توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس cxs
Aria90
September 29th, 2017, 21:25
درود
من نیاز به یک لایسنس اسکنر cxs دارم دوستانی قدیمی و با سابقه لطفا آفر هاشونو اعلام کنن
ضمنا من میخوام لایسنس ترجیحا با ایمیل خودم خریداری و همراه پنل داخل سایت اصلی تحویل داده بشه و لطفا هزینه نصب و کانفیگ اصولی هم ذکر بشه
September 29th, 2017, 21:39
درود
من نیاز به یک لایسنس اسکنر cxs دارم دوستانی قدیمی و با سابقه لطفا آفر هاشونو اعلام کنن
ضمنا من میخوام لایسنس ترجیحا با ایمیل خودم خریداری و همراه پنل داخل سایت اصلی تحویل داده بشه و لطفا هزینه نصب و کانفیگ اصولی هم ذکر بشه
۲۶۰ تومان قابل تقدیم می باشد با شرایطی که گفتین
https://cp.hostgtx.com/submitticket.php
لطفا از طریق تیکت در ارتباط با شید
ashadata
September 29th, 2017, 21:49
برو خودت سایت اصلی ثبت نام کن
بعد بخر
پرداختت هم بده یکی که کارشه انجام بده برات
نصب هم بهشون تیکت بزن خودشون انجام میدن + کانفینگ مورد نیاز
با ایرانم مشکلی ندارن
Aria90
September 29th, 2017, 21:52
سلام
۲۶۰ تومان قابل تقدیم می باشد با شرایطی که گفتین
https://cp.hostgtx.com/submitticket.php
لطفا از طریق تیکت در ارتباط با شید
داخل پنلم مشکل آدرس و billing address نداره ؟ یعنی لایسنس بدون مشکل تحویل داده میشه؟
- - - Updated - - -
برو خودت سایت اصلی ثبت نام کن
بعد بخر
پرداختت هم بده یکی که کارشه انجام بده برات
نصب هم بهشون تیکت بزن خودشون انجام میدن + کانفینگ مورد نیاز
با ایرانم مشکلی ندارن
درود به شما
همین کار رو کردم و با هویت ایرانی ثبت نام کردم چون پرداخت پی پال هست کسی حاضر نیست واسم انجام بده میگن برو ادرس رو خارج از ایران بزن و منم نمیخوام ریسک بکنم چون از یک دوستی ک ادرس خارج رو داده بود مدارک مطابق ادرس رو خواسته بودن
ashadata
September 29th, 2017, 21:56
داخل پنلم مشکل آدرس و billing address نداره ؟ یعنی لایسنس بدون مشکل تحویل داده میشه؟
- - - Updated - - -
درود به شما
همین کار رو کردم و با هویت ایرانی ثبت نام کردم چون پرداخت پی پال هست کسی حاضر نیست واسم انجام بده میگن برو ادرس رو خارج از ایران بزن و منم نمیخوام ریسک بکنم چون از یک دوستی ک ادرس خارج رو داده بود مدارک مطابق ادرس رو خواسته بودن
اطلاعات رو چک میکنن الکی بزنی قبول نمیکنن
ای پی هایی که وارد اکانت شدی رو هم چک میکنن
داخل تلگرام با ایشون صحبت کنید شاید پرداخت رو انجام دادن
@mahdilou
Aria90
September 29th, 2017, 21:59
اطلاعات رو چک میکنن الکی بزنی قبول نمیکنن
ای پی هایی که وارد اکانت شدی رو هم چک میکنن
داخل تلگرام با ایشون صحبت کنید شاید پرداخت رو انجام دادن
@mahdilou
خب من با ای پی ایران و سرور انگلیس وارد شدم و ادرس رو دقیقا واقعی برای ایران زدم البته 1 بار به انگلیس تغییر دادم ولی مجدد برگردوندم ادرس ایران
به جناب مهدیلو هم پیام دادم گفتن چون پرداخت ایشون یورو هست گران در میاد+مالیات و فعلا انجام نمیدن
company_hosting
September 29th, 2017, 22:00
درود
در پتل شما 60 دلار
در پنل ما بصورت لایف تایم 190 هزارتومان
نصب و پشتیبانی و ... رایگان
درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
speednet
September 29th, 2017, 23:07
خب من با ای پی ایران و سرور انگلیس وارد شدم و ادرس رو دقیقا واقعی برای ایران زدم البته 1 بار به انگلیس تغییر دادم ولی مجدد برگردوندم ادرس ایران
به جناب مهدیلو هم پیام دادم گفتن چون پرداخت ایشون یورو هست گران در میاد+مالیات و فعلا انجام نمیدن
سلام
براتون اوکی میکنیم
با آدرس مالزی + اگر مدارک خواستن براشون ارسال میکنیم درصورتی که مدارک بخوان ۱۰ تومن اضافه دریاف میشه