مفصل بهش پرداختند و اما مورد EV , تفاوتی نمیکنه دامنه شما ir باشه یا بین المللی برای استفاده از گواهینامه EV SSL صرفا باید از پلن بیزینس استفاده کنید. ما پلن PRO رو گرفتیم و برای EV جواب نداد و به ما گفتند باید پلن بیزینس رو بگیرید (ماهانه ۲۰۰ دلار) در نتیجه اصلا نوع رایگان و یا حتی pro مناسب گواهینامه EV نیست.