توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اعمال تمدید پس از پرداخت صورتحساب
abc
October 7th, 2017, 10:49
سلام و خسته نباشید
جدیدا چند مورد مشکل در عدم اعمال کارها در whmcs مشاهده کردم از جمله
مشتری صورتحساب دامنه و هاست را پرداخت کرده است ولی دامنه ها تمدید نشدن و حتی تو قسمت do-to-list ظاهر نشده البته الان 4 مورد مشاهده کردم در حالی که بقیه صورتحسابها بدون مشکل اعمال شدن، در حالیکه در whmcs اگر سیستم نتونه تمدید کنه میفرستاد به do to list که متاسفانه این هم اعمال نشدن
وقتی مشتری اعلام کرد متوجه این قضیه شدیم
خطاهای داخل activity log را بررسی کردیم همه چیز عادی هست
مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
a1994n1373
October 7th, 2017, 11:13
سلام . کرون ها به درستی اجرا شدن ؟
mizbanwebhost
October 7th, 2017, 11:28
سلام
کرون ارتباطی به تمدید دامنه در لحظه پرداخت ندارد .
ولی در مورد سوال
1. آیا از smtp استفاده می کنید ؟
2. اگر جواب اول خیر هست . دلیل تمدید نشدن و حتی عدم ثبت هیچ موردی ، احتمالا سرور جایی که نمایندگی دامنه ازش دارید بسیار مشغول هست و سرور whmcs شما یک اتصال طولانی مدت با آن برقرار می کند و در آخر هم یا سرور شما یا سرور مقابل تایم اوت می دهد ( که احتمال بیشتر سرور مقابل هست ) و در این حالت پاسخی بازگشت داده نمی شود که در whmcs ثبت شود .
امیدوارم توضیحات کامل بوده و به کارتون بیاد
abc
October 7th, 2017, 18:18
دوستان اگر whmcs نتونه دامنه رو به هر دلیلی ثبت یا تمدید کنه باید خطایی صادر کنه و موضوع تمدید دستی رو در فهرست todo قرار بده ولی اینکارو انجام نمیده جدیدا
این مشکل من هست
vpgroup
October 7th, 2017, 18:20
دوستان اگر whmcs نتونه دامنه رو به هر دلیلی ثبت یا تمدید کنه باید خطایی صادر کنه و موضوع تمدید دستی رو در فهرست todo قرار بده ولی اینکارو انجام نمیده جدیدا
این مشکل من هست
با سلام و احترام
پنل رجیستر دامنه چه شرکتی میباشد؟ بررسی کنید کرون خود دامنه هم اجرا شود و لاگ داخل آن اگر خطا داد رو بررسی و ارسال کنید
موفق باشید
mizbanwebhost
October 7th, 2017, 18:36
این مشکل من هست
زمانی که برای مثال وسط کار سرور شما از دسترس خارج شود . هنوز هم پاسخی دریافت نکرده است چطور todo ثبت کند . بنده مورد شما را داشته و بررسی کردم . البته نه فقط برای دامنه بلکه برای سرویس ها .
ولی به طور کامل درخواست پاسخ داده نمی شود حتی گاهی اوقات فاکتور پرداخت شده ولی due به مدت پرداخت جلو نرفته که مشابه مورد شما می باشد .
abc
October 8th, 2017, 11:20
با سلام و احترام
پنل رجیستر دامنه چه شرکتی میباشد؟ بررسی کنید کرون خود دامنه هم اجرا شود و لاگ داخل آن اگر خطا داد رو بررسی و ارسال کنید
موفق باشید
ریسلو هست که ارتباطش رو بخاطر گرون کردن قیمت این رجیسترار قطع کردیم که تمدیدی اگر بیاد انتقالشون بدیم به رجیسترار دیگر
که این موارد باید بره توی to do list مگه اینطور نیست؟