توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا آوردن مجدد یک سایت فعال...!؟
hmydcm
October 3rd, 2017, 18:39
سلام.
نزدیک به 2 ماه هست که یکی از سایت های ما غیرفعاله. قبل از اون به ترتیب مقالات جدید ارسال و سایت رو به روزرسانی می کردیم.
علت غیرفعال شدن سایت هم کاهش نگهانی ورودی گوگل و عدم تمایل به ادامه کار بود.
قبل از این اتفاق ، جایگاه و ورودی نسبتا خوبی از گوگل داشتیم.
عمر دامنه سایت در حدود یک سال هست.
با این حساب به نظر شما فعالیت سایت رو از سر بگیریم؟ اگر بله، چه راهکار هایی از نظر سئو نیاز هست تا بتونیم مجددا به جایگاه نخست برخی کلمات مهم دست پیدا کنیم؟ آیا این کار امکان پذیر هست؟
نظر شما با بک لینک در انجمن های متفاوت چیه؟ نظر شما با بک لینک در بلاگرهای مختلف چیه؟ بک لینک اتوماتیک یا حتی فروشی چطور؟
shayakx
October 4th, 2017, 01:04
اگر حوصله و زمانشو داريد ١٠٠٪
live
October 4th, 2017, 02:05
سلام.
نزدیک به 2 ماه هست که یکی از سایت های ما غیرفعاله. قبل از اون به ترتیب مقالات جدید ارسال و سایت رو به روزرسانی می کردیم.
با این حساب به نظر شما فعالیت سایت رو از سر بگیریم؟ اگر بله، چه راهکار هایی از نظر سئو نیاز هست تا بتونیم مجددا به جایگاه نخست برخی کلمات مهم دست پیدا کنیم؟ آیا این کار امکان پذیر هست؟
نظر شما با بک لینک در انجمن های متفاوت چیه؟ نظر شما با بک لینک در بلاگرهای مختلف چیه؟ بک لینک اتوماتیک یا حتی فروشی چطور؟
اون وقتی رو که میخواید بذارید روی سایت برای دوتا کاربر غیر تلگرامی و غیر اینستاگرامی ، روی تلگرام و اینستاگرام کار کنید قطعا نتیجه میگیرید تا روی سایت ، اونم فقط برای چند کاربر در طول روز
hmydcm
October 4th, 2017, 08:24
اون وقتی رو که میخواید بذارید روی سایت برای دوتا کاربر غیر تلگرامی و غیر اینستاگرامی ، روی تلگرام و اینستاگرام کار کنید قطعا نتیجه میگیرید تا روی سایت ، اونم فقط برای چند کاربر در طول روز
یعنی شما موافق با سرمایه گذاری در بخش شبکه های اجتماعی هستید. درسته؟
می تونم علتش رو بپرسم؟
SamaN DL
October 4th, 2017, 09:42
می تونم علتش رو بپرسم؟
حداقل 80درصد کاربران فعال در شبکه های اجتماعی هستن
- - - Updated - - -
میشه عنوان سایتتون رو بدونم؟
hmydcm
October 4th, 2017, 09:52
- - - Updated - - -
طراحی و گرافیک
لینک اون در موجود امضا هست.
ما در بخش خدماتی ، آموزشی و هم دانلود زمانی فعال بودیم و جایگاه خوبی در گوگل داشتیم.
اما الان نمی دونم ارزش داره مجدد روی سایت سرمایه گذاری کنیم یا نه... برای انتخاب تلگرام ، اینستاگرام و یا سایت مردد هستم.
live
October 4th, 2017, 15:46
می تونم علتش رو بپرسم؟
خانواده ای رو سراغ دارید که از شبکه های اجتماعی استفاده نکنن ؟ اگر یکیشون استفاده کنه بقیه رو مطلع میکنه ، شبکه های اجتماعی فقط نیاز به زمان داره در صورتی که راه اندازی سایت مستلزم هزینه هایش گزاف هست و از رده خارج شده ، سعی کنید واقع بین باشید تا پیشرفت کنید ، در بازار کار مجازی سنتی فکر نکنید نوآوری کنید ، تابع تفکر اون مهندسای قدیمی که مشاوره سایت رو میدن نباشید.
- - - Updated - - -
djkamran
October 4th, 2017, 22:07
سلام.
درود
بنظر بنده هم شبکه اجتماعی را داشته باشید هم سایتی برای خودتون اینجوری بهتره
bakuryu
October 4th, 2017, 23:23
تا میتونید تولید مقالات را ادامه بدید و در شبکه های اجتماعی به اشتراک بذارید
elan
October 4th, 2017, 23:23
سلام
نمیدونم افرادی که تاکید بر تبلیغات تلگرامی و شبکه های اجتماعی دارند تا چه میزان هر دو روش رو به شکل صحیح به کار گرفتند. امیدوارم که اشتباه راهنمایی نکرده باشند چون زمان خیلی ارزشمنده!!
من اینجا هر دو روش های تبلیغاتی رو با هم دیگه مقایسه میکنم ولی نتیجه گیری رو به خود شما واگذار میکنم. فقط با دقت بخونید
1. بازدیدکننده های تبلیغات شما در شبکه های اجتماعی، 90 درصد متقاضی خدمات شما نیستند. فکر میکنید چرا ؟ چون میتونم بگم حداقل 80 درصد به صورت اتفاقی تبلیغات شما رو دیدند.
