PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پرداخت برای اکانت پرمیوم اسپاتیفای کشور فیلیپین

mig_mig
October 2nd, 2017, 16:40
باسلام
بنده تعدادی مشتری دارم که هرماه یا هر 3-6-12 ماه اکانت اسپاتیفای خریداری یا تمدید میکنن قبلا از طریق سایت هایی که میفروختن میخریدم 25 تومان ولی اخیرا متوجه شدم از طریق کشور فیلیپین میشه اکانت رو با هزینه 3$ خریداری کرد
از دوستان کسی هست که بتونه برای ما این خرید هارو انجام بده ؟؟
باتشکر.

larsa.soft
October 2nd, 2017, 17:05
میتونیم براتون از فلیپین افتتاح حساب پی پال انجام بدیم خودتون خرید ها و تمدید هارو بزنید

mig_mig
October 2nd, 2017, 17:15
میتونیم براتون از فلیپین افتتاح حساب پی پال انجام بدیم خودتون خرید ها و تمدید هارو بزنید

هزینه ها و شرایط و همچنین مزایای افتتاح حساب چه چیز هایی هست نسبت به پرداخت توسط شخص دیگه ؟

larsa.soft
October 2nd, 2017, 17:19
هزینه ها و شرایط و همچنین مزایای افتتاح حساب چه چیز هایی هست نسبت به پرداخت توسط شخص دیگه ؟

هزینه کشور ها و اطلاعات بیشتر

https://larsa.ir/product/%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%aa%d8%a7%d8%ad-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8-%d9%be%db%8c-%d9%be%d8%a7%d9%84/

اینجوری خودتون پی پالتونو شارز میکنید هرچقدر خواستید متونید بخرید تمدید کنید پرداخت ها دست خودتونه تا هی به یکی بگین پرداخت کنه درکل فکر کنید پرداخت مستقیم خودتونو دارید

sms.bartarhost
October 2nd, 2017, 17:42
باسلام
بنده تعدادی مشتری دارم که هرماه یا هر 3-6-12 ماه اکانت اسپاتیفای خریداری یا تمدید میکنن قبلا از طریق سایت هایی که میفروختن میخریدم 25 تومان ولی اخیرا متوجه شدم از طریق کشور فیلیپین میشه اکانت رو با هزینه 3$ خریداری کرد
باتشکر.
سایت رو برامون بفرستین بهتون بگم

lifeserver
October 2nd, 2017, 18:26
باسلام
باتشکر.

بنده هم توی فروش اسپاتیفای هستم اما از کشور آمریکا ولی خب فیلیپینم میتونیم تهیه کنیم
خواستید تلگرام یا همینجا هستم

@proloader