ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه یادآوری فریر

farhadpm
October 1st, 2017, 02:41
با سلام
یه افزونه یادآور برای فریر دارم که به خوبی کار میکرد و ایمیل مرتب ارسال میشد
3 روز پیش سایتم رو به هاست جدید منتقل کردم و یادآور ارسال نمیشه دیگه
دوستانی که تو این زمینه مهارت دارند میتونند راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و آیا تنظیم خاصی باید صورت بگیره؟

sardarn
October 1st, 2017, 18:02
سلام

کران جاب باید ست کنید

موفق باشد

farhadpm
October 1st, 2017, 18:50
میشه بیشتر توضیح بدید چون داخل فریر نظیمات خاصی نداره و از هاست باید تنظیمات صورت بگیره

- - - Updated - - -

با سلام
دوستانی که تو این زمینه مهارت دارند میتونند راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و آیا تنظیم خاصی باید صورت بگیره؟

میشه بیشتر توضیح بدید چون داخل فریر نظیمات خاصی نداره و از هاست باید تنظیمات صورت بگیره

- - - Updated - - -

sardarn
October 1st, 2017, 23:29
سلام

این ماژول کی براتون نصب کرده؟این ماژول باید یک فایل کرون جاب داشته باشه که باید اون داخل هاست ست کنید.

موفق باشید

farhadpm
October 2nd, 2017, 01:52
سلام

این ماژول کی براتون نصب کرده؟این ماژول باید یک فایل کرون جاب داشته باشه که باید اون داخل هاست ست کنید.

موفق باشید

بله همچین فایلی تو هاست هست اگر امکان داره یه تلگرام به من بدید تا باهاتون چت کنم

sardarn
October 2nd, 2017, 12:36
بله همچین فایلی تو هاست هست اگر امکان داره یه تلگرام به من بدید تا باهاتون چت کنم

سلام
هاست تون سی پنله یا دایرکت ادمین؟نحوه ست کردن کران جاب داخل سی پنل و دایرکت ادمین سرچ کنید و داخل هسات کران جاب ست کنید.

موفق باشید

mehriz
October 2nd, 2017, 13:37
با سلام

درود
این افزونه را لطفا ضمیمه کنید