کاربر نشسته پای تلگرام دنبال یک کلیپ یا مطالب فان و هیجان انگیز هست که یا بخنده یا احساساتش جریحه دار بشه بعد با تبلیغات شما مواجه میشه!! اصلا معلوم نیست توجه کنه به مطالب
شمایا نه
اما بازدید کننده های سایت از طریق گوگل، 90 درصد میشه گفت متقاضی خدمات شما هستند. چون بازدید کننده اومده توی گوگل مثلا سرچ کرده آموزش فتوشاپ، بعد به سایت شما مراجعه
کرده. خودش خواسته که بیاد شرح خدمات شما رو بشنوه پس بازدید کننده هدفمند اهمیت زیادی در تبلیغات داره. که به سختی میشه در شبکه های اجتماعی پیداش کرد.
توی شبکه های اجتماعی یک بازه گسترده ای از عموم مردم در اختیار شما قرار می گیره اما چند درصد از این افراد هدفشون مشاهده خدمات شما هست؟
2. تبلیغ لوازم ارایش و املاک و کرم ضد پیری و ویلا توی شبکه های اجتماعی ... شاید تا حدودی بتونه روی جذب مشتری تاثیرات موثری داشته باشه. اما شما دارید در زمینه
گرافیکی کار میکنید، اون چه که شما دارید عرضه میکنید مصرف کننده اش همه ی مردم نیستند. بازار هدف خاص خودش رو داره.
3. نمیگم در شبکه های اجتماعی تبلیغات نکنید شاید بی تاثیر نباشه اما تمام وقتتون رو صرف تبلیغ توی تلگرام و اینستاگرام نکنید. چون از تلویزیون و بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح خیابون ها
گرفته تا بازاریاب های تلفنی و تبلیغات هجو توی تلگرام.. نمیدونم خیلی ها از تبلیغات فراری هستند و توجهی نمیکنند. دیگه تصمیم با خودتون
4. چون هر دو روش رو امتحان کردم و از گوگل نتیجه گرفتم این مطالب رو گفتم اما در ارتباط با زمینه کاری شما نمیدونم جواب بده یا نه
live
October 5th, 2017, 01:32
سلام
نمیدونم افرادی که تاکید بر تبلیغات تلگرامی و شبکه های اجتماعی دارند تا چه میزان هر دو روش رو به شکل صحیح به کار گرفتند. امیدوارم که اشتباه راهنمایی نکرده باشند چون زمان خیلی ارزشمنده!!
من اینجا هر دو روش های تبلیغاتی رو با هم دیگه مقایسه میکنم ولی نتیجه گیری رو به خود شما واگذار میکنم. فقط با دقت بخونید
1. بازدیدکننده های تبلیغات شما در شبکه های اجتماعی، 90 درصد متقاضی خدمات شما نیستند. فکر میکنید چرا ؟ چون میتونم بگم حداقل 80 درصد به صورت اتفاقی تبلیغات شما رو دیدند.
کاربر نشسته پای تلگرام دنبال یک کلیپ یا مطالب فان و هیجان انگیز هست که یا بخنده یا احساساتش جریحه دار بشه بعد با تبلیغات شما مواجه میشه!! اصلا معلوم نیست توجه کنه به مطالب
شمایا نه
اما بازدید کننده های سایت از طریق گوگل، 90 درصد میشه گفت متقاضی خدمات شما هستند. چون بازدید کننده اومده توی گوگل مثلا سرچ کرده آموزش فتوشاپ، بعد به سایت شما مراجعه
کرده. خودش خواسته که بیاد شرح خدمات شما رو بشنوه پس بازدید کننده هدفمند اهمیت زیادی در تبلیغات داره. که به سختی میشه در شبکه های اجتماعی پیداش کرد.
توی شبکه های اجتماعی یک بازه گسترده ای از عموم مردم در اختیار شما قرار می گیره اما چند درصد از این افراد هدفشون مشاهده خدمات شما هست؟
2. تبلیغ لوازم ارایش و املاک و کرم ضد پیری و ویلا توی شبکه های اجتماعی ... شاید تا حدودی بتونه روی جذب مشتری تاثیرات موثری داشته باشه. اما شما دارید در زمینه
گرافیکی کار میکنید، اون چه که شما دارید عرضه میکنید مصرف کننده اش همه ی مردم نیستند. بازار هدف خاص خودش رو داره.
3. نمیگم در شبکه های اجتماعی تبلیغات نکنید شاید بی تاثیر نباشه اما تمام وقتتون رو صرف تبلیغ توی تلگرام و اینستاگرام نکنید. چون از تلویزیون و بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح خیابون ها
گرفته تا بازاریاب های تلفنی و تبلیغات هجو توی تلگرام.. نمیدونم خیلی ها از تبلیغات فراری هستند و توجهی نمیکنند. دیگه تصمیم با خودتون
4. چون هر دو روش رو امتحان کردم و از گوگل نتیجه گرفتم این مطالب رو گفتم اما در ارتباط با زمینه کاری شما نمیدونم جواب بده یا نه
میدونم که باورتون نمیشه ولی حتی بچه های امروزی هم 90 درصد دیگه دنبال گوگل و سایت نیستن ، شما با استفاده از رباتهایی که قرار داده شده میتونید تو تلگرام سرچ کنید یا اینکارو در اینستاگرام انجام بدید ، الان ملت فکر میکنن اینترنت فقط تلگرامو اینستاگرامه ، بله متاسفانه همینطور هست ، تو ایران همه چیز برعکسه
مواردی که شما فرمودید مستلزم هزینه هست یا اینکه باید شخص خودش بلد باشه ، ولی با اینکه میفرمایید در سایت یک ایندکس داشته باشه که امنیتش برقرار باشه موافقم ، ولی موارد امنیتی خیلی مهمه ، اینستاگرام و تلگرام به راحتی هک نمیشه در صورتی که یک سایت نیاز به متخصص داره تا توسط جوجه هکرها هک نشه