توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تشخیص اعداد فارسی در هاست پلسک
hamidreza777
October 5th, 2017, 01:34
من یک هاست پلسک ویندوز داشتم که وقتی دستور asc رو میزنم کد اسکی عدد فارسی رو بر میگردوند
هاستم رو عوض کردم و حالا برای همه اعداد فارسی 38 بر میگردونه،هیچ فرقی نمیذاره بین اعداد
حروف فارسی هم که میزنم عجق وجق بر مگردونه
مشکل از کجاست؟از هاسته؟یا باید تنظیمات خاصی کنم؟مساله اینجاست که همین صفحه ASP تو هاست قبلی درست کار میکرد.هردو هم plesk بودن
AtrafNet
October 5th, 2017, 09:52
سلام
شاید Encoding مورد استفاده سرور قبلی UTF-8 بوده و سرور جدید از اندکینگ دیگه ای استفاده میکنه که باعث چنین مشکلی شده.
من تا حالا بخش مدیریت مرکزی پلسک رو ندیدم اما طبق این لینک https://docs.plesk.com/en-US/onyx/reseller-guide/website-management/websites-and-domains/hosting-settings/web-scripting-settings/aspnet-settings-windows.65283/ ظاهراً در بخش های مختلفی در تنظیمات پلسک باید اندکینگ به صورت جدا مشخص بشه مثل بخش های Request encoding و Response encoding و...
بهتره به هاستینگ جدید تیکت بزنید و موضوع رو اینکه در هاست قبلی کد بدون مشکل کار میکرده رو بگید تا بررسی کنن اصولاً بهتر از من و شما باید کار با مدیریت پلسک رو بلد باشن.