PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش ریپورت کردن کانال (انبوه)

realAmir
October 2nd, 2017, 20:46
سلام.
یک کانال هستش که گاهی پست های مستهجن میذاره و پاک میکنه.
میخوام ریپورت به تعداد انبوه بشه که پاک بشه کانالش (مسدود بشه در واقع)
کسایی که میتونن لطفا اعلام کنند (اینجا یا پ.خ)
دقت کنید سفارش تعداد پایین 100 تا 200 تا نمیخوام، یه تعدادی میخوام که مسدود شه به خاطر پور*وگرافی

shervin110
October 2nd, 2017, 21:04
سلام.
دقت کنید سفارش تعداد پایین 100 تا 200 تا نمیخوام، یه تعدادی میخوام که مسدود شه به خاطر پور*وگرافی

یعنی شما فقط !!!! به خاطر رضای خدا و فرهنگ و اخلاق جامعه می خواهید کانال رو ریپورت کنید ؟

احیانا رقیب یا دشمنتون نیست ؟؟؟

slashflash
October 2nd, 2017, 21:12
سلام.

شما میتونید چشم هاتون رو درویش کنید و از کنارش گذر کنید ، یا اینکه میتونید از طریق قانونی اقدام کنید ( چون مثل اینکه اینگونه کانال هارو هم زیاد میشناسید یهو دیدید استخدامتون هم کردن ... )
ضمناً خود تلگرام قابلیت ریپورت کردن داره برای موضوع که مطرح کردید ریپورت کنید بررسی میکنند اگر همچین موضوعی باشه 100% حذف میشه اون کانال ...
اگر هم ریپورت کردید و نتیجه نداشت ایمیل ارسال کنید 100% جوابگو خواهند بود .
(البته واضح هستش که موضوع این نیستش و دلایل دیگری برای اینکارتون دارید )

realAmir
October 2nd, 2017, 21:17
شما میتونید چشم هاتون رو درویش کنید و از کنارش گذر کنید ، یا اینکه میتونید از طریق قانونی اقدام کنید ( چون مثل اینکه اینگونه کانال هارو هم زیاد میشناسید یهو دیدید استخدامتون هم کردن ... )
ضمناً خود تلگرام قابلیت ریپورت کردن داره برای موضوع که مطرح کردید ریپورت کنید بررسی میکنند اگر همچین موضوعی باشه 100% حذف میشه اون کانال ...
اگر هم ریپورت کردید و نتیجه نداشت ایمیل ارسال کنید 100% جوابگو خواهند بود .
(البته واضح هستش که موضوع این نیستش و دلایل دیگری برای اینکارتون دارید )

یعنی شما فقط !!!! به خاطر رضای خدا و فرهنگ و اخلاق جامعه می خواهید کانال رو ریپورت کنید ؟

احیانا رقیب یا دشمنتون نیست ؟؟؟

از دوستان بابت نظرات کارشناسی نهایت سپاس رو دارم.
بنده ایمیل ارسال کردم به همراه چندین مدرک برای این کانال که متاسفانه پاسخی حتی دریافت نکردم، در واقع من تا به الان ایمیل های زیادی به تلگرام ارسال کردم که پاسخی در بر نداشته در زمینه های مختلف.
اگر نمیتونید انجام بدید، لطفا اسپم هم ارسال نکنید :x
اگه دوستمون باشه یا رقیبمون، این مرتبط با موضوع نیست؛ تصاویر پورنی که ارسال میشه مهم تر هستش، درسته ؟

gdfire
October 2nd, 2017, 21:42
برو اینجا گزارش بدع خا
http://internet.ir/contactus.html
http://filter.internet.ir

AHFgroup
October 7th, 2017, 12:57
ادرس کانال ارسال کنید اگر واقعا مشکل داشته باشه 100% بسته میشه .

ahmad4u
October 7th, 2017, 14:08
ادرس کانال ارسال کنید